fbpixel

Search icon
Search
Μυστικά για να εντάξετε στα σύνολά σας την street style τάση που κυριαρχεί στις Fashion Weeks
STYLING TIPS

Μυστικά για να εντάξετε στα σύνολά σας την street style τάση που κυριαρχεί στις Fashion Weeks

Οι knee high boots επιστρέφουν δυναμικά τον φετινό χειμώνα


Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στις μητροπόλεις της μόδας. Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, διάσημοι οίκοι και σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες συλλογές τους για την SS25 season. Εκτός όμως τα shows, τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν και για τις fashionistas που "παρελαύνουν" στους δρόμους των μεγαλουπόλεων, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις τάσεις που θα μας συνοδεύσουν τους επόμενους μήνες. 

Μία από αυτές δεν είναι άλλη από τις knee high boots, οι οποίες επιστρέφουν δυναμικά για ακόμα μία σεζόν. Οι μπότες μέχρι το γόνατο, όπως όλα δείχνουν θα είναι το επόμενο big thing του χειμώνα. Από skinny jeans και φορέματα, μέχρι skirts και tailored pants, υπάρχουν πολύ τρόποι για να τις εντάξουμε στην εικόνα μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο hot styling tips!

Mini skirts 

460361611-1651277188773591-3367281827184038992-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Οι μπότες μέχρι το γόνατο δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό με τις mini skirts, οι οποίες για ακόμα μία σεζόν θα κυριαρχήσουν στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Γιατί με knee high boots; Επειδή αφήνουν εκτεθειμένο ένα μέρος του σώματός μας, γεγονός που χαρίζει θηλυκότητα και απογειώνει το sexyness με πολύ διακριτικό τρόπο. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε πιο casual looks, μπορείτε να επιλέξετε flat boots ενώ για πιο tailored εικόνες οι ψηλοτάκουνες εκδοχές είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένα maxi dress θα ολοκληρώσει την εικόνα σας!

Dress 


Φυσικά η πιο εύκολη και επιτυχημένη επιλογή δεν είναι άλλη από τα dresses μαζί μ' ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Ιδανικό για τα office looks σας, αυτός ο συνδυασμός θα σας προσφέρει την απόλυτη tailored αισθητική. Απογειώστε την quite luxury αισθητική, συνδυάζοντας δύο κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις. Το λευκό σας φόρεμα θα μοιάζει τέλειο με τις μαύρες knee high boots. Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν την εικόνα και προσθέτουν πόντους στις εμφανίσεις σας.

With pants 

db3e85deb00286c4f655a16bfe913033.jpg

Ακόμα μία τάση, την οποία είχαμε αφήσει για λίγο στην άκρη αλλά τώρα την επαναφέρουμε. Ίσως σ' αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η επιστροφή των skinny jeans και η ιδιαίτερη προτίμηση στα Y2K trends. Τι πρέπει να κάνετε; Να συνδυάσετε τις knee high boots σας μ' ένα παντελόνι σε στενή - κατά προτίμηση γραμμή - το οποίο θα το φορέσετε μέσα από τις μπότες σας. Ολοκληρώστε μ' ένα πουκάμισο κι ένα blazer και μόλις έχετε δημιουργήσει το απόλυτο office look που πολλές θα θέλουν να αντιγράψουν. Σε περίπτωση που οι μπότες μέχρι το γόνατο θέλετε να σας συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, επενδύστε σε σχέδια με χαμηλό τακούνι. 

Bermuda Shorts

ddc5fb096d38a24b9be18571133d9357-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Απογειώστε το στιλ σας επιλέγοντας όχι μόνο τα staples. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να είναι ένα bermuda short κοστούμι, το οποίο θα το συνδυάσετε με μυτερές ψηλοτάκουνες knee high boots. Για να ταιριάζετε απόλυτα με την εποχή, κινηθείτε στις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Φροντίστε οι ανοιχτοί τόνοι να είναι στο μέρος του συνόλου σας για να σας φωτίζουν περισσότερο. Οι pointed εκδοχές των μποτών μέχρι το γόνατο θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας και θα σας κάνουν να μοιάζετε πιο ψηλή και αδύνατη.