fbpixel

Search icon
Search
Fashion Week: Οι τάσεις που ξεχώρισαν στους δρόμους του Μιλάνου - part 2
TRENDS & CATWALKS

Fashion Week: Οι τάσεις που ξεχώρισαν στους δρόμους του Μιλάνου - part 2

Τα fashion girls απογείωσαν τα street style trends


 Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου φτάνει απόψε στη λήξη της και αφήνει πίσω της μεγάλες fashion στιγμές. Εκτός από όλα όσα εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια των shows, οι δρόμοι της ιταλικής πόλης "ξεχείλισαν" από μόδα, χάρη στους αντιπροσώπους του street style

Οι απανταχού fashionistas κέντρισαν το ενδιαφέρον με τα σύνολα τους, συστήνοντας μας τις hot τάσεις που μπορούμε να εντάξουμε στην εικόνα μας, από σήμερα κιόλας. 

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τες!

All black 

460551353-18458700736018081-4522785001561383043-n.jpg
Image source: @lefrenchystyle

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις και αν κυριαρχήσουν στον κόσμο της μόδας, το μαύρο θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση των επιλογών. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, το Μιλάνο γέμισε από monochromatic black outfits, τα οποία μας έκαναν να θέλουμε να τα δημιουργήσουμε asap. Σε αντίθεση με τις εκρήξεις χρωμάτων στις πασαρέλες, τα "κορίτσια του δρόμου" δεν έχασαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν total μαύρα σύνολα, που απογειώνουν την κομψότητα. Κοστούμια, φορέματα και skirts & tops συνδυασμοί ήταν μερικά από αυτά που πρωταγωνίστησαν. 

Bling Bling 

Είναι γεγονός πως δεν χρειάζεται να είστε fashion gurus για να γνωρίζετε ότι ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους είναι γνωστοί για την τολμηρή και εντυπωσιακή προσέγγιση στα designs. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είδαμε το μιλανέζικο στιλ να υιοθετεί μια παρόμοια προσέγγιση στο αξεσουάρ αυτή τη σεζόν.Υιοθετώντας πλήρως την έννοια του μαξιμαλισμού, οι εμφανίσεις περιείχαν πολλά υπερμεγέθη κοσμήματα. Ήταν σαν κάθε επιφάνεια του σώματος να έπρεπε να έχει κάτι γυαλιστερό επάνω της. Ογκώδη ασημένια και χρυσά κολιέ επιλέχθηκαν μαζί στην ίδια εμφάνιση, αταίριαστα - φαινομενικά - βραχιόλια έκαναν τους τέλειους συνδυασμούς, ενώ αυτές οι glam details επιλέχθηκαν για να διακοσμήσουν μέχρι και ponny tails. Όποιος κι αν ήταν ο ορισμός του «bling-bling» πριν, οι street style εμφανίσεις από το Μιλάνο αυτή τη σεζόν άλλαξαν το νόημα του όρου.

Dramatic necklines  

460573256-18458901595018081-362451153509211041-n-1.jpg
Image source: @lefrenchystyle

Ένα πράγμα που πρέπει να τονίσουμε για το πλήθος των συνόλων που είδαμε στους δρόμους του Μιλάνου είναι η κομψότητα που κυριαρχούσε. Την προσοχή μας κέντρισαν οι εντυπωσιακοί γιακάδες που έδιναν μία update αισθητική στα κομμάτια. Απ΄ότι φαίνεται οι fashionistas είχαν αποθηκεύσει looks από τις συλλογές της Bottega Veneta, της Fendi και της Prada για την Fall/Winter 2024 season, που αναδείκνυαν τους oversized γιακάδες σε πανωφόρια, πουλόβερ, σακάκια και πουκάμισα. Τα dramatic necklines είναι ένας εύκολος τρόπος να χαρίσετε έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Over the knee boots 

duswqw2nujwjhsi8p8uzad-768-80jpg.webp
Image source: Szymon Brzóska| The Style Stalker

Ας είμαστε απόλυτα ειλικρινής. Κανένα shoe trend δεν θεωρείται πραγματική τάση μέχρι να κυριαρχήσει στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας. Με βάση λοιπόν, τα street style looks που πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια της Milan Fashion Week, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια για τους επόμενους μήνες. Πώς θα τις εντάξετε στην εικόνα σας; Μπορείτε να δοκιμάσετε το Fendi FW24 style, δηλαδή μαζί με oversized knitted dresses και pencil skirts. Τέλος, μπορείτε να τις φορέσετε μαζί με maxi dresses και leather gloves για τις πιο μοντέρνες βραδινές εξόδους. 

Bag charms 

qfqm6sntqms5jsjexs2jnh-768-80jpg.webp
Image source: Launchmetrics Spotlight

Η τελευταία αξιοσημείωτη τάση του street style από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μπορεί να φαίνεται "μικρή", αλλά έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον κόσμο της μόδας των τελευταίο καιρό. Bag charms are back! Αν και αυτό το μικρο-αξεσουάρ υπάρχει εδώ και καιρό, η επανεμφάνισή της στη Beau Bag της Miu Miu για τη Fall/Winter 2024 season μας έκανε να θέλουμε να την υιοθετήσουμε αμέσως. Κατά τη διάρκεια της Milan Fashion Week είδαμε πολλές fashionistas και fashion gurus να προσθέτουν στις designer bags τους γούρια, κοσμήματα και μπρελόκ. Αν λοιπόν, θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις και παράλληλα να ανανεώσετε την αγαπημένη σας τσάντας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight