fbpixel

Search icon
Search
Μεγάλη Εβδομάδα: Οι προτάσεις για να περάσετε μοναδικά στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Μεγάλη Εβδομάδα: Οι προτάσεις για να περάσετε μοναδικά στη Θεσσαλονίκη

Η κατανυκτική ατμόσφαιρα της πόλης πρωταγωνιστεί με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο


Μέρες που συμβολίζουν τον αγώνα για αλήθεια και φως. Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά από σήμερα και η Θεσσαλονίκη μας μυεί στην κατανυκτική της ατμόσφαιρα μέσα από καλλιτεχνικές προτάσεις που θα καθησυχάσουν τις αισθήσεις μας και θα μας προβληματίσουν δημιουργικά. Μελωδίες νοσταλγικές, αλλά και εκθέσεις με βαθιά νοήματα μας περιμένουν για να γίνουμε «ένα» με τα ξεχωριστά τους σκηνικά, αλλά και ηχηρά μηνύματα. 

Ας τις γνωρίσουμε μαζί...

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Έργο «Ρέκβιεμ της ομάδας Ho'για την Απελευθέρωση του Ανθρώπου» στο Θέατρο Φαργκάνη

requiem-gia-tin-apeleftherosi-tou-anthropou-parastasi-730x410.webp

Το Requiem pro liberatione hominis (Ρέκβιεμ για την απελευθέρωση του ανθρώπου) είναι ένας φόρος τιμής σε όλες εκείνες τις ιστορικές στιγμές που η μεγαλειώδης έννοια της ελευθερίας τέθηκε σε αμφισβήτηση η ποδοπατήθηκε. Αποτελεί μια ακολουθία προς "κεκοιμημένους" που ωστόσο φέρει μέσα του το μήνυμα της ελπίδας και της απελευθέρωσης του ανθρώπου τόσο βιολογικής όσο και πνευματικής, από τα δεσμά που τον κυριεύουν.Το lux aeterna,το αιώνιο φως η πιο κεντρική έννοια - σύμβολο του έργου, είναι αυτό που τελικά άρχει για πάντα. Η ομάδα Ho', η οποία έχει δημιουργήσει το συγκεκριμένο έργο είναι ένα καλλιτεχνικό σύνολο που αποτελείται από μουσικούς, συνθέτες, μαέστρους, αφηγητές και χορευτές, που δημιουργήθηκε το 2019 από την Αγγελική Μπαλογιάννη. Πήρε το όνομα της από μια αρχαία προσευχή της Χαβάης που σημαίνει "κάνω σωστά".

Info: Θέατρο Φαργκάνη, Αγίου Παντελεήμονος 10. Μεγάλη Δευτέρα στις 20:30. 

Περιοδική Έκθεση «Κάμπος/Πεδίο: η Ενέργεια του Κενού» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

kampos-pedio-ekthesi-mouseio-vizantinou-politismou-730x410.webp

To Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας παρουσιάζουν την έκθεση «Κάμπος/Πεδίο: η ενέργεια του κενού» στην πτέρυγα περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού «Κυριάκος Κρόκος». Στην έκθεση παρουσιάζονται εικαστικά έργα που διερευνούν σύγχρονες προσεγγίσεις του μοντερνιστικού «πεδίου» και του βυζαντινού «κάμπου». «Κάμπος», «πεδίο» είναι λέξεις που μετασχηματίζουν τη δισδιάστατη ζωγραφική εικόνα σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη οθόνη ιδεών. «Κάμπος» είναι το αφετηριακό σημείο της εικόνας εκεί όπου θα αναπτυχθεί η οπτική αφήγηση. «Πεδίο» είναι το μη περατό όριο της εικόνας.

Info: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφ. Στρατού 2. Μεγάλη Δευτέρα από τις 08:30 έως τις 15:30.

1ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

1o-tournoua-podosfairou-1920-for-video-03.png


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνει υπερήφανος καθώς προάγει τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, μέσα από διοργανώσεις που στόχο έχουν την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το 1ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι τις 14 του μηνός στα Γήπεδα Planet FC στην περιοχή της Θέρμης. 

