fbpixel

Search icon
Search
Nails on Instagram: Οι καλοκαιρινές προτάσεις από τα πιο στιλάτα accounts
HAIR & NAILS

Nails on Instagram: Οι καλοκαιρινές προτάσεις από τα πιο στιλάτα accounts

Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει


Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα summer trends στη μόδα και την ομορφιά έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους. Χαρίζοντας εκτυφλωτικές και μοναδικές εμφανίσεις -είτε βρίσκεστε στην παραλία είτε απλώς έχετε μείνει στην πόλη, αλλά θέλετε να κυκλοφορείτε πάντα στιλάτες και όμορφες, σας υπογραμμίζουν οτι πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι...τα νύχια!

Μένοντας, λοιπόν, στα τελευταία, πριν κλείσετε το ραντεβού σας με το αγαπημένο σας nail salon, πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε για τα πιο επίκαιρα nail trends, που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάθε outfit με τον καλύτερο τρόπο. 

@nail_unistdella

nails-white-nude.jpg

Οι εναλλακτικές του λευκού αποτελούν το χρώμα κάθε εποχής. Αυτό το σχέδιο που ανακαλύψαμε στο Instagram και συνδυάζει το άσπρο με τα γραμμικά σχέδια που είναι απόλυτα must για όλο το καλοκαίρι και πετυχαίνει να εντυπωσιάσει. Μπορείτε είτε να υιοθετήσετε το παραπάνω που είναι ταυτόχρονα μίνιμαλ και stylish είτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στιλ graphic designs σε κάθε σας νύχι για ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα.

@thehangedit

nails-nude-white.jpg

Όλες αγαπάτε τα nudes και το λευκό. Ωστόσο, αυτό το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να «σπάσετε» τη μονοτονία τους και να τα κάνετε πιο χαρούμενα και fashionable. Τι μπορείτε να δοκιμάσετε λοιπόν: Στραφείτε προς το beigeπου θα υπάρχει σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σας αλλά θα σβήνει προς τα κάτω, δίνοντας μια ψευδαίσθηση μακρύτερου αποτελέσματος. Αυτό το αλλιώτικο «μπλέξιμο» θα απογειώσει τα summer looks σας και είναι μια hot πρόταση στα nail designs της φετινής σεζόν.

@betina_goldstein

nails-nude.jpg

Πώς θα σας φαινόταν να σχηματίσετε στα νύχια σας μερικές ακανόνιστου στιλ γραμμές που είναι όμως κομψές και αποτελούν τεράστια τάση αυτήν τη στιγμή; Η απάντηση θα πρέπει να είναι σίγουρα θετική, αφού η παραπάνω εικόνα θα σας πείσει να δοκιμάσετε κάτι αλλιώτικο στο μανικιούρ σας. Τα designs αυτά είναι μεγάλο trend το καλοκαίρι και απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουν να τραβούν το ενδιαφέρον πάνω τους. Try it now!

@aliciatnails

nail-designs-summer.jpg

Το ρόζ είναι το χρώμα που πρέπει να δοκιμάσετε το φετινό καλοκαίρι. Είναι ζωηρό, ταιριάζει απόλυτα με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα και συνδυάζεται σούπερ με τα λευκά σας φορέματα. Μπορείτε είτε να το επιλέξετε σε όλη την επιφάνεια του νυχιού είτε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό και παράλληλα στιλάτο σχέδιο που θα είναι όμως εξίσου stylish. Για έξτρα δόσεις glamorous μπορείτε να προσθέσετε glitter ή χρυσά ή ασημένια στρασάκια σε κάποιο σημείο του άκρου σας και να ολοκληρώσετε με top coat για μεγάλη διάρκεια του μανικιούρ σας.

@misspopnails

nail-trend-summer.jpg

Μια ακόμη εναλλακτική που έχετε με τις nude αποχρώσεις στα νύχια είναι αυτή του γραμμικού σχεδίου σε συνδυασμό με την αγαπημένη σας nude απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βάψετε σχεδόν όλο το νύχι σε κάποιον γήινο τόνο και στο τελείωμα να συμπληρώσετε με ένα εναλλακτικό γαλλικό που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το beige. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως συμμετρικό και κομψό!