O The Gstaad Guy συνομιλεί με τον παγκοσμίου φήμης σεφ Daniel Humm, κάτοχο τριών αστέρων Michelin και δημιουργό του εστιατορίου Eleven Madison Park στη Νέα Υόρκη. Η συζήτηση εστιάζει στην έμπνευση, την επανεφεύρεση και την πρόκληση να προσφέρεις ένα πιάτο γεμάτο νόημα, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται οι ελβετικές αξίες του Humm, η δέσμευσή του στη βιωσιμότητα και η προσέγγισή του στη σύγχρονη γαστρονομία υψηλού επιπέδου. Ο Daniel Humm, γνωστός για την φυτοφαγική του κουζίνα και την ηγετική του θέση στο χώρο, πρόσφατα ανακηρύχθηκε Πρέσβης Καλής Θέλησης της UNESCO για την εκπαίδευση στην τροφή, τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την προσπάθειά του για βιώσιμα συστήματα τροφίμων. Το επεισόδιο γυρίστηκε στην πολυτελή Bartholdi Presidential Suite του Casa Cipriani στη Νέα Υόρκη.
Main image credits: Daniel Humm and Clemente Bar