Οι μικροί πoδοσφαιριστές της Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης και περιχώρων , έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. 53 ομάδες συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό τριήμερο Τουρνουά. Μετά την ολοκλήρωση του, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ομάδες καθώς και απονομές μεταλλίων! Οι συμμετέχοντες στο Τουρνουά δροσίστηκαν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την εταιρία Βίκος, τονώθηκαν με το σοκολατούχο ρόφημα TOPINO από την ΜΕΒΓΑΛ και φυσικά για σνακ γεύτηκαν τα πιο γευστικά μήλα από την εταιρία KIKU, αλλά και γλυκίσματα από τα S/M Μασούτη. Στο Τουρνουά συμμετείχε και το αγαπημένο αθλητικό brand PUMA, η οποία βράβευσε τον MVP κάθε κατηγορίας και τον μικρό ποδοσφαιριστή κάθε κατηγορίας που έβαλε τα περισσότερα γκολ!
Το τουρνουά υποστήριξε ο τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με δημιουργική απασχόληση και ο τομέας Μόδας & Ομορφιάς με face painting, για τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τα αδέρφια τους.

Info: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Facebook: @IEK Delta 360 - ΙΕΚ Δέλτα 360, Instagram: @iekdelta360

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

Ιnspire Project 2023 ομαδική έκθεση «Ενταση. Σενάρια μέλλοντος και άλλες ιστορίες» στο MOMuS

780696.jpg

Στo πλαίσιo του Inspire Project 2023 "Ένταση. Σενάρια μέλλοντος και άλλες ιστορίες" παρουσιάζεται στο MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (εντός ΔΕΘ-Helexpo) στη Θεσσαλονίκη η ομότιτλη έκθεση. Μέσα από μεθοδολογίες βασισμένες στις επιστήμες του μέλλοντος, οι οποίες διερευνούν πιθανά, εύλογα και εφικτά μέλλοντα, το Inspire Project 2023 εστίασε φέτος σε μελλοντικά σενάρια, όπως τα προσλαμβάνουν νέοι καλλιτέχνες από ένα ευρύ φάσμα των τεχνών. Στην έκθεση παρουσιάζονται τα έργα που προέκυψαν από τη ζωντανή διαδικασία των εργαστηρίων στα οποία συμμετέχουν 40 νέοι εικαστικοί, μαζί με αυτά των επικεφαλής, προσκεκλημένων καλλιτεχνών Μιχαήλ Καρίκη και Albert Barqué-Duran.

Στη φετινή, πανηγυρική του εκδοχή, με δύο παράλληλα καλλιτεχνικά εργαστήρια, το Inspire Project 2023 περιστρέφεται γύρω από τη θεματική του Μέλλοντος, σε προγραμματική συνεργασία με την Έδρα UNESCO on Futures Research και το Millennium Project, τα οποία μοιράζονται με το Inspire Project και το MOMus το ίδιο ερευνητικό ενδιαφέρον σε σχέση με το Μέλλον. To Inspire Project συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Info: Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 154, εντός ΔΕΘ. Μεγάλη Τρίτη από τις 10:00 έως τις 18:00. 

Ατομικές εκθέσεις των Ειρήνη Μητούδη, Ελένη Σιβρίδου & Λία Μιφλιζίδου στη Myró Gallery

780602.jpg

Η Myró Gallery φιλοξενεί τις ατομικές εκθέσεις τριών γυναικών καλλιτεχνών, καθεμιά από τις οποίες αφηγείται τις δικές της ιστορίες σε διαφορετικούς χώρους της έκθεσης. Η Ειρήνη Μητούδη μας παρουσιάζει τη σειρά των δημιουργημάτων της με τίτλο "Αδιόρατες Σιωπές", η οποία παρουσιάζεται στη βιτρίνα της gallery, θα μας ταξιδέψει στο έντονα αλληγορικό σύμπαν της ίδιας, μεταφέροντάς μας ηχηρά μηνύματα. Η καλλιτέχνης ασχολείται με την αρχιτεκτονική διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή εμπορικών καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων, κατοικιών με έδρα την Θεσσαλονίκη και είναι ένας άνθρωπος με πάθος για δημιουργία και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ταυτότητά της ξεχωρίζει χάρη στη σύνδεση ζωγραφικής με κολάζ. 

