fbpixel

Search icon
Search
Summer Closet Update: Τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν ανάλαφρες εμφανίσεις all day long
THE LOOK

Summer Closet Update: Τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν ανάλαφρες εμφανίσεις all day long

Αναβαθμίστε το στιλ και την εικόνα σας με μοναδικές προτάσεις


Με την άφιξη του καλοκαιριού κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες τάσεις, οι οποίες μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μία άκρως ενημερωμένη συλλογή και σύνολα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, υπάρχουν κάποια must-haves που δε μπορούν να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα για φέτος. Τα έντονα χρώματα ήρθαν για να χαρίσουν αισιοδοξία και φωτεινότητα στα looks μας, τα λινά υφάσματα κυριαρχούν για ακόμη μία φορά, κρατώντας μας δροσερές στις ζεστές ημέρες, ενώ οι maxi γραμμές και οι ρίγες, θεωρούνται απαραίτητες προσθήκες για μία summer collection, βγαλμένη από σελίδες περιοδικού. Όταν λοιπόν, αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με την ποιότητα και την κομψότητα, το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. 

Με γνώμονα τα παραπάνω, στο απόλυτα stylish brand Regalinas, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο trendy και classy σχέδια που κάθε fashionista οφείλει να έχει στη γκαρνταρόμπα της. Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από ανάλαφρα σχέδια και αέρινα υφάσματα που θα συμβάλλουν στη δημιουργία συνόλων που πολλές γυναίκες θα θέλουν. 

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και μαγέψτε σε κάθε σας βήμα!

Co-ords

Γνωρίσαμε τα σετ πέρσι το καλοκαίρι, αλλά η δυναμική τους ήταν ιδιαίτερη έντονη και τους χειμερινούς μήνες. Τα στοιχεία που τα κατατάσσουν τόσο ψηλά στη λίστα των επιλογών μας, είναι η ευκολία και η ταχύτητα που μας δίνουν για να δημιουργήσουμε ένα από τα απόλυτα και πιο εντυπωσιακά σύνολα. Φυσικά και όλα τα παραπάνω τα έχουν μετατρέψει σ’ ένα από τα key items του καλοκαιριού. Η ποικιλία των σχεδίων τους είναι μεγάλη αλλά εμείς σίγουρα θα σας προτείνουμε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα παιχνιδιάρικα μοτίβα, όπως είναι το floral. Για να κάνετε τη διαφορά και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αφήστε για λίγο τα παντελόνια στην άκρη και διαλέξτε ένα εντυπωσιακό crop top μαζί με μία φούστα. Ολοκληρώστε με flat sandals.

Linen

954fb8bdeafbded8e0a67fb0be28453f.jpg

Το απόλυτο καλοκαιρινό ύφασμα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το λινό. Χαλαρό, αέρινο και δροσερό, θα σας χαρίσει αυτό ακριβώς που αναζητάτε τις φετινές καλοκαιρινές ημέρες. Μάλιστα, χαρίζει και μία υπέροχη αίσθηση ότι το σύνολό σας είναι επιμελώς ατημέλητο και ότι δεν προσπαθήσατε καθόλου για να το δημιουργήσετε. Χρησιμοποιείται για όλα τα σχέδια, από πουκάμισα, παντελόνια, φούστες αλλά και φορέματα. Όποιο κι αν διαλέξετε θα εντυπωσιάσετε. Χρειάζεται απλά να βρείτε αυτό που τονίζει το στιλ και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας. Οι γήινες και οι παστέλ αποχρώσεις του ταιριάζουν μοναδικά.

Stripes

e892704c73de5fa3922e09714e0c1a87.jpg
Image source: @stylecaster

Τα μοτίβα είναι ένας σύμμαχος των γυναικών που λατρεύουν τη μόδα. Αναβαθμίζουν την εικόνα μας και μπορούν να χαρίσουν extra πόντους στα κομμάτια που επιλέγουμε. Για τη φετινή σεζόν το μεγαλύτερο trend στον κόσμο των prints είναι οι ρίγες. Συνδυάζουν με άριστο τρόπο τη γαλλική φινέτσα της μαρινιέρας με τη summer essence. Εκτός από το all time classic κυανόλευκο, θα τις συναντήσετε σχεδόν σε όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς. Ξεχωρίζουμε το λευκό με το κόκκινο, διότι χαρίζει μοναδικότητα. Δοκιμάστε το και είμαστε σίγουρες πως δε θα το μετανιώσετε.

Jumpsuit

dead09e72e9eb80da461ac9d9e1bd6a5.jpg
Image source: @whowhatwear

Αν αναζητάτε να βρείτε μία λέξη, η οποία χαρακτηρίζει τον τελευταίο χρόνο της ζωής μας, κυρίως στον κόσμο της μόδας, τότε αυτή σίγουρη είναι η άνεση. Κι αν τώρα ψάχνετε ένα κομμάτι που θα σας δώσει την άνεση «απλόχερα» τότε αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη μία ολόσωμη φόρμα. Αν δεν έχετε μέχρι στιγμής μία στην κατοχή σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το καθυστερείτε άλλο. Θα σας λύσει τα χέρια, καθώς όχι μόνο θα έχετε έτοιμο ένα stylish look μέσα σε πολύ λίγα λεπτά αλλά θα μπορείτε να το φορέσετε all day long χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα.

Bold colours

f9e5e7848e2cf917f77a8b7427c9da4e.jpg

Αν ενδιαφέρεστε για τη μόδα και τις τάσεις θα έχετε αντιληφθεί πόσο σημαντικό ρόλο «παίζουν» τα χρώματα τη φετινή σεζόν. Είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί με μόλις μία κίνηση να απογειώσει ένα φαινομενικά απλό σύνολο. Πολύ μεγάλη δημοφιλία έχει το ροζ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα χρώματα έχουν εξίσου μεγάλη απήχηση. Κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο αλλά και οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν ανήκετε στους τολμηρούς μη διστάσετε να τα εντάξετε στην εικόνα σας all the way, αλλά από την άλλη κι ένα κομμάτι αρκεί για να εντυπωσιάσετε.

Maxi dress

01a67c5a3938ffa74d7bd53289e5e044.jpg

Ακόμα ένα must-have της καλοκαιρινής περιόδου εδώ και αρκετές σεζόν. Τα μακριά φορέματα είναι ίσως τα κομμάτια που κρύβουν την πιο αέρινη και καλοκαιρινή διάθεση. Plus, προσθέτουν και μία καταπληκτική κίνηση στην εικόνα σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε τόσο με flats όσο και με ψηλοτάκουνα, ανάλογα με το χαρακτήρα που θέλετε εσείς να δώσετε στο outfits σας. Σας προτείνουμε να βρείτε την απόχρωση εκείνη που θα αναδείξει την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Ταιριάξτε τα με ψάθινα στοιχεία, όπως μία τσάντα ή ένα καπέλο και είστε έτοιμες.

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645