fbpixel

Search icon
Search
Mykonian vibes: Ό,τι πιο fresh κεντρίζει το ενδιαφέρον στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων
TRAVEL

Mykonian vibes: Ό,τι πιο fresh κεντρίζει το ενδιαφέρον στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Η Μύκονος αποτελεί ξανά πόλο έλξης!


Η Μύκονος αποτελεί και φέτος το καλοκαίρι έναν από τους πιο hot προορισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και μαγνητίζει τα βλέμματα με την σπάνια ομορφιά και τη μοναδική της ενέργεια. Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων έχει λάμψη, έχει πολυτέλεια, έχει μοναδικά vibes αλλά έχει να προσφέρει και παραδεισένιες παραλίες και μαγευτικά τοπία, καθώς τα συνδυάζει όλα με απίστευτη αρμονία. Τα λιθόστρωτα σοκάκια, οι επιβλητικοί ανεμόμυλοι και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όσοι επισκέπτονται τη Μυκόνο, θαμπώνονται από τη σπάνια ομορφιά της.

Για μία ακόμη φορά, εμείς κάνουμε focus στα πιο hot new-entries του νησιού, που πρέπει να βρίσκονται στην bucket-list σας και σας παρουσιάζουμε τα καυτά νέα του...

Ένα μέρος μαγικό!

Ζuma

microsoftteams-image.jpg

Φέτος το καλοκαίρι, το Zuma μας συστήνεται εκ νέου στο κοσμοπολίτικο νησί, αφού αποκτά νέο venue, εκτός του Cavo Tagoo, όπου και το συναντούσαμε μέχρι πρότινος. Με απαράμιλλη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο lifestyle concept στις Κυκλάδες που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Φέρνει την παγκοσμίου φήμης σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα του στο Νησί των Ανέμων, σε έναν πρωτότυπο concept multi-purpose destination με restaurant, lounge και bar, πισίνα, ξαπλώστρες και resident DJ. Το πλήρες menu του θα είναι διαθέσιμο στο εστιατόριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, δίνοντας τη δυνατότητα στους visitors να απολαύσουν τους κρυφούς θησαυρούς του, μπαίνοντας σε μία new era, πιο λαμπερή κι άκρως εντυπωσιακή! Το Zuma Mykonos θα ανοίξει τις πόρτες του στις 15 Ιουλίου, ενώ από τις 18/7 θα ανοίξουν επίσης η πισίνα, το restaurant και το bar και θα λειτουργούν όλη την ημέρα.

Cocco Mykonos

011.jpg

Άρωμα Ιταλίας στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Το νέο ιταλικό bistro του ξενοδοχείου Belvedere κάνει πρεμιέρα πάνω στο κύμα και συνδυάζει την αυθεντική μυκονιάτικη ατμόσφαιρα, με τα italian vibes και τις μεσογειακές γεύσεις. Το Cocco Mykonos στην καρδιά της Μικρής Βενετίας του νησιού είναι έτοιμο να διεκδικήσει τη δική του θέση στην καρδιά της Μυκόνου και καλεί τους visitors να κάνουν μια στάση στα μπλε παραθαλάσσια τραπεζάκια του, προκειμένου να τους παρασύρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία. Στο menu μπορεί να συναντήσει κανείς καλοδιαλεγμένα κρεατικά και ψαρικά, δροσερές σαλάτες, ανάλαφρες πίτσες και πλούσια ζυμαρικά σε αυθεντικές ιταλικές εκτελέσεις, ενώ must-try αποτελούν τα signature cocktails και τα εκλεκτά κρασιά του bar. Ιδανική στιγμή για να βρεθεί κανείς στο νέο στολίδι του νησιού, είναι όταν η μέρα σβήνει κι ο ήλιος χάνεται στον ορίζοντα σε ένα φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα και φυσικά, η απόλυτη dining εμπειρία, ολοκληρώνεται με τα πιο νόστιμα desserts, που θα κερδίσουν αμέσως μία θέση στην καρδιά σας!

La Cantine du Faubourg

banner.jpg

Το διεθνές κοσμοπολίτικο εστιατοριακό brand, La Cantine du Faubourg κάνει φέτος το καλοκαίρι εμφατική είσοδο στην Μύκονο κι ήδη, έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην καρδιά των locals και των visitors κι αποτελεί talk of the town. Το εντυπωσιακό, αυτό, restaurant βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου κι είναι ένας μικρός, γαστρονομικός παράδεισος σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του νησιού. Μετά την Ίμπιζα και το Ντουμπάι, το διεθνές εστιατοριακό brand επέλεξε το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων για ένα νέο opening, με το brand-new εστιατόριο να συνδυάζει τη γεύση με την κομψότητα στην αισθητική, με τους δημιουργούς του, Pierre Pirajean και Helena Paraboschi, να το αποκαλούν "ένα καλλιτεχνικό rendez-vous, ένα lifestyle statement". Τις λαχταριστές δημιουργίες του menu, υπογράφει ο Γάλλος corporate chef, εστεμμένος και με αστέρι Michelin, Gilles Bosquet, που είναι επικεφαλής μιας της 20μελούς ομάδας που κάνει... θαύματα! Το ολόκληρο μπούτι καβούρι με πικάντικη μαγιονέζα, η αστακοσαλάτα με πεπόνι και ντομάτα και το ταλιολίνι με χαβιάρι και λεμόνι, είναι μερικά μόνο από τα dishes που ξεχωρίζουν από το menu, όπως και το ceviche κιτρινόπτερου τόνου με σουσάμι, αβοκάντο και βινεγκρέτ γλυκού κρεμμυδιού". Το La Cantine du Faubourg είναι ο νέος τόπος συνάντησης για τους λάτρεις των cocktails, τους jet setters και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες κι αποτελεί το νέο, γευστικό στολίδι της Μυκόνου.

FAME Γυναίκες Καλλιτέχνες της Μέσης Ανατολής - Mykonos Pop – Up

8-3-nbh1cl.jpeg

Η διαδικτυακή πλατφόρμα και gallery FAME -Γυναίκες Καλλιτέχνες της Μέσης Ανατολής- κάνει δυναμική είσοδο στην social life της Μυκόνου! Για δύο εβδομάδες, η καλλιτεχνική πλατφόρμα προσκαλεί τους επισκέπτες στην Venieri Mansion (15-30 Ιουλίου), προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών με τεράστια απήχηση κι επιρροή. Πρόκειται -μεταξύ άλλων- για μοναδικά έργα τέχνης και design items, έπιπλα, πολύτιμα κοσμήματα και χειροποίητες τσάντες, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους κι η καθεμία από τις δημιουργούς, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τη δική της κουλτούρα, τα δικά της βιώματα και τον πλούτο της πατρίδας της, μέσα από αυτά. Το Αρχοντικό Βενιέρη, με την εκπληκτική αρχιτεκτονική και την ειδυλλιακή τοποθεσία του στη Χώρα, αποτελεί το ιδανικό location γι᾽ αυτή την έκθεση, ενώ το pop-up επιμελήθηκαν και σχεδίασαν η επιμελήτρια τέχνης Christiana Jabara κι η επιμελήτρια μόδας και καλλιτεχνική διευθύντρια Lara Jabara, ιδρύτριες της ένωσης FAME.

Ζeus+Δione x Kessaris concept store

titlo-7etMn.jpg

Η Μύκονος αποτελεί -εκτός των άλλων- go to προορισμό για τους fashion-lovers, γι' αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αγαπημένο σημείο συνάντησης των visitors είναι το Zeus+Δione x Kessaris concept store, που υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με νέες συλλογές σε ένα από τα πιο όμορφα κι ιδιαίτερα spots του νησιού. Το ιστορικό μαγαζί όπου συστεγάζονται τα κοσμηματοπωλεία Kessaris και το lifestyle brand Zeus+Δione, αντιπροσωπεύει τη γήινη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τους λευκούς τοίχους και τα ξύλινα στοιχεία κι η μαγευτική τοποθεσία του, του χαρίζουν ιδιαίτερα χρώματα και μία ξεχωριστή λάμψη. Τη διακόσμηση έχουν επιμελήθει από κοινού η Αναστασία Καίσσαρη, μαζί με τον Marios Schwab, καλλιτεχνικό διευθυντή της Zeus+Δione. Το πασίγνωστο brand, προσφέρει τα signature μεταξωτά του brand σε νέες αποχρώσεις, δημιουργίες από υφαντά σε σύγχρονα σχέδια φτιαγμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες ανά την Ελλάδα, κεντήματα εμπνευσμένα από τη λαογραφία, upcycled φορέματα και καφτάνια, γυαλιά ηλίου, τσάντες και σανδάλια, όλα made in Greece. Last but not least, στο κατάστημα θα συναντήσετε pieces από τις διαθέσιμες συλλογές S/S’22 "Pandora and the Trailing Serpent" και H/S’22 "Triere", που δε θα πρέπει να λείπουν κι από τη δική σας collection.