Κρυμμένο στην καρδιά της οινοπαραγωγικής περιοχής της Σονόμα, το Enclos ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο φιλόδοξα fine-dining εστιατόρια της Καλιφόρνια, όπου η τεχνική, η φύση και η τέχνη συνυπάρχουν μοναδικά. Στο αποκλειστικό behind-the-scenes video, περνάμε μια ολόκληρη ημέρα με τον chef Brian Limoges, ο οποίος μας εισάγει στην κουζίνα υψηλού επιπέδου Michelin και αποκαλύπτει τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί από την αρχή ένα world-class tasting menu. Παρακολουθούμε τη διαδικασία τεμαχισμού bluefin τόνου και προετοιμασίας για ξήρανση 60 ημερών, αλλά και την επεξεργασία ώριμου τόνου και το χειροποίητο χτύπημα κέρατων για tartare tartlets ελαφιού. Κάθε βήμα, από το τεμάχισμα και τη προετοιμασία γαρνιτούρων, μέχρι τα περίπλοκα στοιχεία ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιίας, καθώς και τηγανητό ορτύκι και ακριβείς παρουσιάσεις πιάτων, αναδεικνύει την αδιάκοπη επιδίωξη τελειότητας και την δημιουργική φιλοσοφία που καθορίζει την ταυτότητα του Enclos.
Main Image Credits: Enclos