fbpixel

Search icon
Search
Τα new entries που καταφθάνουν στο Netflix τον Ιούλιο
ARTS & CULTURE

Τα new entries που καταφθάνουν στο Netflix τον Ιούλιο

Οι νέες προσθήκες σε σειρές και ταινίες που πρόκειται να απολαύσουμε all summer long


Το Netflix επιστρέφει για τον μήνα του Ιουλίου με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα παρακολούθησης, με νέες παραγωγές που θα καλύψουν όλα τα γούστα των τηλεθεατών του. Η μεγάλη πλατφόρμα περιεχομένου πρόκειται να κυκλοφορήσει πρωτότυπες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ οι πληροφορίες μας φανερώνουν ότι θα προστεθούν και ορισμένες κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood, που αποτελούν εδώ και καιρό πολυαναμενόνες αφίξεις. Μπορεί το καλοκαίρι οι αποδράσεις σε εξωτικούς προορισμούς να κυριαρχούν στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας, η χαλάρωση όμως με την αγαπημένη σας σειρά ή μία έξυπνη ταινία είναι απαραίτητη ακόμη και αυτό το διάστημα.

Το Netflix, με τα new entries που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, παρέχει τις ιδανικές επιλογές για αυτόν το σκοπό!

Το Δεκαήμερο

the-decameron.jpg
Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "The Decameron" (Το Δεκαήμερο) θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου. Με δημιουργό την Kathleen Jordan, η οποία έχει εμπνευστεί από τη συλλογή ιστοριών του 14ου αιώνα "Το Δεκαήμερο", η νέα σειρά της πλατφόρμας θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η νέα dark κωμωδία εποχής του Netflix ακολουθεί μία ομάδα από κάπως απροσάρμοστους ανθρώπους στην Φλωρεντία το 1348, οι οποίοι προσπαθούν εν μέσω της πανδημίας της βουβωνικής πανώλης να επιβιώσουν. Αυτή η απροσάρμοστη παρέα ευγενών περνάει τον χρόνο της σε μια μεγάλη βίλα έξω από τη Βενετία όσο η πανδημία τρομοκρατεί τη χώρα. Για να περάσουν το χρόνο τους λένε περίεργες ιστορίες, αλλά όσο η ώρα περνάει, τόσο οι κοινωνικοί κανόνες τείνουν να εξαλείφονται με το αλκοόλ να ρέει και τα πράγματα ανάμεσα στην παρέα των πλουσίων να ξεφεύγουν. 

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου.

Find Me Falling

find-me-falling.jpg

Tο "Find Me Falling" αποτελεί την πρώτη κυπριακή ταινία που θα προβληθεί στο Netflix. Αναδεικνύοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον βραβευμένο με Emmy και Grammy ηθοποιό και μουσικό, Harry Connick Jr. στη ρομαντική ταινία με φόντο το ειδυλλιακό σκηνικό της Κύπρου. Προερχόμενος από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και τη φθίνουσα δημοτικότητα της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο γερασμένος ροκ σταρ John Allman, που ερμηνεύει ο Connick, αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να ξαναβρεί τη σπίθα του. Στη συνέχεια μετακομίζει σε ένα απομονωμένο σπίτι στην άκρη του βράχου στο μεσογειακό νησί της Κύπρου. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ όμως, εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και αργότερα με ακόμα πιο περίπλοκες εκπλήξεις όταν μια παλιά φλόγα αναζωπυρώνεται.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου.

Babylon

babylon.jpg

H Βαβυλώνα έρχεται στο Netflix! Η ταινία περιγράφει την άνοδο και την πτώση πολλών χαρακτήρων κατά τη μετάβαση του Hollywood από τις βωβές στις ηχητικές ταινίες στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι πρωταγωνιστές τις ταινίες Brad Pitt και Margot Robbie αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν κάποιες ιδιότροπες προσωπικότητες που πασχίζουν να βρεθούν στην κορυφή ,ενώ δίπλα τους βρίσκονται και οι Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas και Olivia Hamilton.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου.

Elite: Season 8 

elite-season-8.jpg

Tο Netflix όρισε την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Elite για τις 26 Ιουλίου, της μακροβιότερης ισπανικής σειράς του δικτύου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, "το Las Encinas θα ανοίξει τις πόρτες του για τελευταία φορά σε μια νέα σεζόν 8 επεισοδίων γεμάτη μυστικά, αντιπαλότητες, διαφθορά και υπερβολές στο πιο αγνό στυλ του Élite." Στην 8η σεζόν, η άφιξη των αδελφών Emilia και Héctor Krawietz, ηγετών του συλλόγου αποφοίτων του Las Encinas, κλονίζει τα θεμέλια του σχολείου. Με επιρροή, δύναμη, διαφθορά και διαπλοκή, οι Krawietz θα σκορπίσουν το χάος όπου κι αν πάνε και θα καταστρέψουν τις ζωές όσων πέσουν θύματα τους. Μόνο ο Omar θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει και θα είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τους δει να πέφτουν, γιατί τελικά αντιπροσωπεύουν όλα όσα ήταν πάντα λάθος στο Las Encinas.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.

Mama Mia!

mamma-mia.jpg

Το απόλυτο καλοκαιρινό film εισέρχεται στο Netflix, υπενθυμίζοντάς μας για ακόμη μία φορά την αίγλη τόσο του ελληνικού καλοκαιριού, όσο και του μοναδικού 70s soundtrack με την υπογραφή των Abba, που δεν μπορεί παρά να μας παρασύρει στον ρυθμό του. Η Ντόνα, που ερμηνεύει η μοναδική Meryl Streep, είναι μια ανεξάρτητη ξενοδόχος στα ελληνικά νησιά, που προετοιμάζεται για το γάμο της κόρης της με τη βοήθεια δύο παλιών φίλων. Εν τω μεταξύ η κόρη της, Σόφι, η ζωηρή νύφη, έχει ένα σχέδιο. Προσκαλεί κρυφά τρεις άνδρες από το παρελθόν της μητέρας της, με την ελπίδα να συναντήσει τον πραγματικό της πατέρα και να τη συνοδεύσει στο ιερό τη μεγάλη μέρα.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου.