fbpixel

Search icon
Search
Mykonos alert: Τα new-entries που μαγνητίζουν τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί
TRAVEL

Mykonos alert: Τα new-entries που μαγνητίζουν τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί

Εμπλουτίστε την bucket-list σας κι απολαύστε το πιο hot καλοκαίρι


Η Μύκονος αποτελεί για μία ακόμη summer-season go to προορισμό και δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως συνεχώς, καταφθάνουν σε αυτήν celebrities από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το νησί αυτό έχει πολύ ιδιαίτερα vibes, έχει μία διαφορετική αισθητική κι έναν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, που μαγεύει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή της παραμονής τους σε αυτό. Ο κυκλαδίτικος αέρας, σε συνδυασμό με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους, τους επιβλητικούς τρούλους και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, ιδανικό για όσους αγαπούν έναν luxurious τρόπο ζωής.

Από νωρίς φέτος, η Μύκονος έχει φορέσει τα καλά της κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ανθρώπους από κάθε σημείο του πλανήτη. Μετά το part 1, δείτε παρακάτω το part 2 με τα πιο εντυπωσιακά new entries που αποτελούν must-visit.

Το πιο hot νησί της Ελλάδας!

Αnima Restaurant

1-fSz4V.jpg

Άρωμα Ιταλίας στις Κυκλάδες! Το Anima Restaurant έκανε δυναμική είσοδο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο κι ήδη, έχει εξελιχθεί σε talk of the town, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Αφενός, η ειδυλλιακή του τοποθεσία κι αφετέρου, οι πλούσιες γεύσεις που φιλοξενούνται στο εντυπωσιακό του menu, το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους βρίσκονται στο νησί κι απολαμβάνουν σε αυτό τις διακοπές τους. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα μίας italian night στις Κυκλάδες, μετά από μία καυτή μέρα σε κάποια κοσμοπολίτικη παραλία κι αμέτρητες βουτιές στα καταγάλανα νερά; Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών στο Anima κι απολαύστε ένα μοναδικό, γευστικό ταξίδι στην Ιταλία, δοκιμάζοντας μοναδικά πιάτα με μεθυστικά αρώματα, που συνδυάζονται άψογα με τις πιο εκλεκτές ετικέτες κρασιών.

Αrocaria

olumpos-naousa-JiEyA.jpg

Σε απόσταση μόλις 450 μ. από την παραλία του Τούρλου, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που προσφέρεται για χαλαρωτικές, luxurious διακοπές μακριά από τη φασαρία και την πολυκοσμία. Το Arocaria Hotel αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές φέτος το καλοκαίρι, στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο. Το ολοκαίνουργιο -αυτό- ξενοδοχείο διαθέτει εντυπωσιακές suites με πισίνα και θέα στο απέραντο μπλε της θάλασσας, με το λευκό στοιχείο να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους. Μust-visit αποτελεί το spa, για όσους θέλουν να χαρίσουν στον εαυτό τους στιγμές χαλάρωσης κι ευεξίας, απολαμβάνοντας μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, από εξειδικευμένους experts, αλλά και το bar-restaurant, με το menu να περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις και signature cocktails. Προσιτή πολυτέλεια, κομψότητα και αρμονία σε ένα κυκλαδίτικο φόντο!

Ftelia Pacha Mykonos

pepe-1.jpg

Το Ftelia Pacha Mykonos έκανε το δικό του, grand opening στις αρχές του Ιούνη κι αποτελεί τη νέα open beach εμπειρία, που συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό και μουσική παγκόσμιας κλάσης σε ένα μοναδικό σημείο πάνω στην παραλία της Φτελιάς. Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha, που έχει αναλάβει τον χώρο, του χάρισε νέα πνοή φέρνοντας την διασκέδαση και την ελευθερία της Ίμπιζα στις Κυκλάδες. Το Ftelia Pacha Mykonos, διαθέτει πολλά, διαφορετικά επίπεδα που φιλοξενούν το εστιατόριο, δύο bar κι έναν lounge χώρο με άνετους καναπέδες για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Το βράδυ, όλοι αυτοί οι χώροι μεταμορφώνονται σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό, ιδανικό για ποτό, χορό και διασκέδαση, όπου ξυπνούν όλες οι αισθήσεις, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για breakfast, coffee-breaks στη διάρκεια της ημέρας, brunch και φυσικά, λαχταριστά dinners, με την υπογραφή του διάσημου chef, Σταμάτη Μαρμαρινού. Η αισθητική στον χώρο είναι εμπνευσμένη από τα θέρετρα των δεκαετιών του ’60 και ’70 στη Νότια Γαλλία και τις ιταλικές ακτές και συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της Μυκόνου με τη φυσική ομορφιά του τοπίου, ενώ η λίστα των DJs που πρόκειται να παίξουν σε αυτό φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τους Guy Gerber, Tale of us, Marco Carola, Solomun και κάθε Κυριακή τον resident DJ Kaz James.

Salt & Fire Mykonos

olumpos-naousa-CINBg.jpg

Το νέο Salt Bae δεσπόζει εδώ και μερικές εβδομάδες στην πλατεία Γουμένιο, εκεί όπου βρισκόταν μέχρι και πέρυσι το Familia κι υποδέχεται επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου, που καταφθάνουν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Το Salt & Fire φέρει την υπογραφή του πασίγνωστου -πια- Nusr-Et κι αποτελεί ήδη πόλο έλξης! Σε αντίθεση -ωστόσο- με τα άλλα restaurants του, αυτό κάνει focus αποκλειστικά στα burgers, αν κι υπάρχουν στο menu κι οι χαρακτηριστικές του -πια- steaks. Αυτό πάντως που ξεχωρίζει από το λαχταριστό menu, είναι το golden burger με brioche που είναι καλυμμένο από φύλλα βρώσιμου χρυσού και κυκλοφορεί ήδη παντού στο Instagram. Ο διάσημος Τούρκος chef, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στιλ του, έχει δημιουργήσει άλλα 21 εστιατόρια σε διάφορα σημεία του πλανήτη, που πάντα αποτελούν favorite προορισμό για πολλούς celebrities. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στη Μύκονο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί ήδη σε αυτό!

The Sanctuary Mykonos

olumpos-naousa-1-BA1P2.jpg

Το The Sanctuary Mykonos βρίσκεται στα ερείπια ενός παλιού ψαράδικου οικισμού, κοντά στο ανατολικό άκρο της παραλίας Φτελιά. Πρόκειται -ουσιαστικά- για μία τεράστια έκταση, που φιλοξενεί μουσικά events, parties και τελετουργικά, που παρέχουν ευεξία και πνευματική τροφή, ενώ οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν bar, lounge area και restaurant, με τους guests, να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ό,τι επιθυμούν, από ένα menu γεμάτο με μεσογειακά πιάτα και πλούσιες γεύσεις, fusion και sushi. Στο Sanctuary, θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε κάτω από τα αστέρια, αλλά και να απολαύσετε μία σειρά από τελετουργικά για το σώμα και την ψυχή, όπως είναι η yoga kundalini, ο διαλογισμός κι οι θεραπείες ήχου, που χαρίζουν χαλάρωση.

*Κεντρική φωτογραφία: Αrocaria