fbpixel

Search icon
Search
Αυτό το χρώμα στα νύχια θα αναδείξει την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα
HAIR & NAILS

Αυτό το χρώμα στα νύχια θα αναδείξει την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα

Δοκιμάστε το σε όλες τις διαφορετικές εκδοχές του


Το καλοκαίρι έχει φτάσει και ήδη έχουμε αρχίσει να τσεκάρετε τα σχέδια στα νύχια που θα κάνετε τη νέα σεζόν για να έχετε περιποιημένα άκρα. Εντυπωσιακά πεντικιούρ ή μανικιούρ και εκπληκτικές nail art προτάσεις θα σας κάνουν αναμφίβολα να πετύχετε τις πιο fashionable εμφανίσεις σας καθ' όλη τη summer season. Παρόλα αυτά, υπάρχει shade που θα πετυχαίνει πάντα να σας ενισχύει την αυτοπεποίθηση και θα τονιζει το ηλιοκαμένο δέρμα σας πιο πολύ από ποτέ.

Ποιο είναι αυτό; 

Φυσικά, αναφερόμαστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το κόκκινο. Με το χρώμα αυτό που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και τις τάσεις στο μανικιούρ, αφού μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως εποχής. Παίξτε με τις αποχρώσεις επιλέγοντας άλλοτε ανοιχτές και άλλοτε πιο σκούρες και δείτε το δέρμα σας να λάμπει και να φαίνεται πιο μαυρισμένο από ποτέ. 

Red combo

red-nails.jpg

Είστε λάτρεις του κόκκινου αλλά θέλετε και μια διαφορετική, πιο εναλλακτική, μορφή του; Τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε όλες τις αγαπημένες σας αποχρώσεις στο manicure σας. Ανοιχτές, σκούρες και απόλυτα υπέροχες όλες μπορούν να σας χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μάλιστα, αν τις συνδυάσετε με χρυσά δαχτυλίδια, τότε η αντίθεση θα γίνει ακόμη πιο έντονη. 

Fuchsia Love

red-nails-1.jpg

Τίποτα δεν λέει "καλοκαίρι" περισσότερο από ένα pop χρώμα όπως το φούκσια. Θα το ερωτευτείτε από την πρώτη στιγμή, ακόμη και μέχρι τώρα δεν το τολμούσατε. Αποτελώντας μια διαφορετική απόχρωση του κόκκινου θα δώσει έμφαση στο μαύρισμα σας και θα κάνει τα χέρια σας να ξεχωρίσουν. Είναι ζωηρό, girly και δυναμικό, άρα ιδανικό για όλες σας.

Nude and deep red

red-nails-2.jpg
Όπως είναι γνωστό και οι nude αποχρώσεις ανήκουν στα χρώματα που κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο έντον σκούρο. Αν, λοιπόν, τις συνδυάσετε με το απόλυτο, βαθύ κόκκινο, τότε το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο από εντυπωσιακό και απόλυτα κολακευτικό. Ένα ιδιαίτερα elegant αποτέλεσμα που θα θέλετε να κάνετε ξανά και ξανά. 

Red & Pink

red-nails-4.jpg

H υπερβολή των 80s είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και μεταφέρεται, αυτό το καλοκαίρι, και στα νύχια. Έτσι, εάν είστε λάτρεις της υπερβολής και των εκκεντρικών σχεδίων και αποχρώσεων στο μανικιούρ, τότε θα πρέπει σίγουρα να υιοθετήσετε την τάση, που συνδυάζει το κόκκινο με το φούξια. Γενικότερα, παίξτε με τα έντονα χρώματα, μη φοβηθείτε τους πειραματισμούς και δοκιμάστε περίεργα patterns και combos. Το extravagant manicure θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθησή σας!

Peach meets red

red-nails-5.jpg

'Αλλη μια playful διχρωμία στα άκρα σας που θυμίζει το κλασικό chic γαλλικό είναι αυτή του κόκκινου με το ροδακινι. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε να κρατήσετε μια ισορροπία ενώ παράλληλα τολμάτε να μπείτε σε πιο καλοκαιρινό mood. Tο υπόλοιπο μέρος του νυχιού είτε αφήστε το φυσικό είτε σε έναν κρεμ και διακριτικό τόνο.

Red vibes

red-nails-6.jpg

Τελευταία αλλά απαραίτητη πρόταση είναι φυσικά το απλό, κλασικό κόκκινο. Αυτό που φοριέται κάθε εποχή και σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε εμφάνιση. Είναι εμφατικό, είναι sexy και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Βρείτε την απόχρωση που αγαπάτε και μη διστάσετε να την εφαρμόσετε ξανά και ξανά. Είτε μόνη σας στο σπίτι, είτε στο αγαπημένο σας κέντρο αισθητικής.