fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Νail trends: Οι 9 απόλυτα ανοιξιάτικες προτάσεις που είδαμε στο Instagram

Υιοθετήστε τες και αποκτήστε τα πιο περιποιημένα άκρα


Νail trends: Οι 9 απόλυτα ανοιξιάτικες προτάσεις που είδαμε στο Instagram

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την αλλαγή της εποχής και της θερμοκρασίας παρά με ένα φρέσκο ​​μανικιούρ. Μπορεί να μην μοιάζει κάτι grande αλλά είναι ένα μικρό, οπτικό στοιχείο που θα αλλάξει στη στιγμή τη διάθεση σας. Από το κλασικό και επίκαιρο κόκκινο μέχρι τους nude τόνους, σίγουρα θα βρείτε το αποτέλεσμα που σας ταιριάζει απόλυτα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα νέα nail trends που βρήκαμε στο instagram και που θα σας βοηθήσουν να έχετε απόλυτα περιποιημένα χέρια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού στη nail artist σας. 

@imarninails 

spring-nail-designs-292221-1616025676698-main900x0c.jpg

Το πράσινο χρώμα που θυμίζει τα μπαλάκια του τένις είναι μια από τις πέντε μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα της χρονιάς. Ποιο λέει ότι μπορείτε να το βάλετε μόνο στη γκαρνταρόμπα σας; Χρησιμοποιήστε το ακόμη και στα νύχια σας και εμπνευστείτε από το παραπάνω σχέδιο για να δοκιμάσετε κάτι εναλλακτικό. 

@harrietwestmoreland

spring-nail-designs-292221-1616026363061-main1200x0c.jpg

Για τις λάτρεις του γαλλικού, η τέλεια για εσάς πρόταση για να ξεφύγετε από τα κλασικά σχέδια είναι να προσθέσετε χρώμα. Κρατήστε, δηλαδή το καθιερωμένο γυάλισμα και τολμήστε το ανοιχτό πορτοκαλί που θα σας ενθουσιάσει. Ένα απόλυτα fashion forward σχέδιο, ιδανικό για τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες. Θα το λατρέψετε!

@amyle.nails

spring-nail-designs-2.jpg

To mix & match στα καλύτερά του. Αν και μέχρι μερικά χρόνια πριν μια τέτοια επιλογή θα έμοιαζε αρκετά spicy, πλέον οφείλετε να τη δοκιμάσετε για να μπείτε -χωρίς προσπάθεια- σε ένα spring mood. To μόνο που χρειάζεστε είναι μια εξειδικευμένη nail artist, καλά βερνίκια και μερικά φύλλα χρυσού.

@paragonnails

spring-nail-designs-4.jpg

Όσο και αν σας αρέσουν τα matte χρώματα είναι βέβαιο πως τους πιο θερμούς μήνες δε μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία του glossy αποτελέσματος. Μπορεί να κάνει κάθε επιλογή σας να μοιάζει πιο fun, πιο φρέσκια και πιο "αναβαθμισμένη" από ποτέ.

@hollyfalconenails

spring-nail-designs-292221-1616026131236-main1200x0c.jpg

Ξεκινήστε με μια nude βάση και στη συνέχεια προσθέστε σχεδιάκια που θυμίζουν άνοιξη. Αυτό το nail trend θα κολακέψει κάθε τύπο επιδερμίδας και θα δώσει στις εμφανίσεις σας μια πιο elegant άποψη. Δεν είναι αρκετά έντονo, οπότε ακόμη κι εσείς που ζητάτε τις πιο απλές προτάσεις, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

@paintboxnails

spring-nail-designs-292221-1616026568160-main1200x0c.jpg

Το ροζ με το κόκκινο είναι ο πιο hot συνδυασμός για να υιοθετήσετε αυτή την εποχή. Φυσικά, αν τα συνδυάσετε με μη γραμμικά σχέδια και αν δώσετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση θα ξεφύγετε απόλυτα από τις νόρμες που θέλουν τα ανεπανάληπτα σχέδια για τα νύχια να είναι παρελθόν. Είναι ρομαντικά, είναι hot και θα τα λατρέψετε!

@amyle.nails

spring-nail-designs-3.jpg

Playful διάθεση, χρώματα και συνδυασμοί δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Εδώ, οι κλασικοί συνδυασμοί αποτελούν παρελθόν και το μόνο δεδομένο είναι η κλασική βάση του γαλλικού. Μη διστάζετε στα χρώματα και φυσικά κάνετε match με τα αγαπημένα σας δαχτυλίδια. 

@thehangedit

spring-nail-designs-7.jpg

Ποιος λέει ότι ένα καλό μανικιούρ σημαίνει να έχετε ένα matching αποτέλεσμα; Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και με το καλοκαίρι να είναι πιο κοντά από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε το "ναι" σε αυτή την πρόταση. Ένα τέλειο collage σας περιμένει!

@betina_goldstein

nail-trends-9.jpg

Ένα πρωτοποριακό σχέδιο για όλες εσάς που αγαπάτε τα χρώματα που θυμίζουν το κόκκινο. Αυτή η πρόταση με το caviar εφέ θα γίνει η δική σας εκλεπτυσμένη νότα στις εμφανίσεις σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ανακαλύψετε την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο και να τοποθετήσετε πάνω της κόκκους ίδιου χρώματος που μιμούνται το χαβιάρι στο σχήμα και την υφή. Κάντε check σε αυτό το κοραλλί/κόκκινο και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας!

 Summer feeling

Summer feeling

Pow 431, Dior, Sephora

BUY ME
 Primer

Primer

Infinite Shine Primer, OPI, Attica

BUY ME
 Nude goddess

Nude goddess

Essie Color, Essie, Hondos Center

BUY ME
 Must try

Must try

Nail Polish, Burberry, Attica

BUY ME
 Serious Choices

Serious Choices

Le Vernis, Lancome, Sephora

BUY ME
 Red passion

Red passion

La Laque Couture, YSL, Sephora

BUY ME
 Allergy tested

Allergy tested

Toleriane Silicium Βερνίκι Mat Top Coat, La Roche Posay, Hondos Center

BUY ME
 Black alternative

Black alternative

Steel Blue, Korres

SEE MORE
 Passion driven

Passion driven

Funny Face, Essie, Attica

BUY ME
Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα beauty news κι όχι μόνο!