fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Εμπνευσμένες προτάσεις που μας ανεβάζουν τη διάθεση τη φετινή άνοιξη
MAGAZINE

My Golden List: Εμπνευσμένες προτάσεις που μας ανεβάζουν τη διάθεση τη φετινή άνοιξη

Ανακαλύψτε τες και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία


Η φετινή άνοιξη στέκεται ως αφορμή για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανακαλύψουμε όλα εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και μας γεμίζουν αισιοδοξία, καθώς προετοιμαζόμαστε για ένα άκρως απελευθερωτικό καλοκαίρι! 

The bee treasure

1-ekCYb.jpg

Η ιστορία της Trudon ξεκινά το 1643, με τον ιδρυτή της, Claude Trudon, να κατασκευάζει κεριά οικιακού κι εκκλησιαστικού φωτισμού υψηλής ποιότητας, με κύριο υλικό το μελισσοκέρι. Το 1737, η βιοτεχνία γίνεται ο επίσημος προμηθευτής για τον βασιλιά της Γαλλίας και από τότε παραμένει κορυφαία στο είδος της. Το 2007, λάνσαρε μια exclusive σειρά αρωματικών κεριών, διατηρώντας τις πατροπαράδοτες μεθόδους παραγωγής. Πλέον, τα βρίσκετε και στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα @linkjewellery.

Natural beauty

makeup-trends-1-qEZ6E.jpg

Ιδανικά, όταν ολοκληρώνετε το μακιγιάζ σας, δε θα πρέπει ν’ ακούτε σχόλια του τύπου «Αγαπώ τη βάση που έκανες», αλλά «Πόσο ωραίο δέρμα έχετε!» Αυτό θα σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι τόσο άρτιο όσο και απόλυτα φυσικό.

Sleep well, feel better!

shutterstock-294386738.jpg

Ένα βράδυ την εβδομάδα βάλτε στο πρόγραμμα να ξαπλώνετε πιο νωρίς απ’ ό,τι συνηθίζετε. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά και μάλιστα προσπαθήστε να κοιμηθείτε αμέσως. Είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκουραστείτε πραγματικά. Αν το καθιερώσετε, θα διαπιστώσετε ότι όλες οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι ακόμη καλύτερες σε δυνάμεις και διάθεση.

The soul of the city

final-1.jpg

Για την Όλγα Δέικου η φωτογραφία είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με τους ανθρώπους, σε μια άλλη, ονειρική γλώσσα. Προσπαθεί να βρει ομορφιά, όνειρα και καθαρότητα σε μέρη όπου αρκετοί πιστεύουν ότι αυτά δεν υπάρχουν. Το αποτέλεσμα, κινηματογραφικό, χωρίς να χάνει τα ρεαλιστικά του στοιχεία. Καταφέρνει ν’ αποτυπώνει μια αλήθεια που δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια. Κάθε εικόνα του αστικού τοπίου που φωτογραφίζει σάς μεταφέρει σ’ ένα τόσο ιδιαίτερο σκηνικό, που πραγματικά μαγεύει και αποκαθηλώνει την πραγματικότητα που ως τώρα βλέπατε, μεταβάλλοντας κάθε καρέ σχεδόν σε φαντασία.

Food for thought

imon-photo5.jpg

Αποστολή του εργαστηρίου βιολειτουργικών προϊόντων της Ι-Μ-Ο-Ν είναι η σύγχρονη προσέγγιση της ιπποκρατικής θεώρησης - ο Ιπποκράτης υπήρξε ο πατέρας της Ιατρικής με βασική του θεωρία ότι «οι φυσικές δυνάμεις μέσα μας είναι οι πραγματικοί θεραπευτές». Τα βιολειτουργικά αποτελούν μια νέα κατηγορία τροφίμων, που έχουν δυνητικά θετική επίδραση στην υγεία μας και προσφέρουν τη δυνατότητα μείωσης του κινδύνου εμφάνισης χρόνιων ασθενειών. Πρόκειται για προϊόντα που καλό θα είναι να συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητά μας, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, συνδυασμένης και με τακτική άσκηση και υγιεινές συνήθειες. Τα καταναλώνω χρόνια και η διαφορά που βλέπω είναι θεαματική!

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021