fbpixel

Search icon
Search
Oι μπότες του φετινού χειμώνα που βρίσκονται ήδη στο radar μας
THE LOOK

Oι μπότες του φετινού χειμώνα που βρίσκονται ήδη στο radar μας

Τα designs που θα πρωταγωνιστήσουν την fall/winter season στα looks μας


Τίποτα δεν μας ενθουσιάζει περισσότερο από ένα νέο ζευγάρι χειμερινές μπότες. Άλλωστε, θα αποδειχθούν καθημερινός σύμμαχος μόλις πέσουν οι θερμοκρασίες και υπάρχει κάτι νοσταλγικά στην "back to school" αισθητική τους. Ευτυχώς, οι συλλογές της φετινής σεζόν προσφέρουν προτάσεις για κάθε mood - από κομψές over-the-knee boots μέχρι μποέμικα καουμπόικα μποτάκια. Εσείς ποιες θα επιλέξετε; 

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα καλύτερα boots designs της σεζόν.

The Ankle Boot 

6-2jYTc.jpg

Η άνεση και η ευελιξία είναι μια από τις βασικές αρχές μιας σωστής χειμερινής γκαρνταρόμπας και τα ankle boots της φετινής σεζόν είναι ζωντανό παράδειγμα αυτής. Τα μποτάκια "Marfa" της Khaite είναι εμπνευσμένα από το Τέξας. Κατασκευασμένα από απαλό καμηλό σουέτ με κουβανέζικο τακούνι και μυτερή, τετραγωνισμένη μύτη, είναι αρκετά κομψά για να φορεθούν σε tailored style, αλλά συνδυάζονται εξίσου εύκολα με τζιν και λευκό T-shirt τις off-duty ημέρες. Αν προτιμάτε λίγο περισσότερο ύψος, τότε προτιμήστε τις μπότες "Ambre" της Chloé με τακούνι σε μπεζ δέρμα με εφέ φιδιού - η υφή της ταιριάζει υπέροχα με τζιν, ελαφριά μεταξωτά και χοντρά πλεκτά. Επιπλέον, οι μπότες "Montmartre" της Aquazzura είναι διακοσμημένες με μικροσκοπικά ασημένια πουά που προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον χωρίς να μειώνουν τον easy going χαρακτήρα, και αναβαθμίζουν πραγματικά ένα look από το πρωί ως το βράδυ.

The Cowboy Boot

1-RWFv7.jpg

Οι μπότες εμπνευσμένες από τη Δύση συνεχίζουν την επιτυχία τους στη μόδα αυτή τη σεζόν - αναμφίβολα ενισχυμένες από την γκαρνταρόμπα της περιοδείας Eras της Taylor Swift και το country άλμπουμ της Beyoncé, Cowboy Carter - με τα διάφορα brands να προσφέρουν ξεχωριστές σιλουέτες από δέρμα και σουέτ. Οι μπότες "Duerto" της Isabel Marant με καρφιά είναι ένας εύκολος τρόπος να «αγκαλιάσετε» το ανέμελο, μποέμικο πνεύμα του παριζιάνικου οίκου. Συνδυάστε τα με midi φούστα και blazer για το γραφείο ή συνδυάστε τα με μαύρο τζιν και ρομαντική αισθητική πουκάμισο για ένα δείπνο.

The Biker Boot 

2-biFJV.jpg

It's Official: οι biker boots επέστρεψαν. Όχι μόνο εθεάθησαν σε φεστιβαλιστές στο Glastonbury και το Coachella αυτό το καλοκαίρι, αλλά πρωταγωνίστησαν και στις πασαρέλες του FW24 σε οίκους όπως οι Loewe, Burberry και Bottega Veneta. Για πιο glam rock στιλ και big attitude, αναζητήστε τα σχέδια των Acne Studios. Το ζευγάρι από crinkled-leather έχει λεπτομέρειες με μεταλλικά O-rings και λουριά σέλας με καρφιά - πολύ vintage. Εναλλακτικά, το ζευγάρι "Sulaltra" της Manolo Blahnik έχει κομψό αλλά πρακτικό design με αγκράφες σε στιλ ιππασίας και λαστιχένιες σόλες από καουτσούκ - ιδανικό για βόλτες στην πόλη και casual looks.

The Knee-high Boot

3-vTo1v.jpg

Τα designs μέχρι το γόνατο έχουν αποκτήσει τη δική τους αξία αυτή τη σεζόν και φοριούνται εξίσου εύκολα με mini και midi, όσο και με ένα stylish παντελόνι. Για το φθινόπωρο, υπάρχει μια ποικιλία από σχέδια για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων κλασικών «ιπποτικών» μοντέλων εμπνευσμένων από τη δεκαετία του '70, όπως το ζευγάρι "Diane" του Saint Laurent από βελούδινο σουέτ. Με πιο sexy χαρακτήρα, οι σοκολατί-καφέ μπότες "Grena" της Bally είναι ιδανικές για να αναβαθμίσουν τα καθημερινά σύνολα - συνδυάστε τις δικές σας με πολυτελή μαύρα κολάν και oversized πλεκτά. Εν τω μεταξύ, το στιλ "The Wide Shaft" της Toteme θα μιλήσει από μόνο του, καθώς εσείς θα αφήσετε το υπόλοιπο outfit σε μίνιμαλ τόνους. 

The Flat Boot

3-P19rl.jpg

Με στοιχεία από την ύπαιθρο, υπάρχει μια μπότα που ταιριάζει σε κάθε διάθεση αυτή τη σεζόν. Το σχέδιο "Gomma Pesante" της Tod είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό μαύρο δέρμα με χοντρές σόλες από καουτσούκ, καθιστώντας τα ιδανικά για την περιπάτους στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, ειδικά σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αν τα χειμερινά σας designs περιλαμβάνουν τη διαμονή σας σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, κρατήστε τα πόδια σας ζεστά με τις σουέτ μπότες με αγκράφα της Burberry, οι οποίες είναι επενδεδυμένες με χνουδωτό shearling και αποτελούν την επιτομή της αλπικής κομψότητας ή ακόμα και με τις all time classic αγαπημένες μας για cocooning moments, UGG.