fbpixel

Search icon
Search
Νέα στο Netflix για τον Αύγουστο: Oι σειρές & ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε
ARTS & CULTURE

Νέα στο Netflix για τον Αύγουστο: Oι σειρές & ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε

Η επιστροφή των "Emily in Paris" και "The Umbrella Academy", και ακόμα καινούρια shows έρχονται στην πλατφόρμα


Το Netflix ανακοίνωσε τις νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που πρόκειται να προβληθούν αυτόν τον Αύγουστο. Αν και δεν πρόκειται για έναν μήνα με τις πρωτότυπες ταινίες της διαδικτυακής πλατφόρμας, υπάρχουν μερικές αγαπημένες σειρές που έρχονται στη δημοφιλή υπηρεσία streaming αυτόν τον μήνα και δεν θα θέλετε να χάσετε! 

Ας δούμε ποιες είναι αυτές...

"Rebel Moon - Part One: Director's Cut" & "Rebel Moon - Part Two: Director's Cut"

Το έπος "Rebel Moon" διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό γαλαξία που κυβερνάται από το Motherworld Imperium. Τόσο το "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" όσο και το "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver" επικεντρώνονται στον πλανήτη Veldt, ο οποίος βρίσκεται στην ανάγκη να πολεμήσει τον στρατό του Imperium για να προστατευτεί από την εξόντωση.

Τώρα, το Netflix κυκλοφορεί το "Rebel Moon - Part One: Director's Cut" (με υπότιτλο «Chalice of Blood») και το "Rebel Moon - Part Two: Director's Cut" (με υπότιτλο «Curse of Forgiveness»). Αυτές οι κομμένες σκηνέςτου σκηνοθέτη μετατρέπουν τις αρχικές ταινίες σε ένα «μεγαλύτερο, πιο αιματηρό έργο», οπότε μην τις χάσετε αν ανήκετε στους fans του Zack Snyder.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Αυγούστου


The Umbrella Academy - Season 4

Το "The Umbrella Academy" ακολουθεί την ιστορία των αδελφών Hargreeves - επτά παιδιών που υιοθετήθηκαν από τον εκκεντρικό Sir Reginald Hargreeves στο πλαίσιο ενός σχεδίου για τη σωτηρία του κόσμου. Έχουν αποτρέψει την Aποκάλυψη από το να συμβεί αρκετές φορές σε αυτό το σημείο, αλλά η 4η σεζόν φαίνεται ότι θα τους κάνει να χρειαστεί να σώσουν τον κόσμο για τελευταία φορά, αφού η μάχη στο Hotel Oblivion οδήγησε σε πλήρη επαναφορά του χρονολογίου τους.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Αυγούστου


"Emily in Paris" - Season 4: Part 1

Με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins, το "Emily in Paris" ακολουθεί την Emily Cooper, που μετακομίζει στο Παρίσι για μια νέα ζωή και δουλειά. Μέχρι την 4η σεζόν όμως, έχει πλέον καθιερωθεί ως Παριζιάνα... αν και ομολογουμένως προσαρμόζεται στις προκλήσεις της. Αν ήσασταν φαν του "Sex and the City", τότε αυτό το πρωτότυπο tv show του Netflix από τον δημιουργό του πρώτου Darren Star είναι ένα must-watch. Αν και η ανταπόκριση των κριτικών ήταν ανάμεικτη και οι Γάλλοι δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό, η σειρά λαμβάνει μεγάλη αναγνώριση από κοινό και κριτικούς. Επιπλέον, έχει άφθονο drama, από εργασιακά μπερδέματα μέχρι σκανδαλώδη ερωτικά τρίγωνα.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Αυγούστου


"Monsieur Spade" - Season 1

Το "Monsieur Spade" ήταν ένα από τα αγαπημένα tv shows στην αρχή της χρονιάς. Ήταν επίσης η καλύτερη αστυνομική σειρά της χρονιάς μακράν, κάτι που είναι εντυπωσιακό δεδομένου ότι φέτος υπήρξαν αρκετές. Με πρωταγωνιστή τον Clive Owen στον ρόλο του θρυλικού φανταστικού ντετέκτιβ Sam Spade, αυτό το δράμα του AMC παρακολουθεί τον Αμερικανό ιδιωτικό ντετέκτιβ χρόνια μετά τα γεγονότα του «Γερακιού της Μάλτας». Ο Spade έχει εγκατασταθεί σε μια ήσυχη ζωή στη γαλλική εξοχή, ωστόσο αποδεικνύεται ότι η ήσυχη μικρή πόλη Bozouls κάθε άλλο παρά ήσυχη είναι. Υπάρχουν φόνοι, υπάρχουν ίντριγκες, υπάρχουν πνευματώδεις, καυστικοί διάλογοι - είναι όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από μια αστυνομική σειρά!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Αυγούστου


"Terminator Zero"

Το "Terminator Zero" είναι σίγουρα μια συναρπαστική σειρά και κάτι παραπάνω από άνιμε. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την αρχική ταινία "Terminator", αυτή η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου η τεχνητή νοημοσύνη Skynet καταλαμβάνει τον κόσμο και στέλνει ρομπότ δολοφόνους που ονομάζονται Terminators για να εξοντώσουν πιθανές απειλές - στο παρελθόν ή στο παρόν. Το "Terminator Zero" διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 1997, πριν από τα γεγονότα της «Ημέρας της Κρίσης» και πρωταγωνιστεί ο Timothy Olyphant ως ο κυβερνητικός δολοφόνος που έχει αναλάβει να εξοντώσει τον επιστήμονα Malcolm Lee (André Holland) πριν ο Lee μπορέσει να κάνει κακό στο Skynet.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Αυγούστου

Kεντρική φωτογραφία: Emily In Paris