Στο Show Room θα μας περιμένει η ατομική έκθεση της Ελένης Σιβρίδου, η οποία ακολουθεί τα χνάρια των εξπρεσιονιστών του 20ου αιώνα και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεταξύ αφηρημένης και παραστατικής ζωγραφικής. Τολμηρές επιλογές χρωμάτων, απλότητα και αμεσότητα αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Στο Project Room ακολουθεί η έκθεση της Λίας Μιφλιζίδου. Ο θαυμασμός της για την Τέχνη που δημιουργεί η ίδια η φύση, δρα για αυτήν, ως πηγή ενέργειας. Θεματολογία που αποδίδεται με τα έργα της έχει να κάνει με την ύπαρξη, τα συναισθήματα και τις σχέσεις. 

Info: Myró Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8. Τα εγκαίνια και των τριών εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Απριλίου 2023 στις 19:00. Διάρκεια: έως 22 Απριλίου. 

Συναυλία «Stabat Mater του Karl Jenkins των Moysa & Χορωδία Musica» στο Μέγαρο Μουσικής 

8b24038ff83ff27aa7dd2e2e5281b3d5.jpg

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οι φίλοι της μουσικής Αθηνών και το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης μας μυούν στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Το Stabat Mater του συνθέτη Karl Jenkins είναι βασισμένο στο ομώνυμο μεσαιωνικό κείμενο του Ιταλού Φραγκισκανού μοναχού Jacopone da Todi, Η Μητέρα λυπημένη στεκόταν με δάκρυα στα πόδια του Σταυρού, καθώς εκεί κρεμόταν ο Υιός της. Στη δική του μουσική εκδοχή, ο Ουαλός συνθέτης μάς μεταφέρει στον χώρο της Μέσης Ανατολής, εντάσσοντας στην κλασική αρμονία παραδοσιακά όργανα και φωνητικά αποσπάσματα. Τα εμβόλιμα μουσικά μέρη από δρόμους της Ανατολής δημιουργούν μια εικόνα αντισυμβατική ως προς τις μέχρι τώρα προσεγγίσεις. Η σύνθεση χρησιμοποιεί τις αντιθέσεις, για να αναδείξει σε παγκόσμιο πρώτο επίπεδο το κοινό σε όλους μας συναίσθημα.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & παραλία. Μεγάλη Τρίτη στις 20:30. 

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Συναυλία του «G. Rossini: Stabat Mater» στο Μέγαρο Μουσικής

maxresdefault-Gdcbf.jpg

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στη φετινή Πασχαλινή της συναυλία το μεγαλειώδες "Stabat Mater" του G. Rossini μαζί με μία πλειάδα κορυφαίων καλλιτεχνών και δύο χορωδίες σε πλήρη σύνθεση, σε μία συμπαραγωγή με τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν θρησκευτικό  ύμνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, που ψάλλεται κατά την εορτή της Παναγίας των Πόνων (15 Σεπτεμβρίου), αλλά και τη Μεγάλη Παρασκευή, καθώς αναφέρεται στο θρήνο της Παρθένου μπροστά στον Εσταυρωμένο. Πολλοί σπουδαίοι συνθέτες έχουν γράψει έργα πάνω σε αυτόν τον ύμνο, με την εκδοχή του Ροσσίνι να είναι πιο κοσμική από τα ειωθότα για ένα θρησκευτικό έργο, γεγονός πάντως που διόλου δεν μετρίασε τον ενθουσιασμό με τον οποίο το υποδέχτηκε το κοινό από την πρώτη του κιόλας παρουσίαση.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου & παραλία. Mεγάλη Τετάρτη στις στις 21:00. 

Κινηματογραφική προβολή «Ο Άντρας στο Υπόγειο» - "The Man in the Basement"

777950.jpg

Μια μυστηριώδης ανδρική φιγούρα εισβάλλει στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού, αφήνοντας το δικό της στίγμα. Ο Σιμόν και η Ελέν αποφασίζουν να πουλήσουν ένα υπόγειο στο κτίριο που μένουν. Ένας άντρας – με ταραγμένο παρελθόν- το αγοράζει και εγκαθίσταται χωρίς να ενημερώσει. Σιγά σιγά, η παρουσία του θα αναστατώσει τη ζωή τους. Σκηνοθεσία: Philippe Le Guay. Σενάριο: Philippe Le Guay, Gilles Taurand, Marc Weitzmann. Πρωταγωνιστούν: Jerenie Regnier, Francois Cluzet, Berenice Bejo.

Info: Ολύμπιον - αίθουσα Ολύμπιον, πλατεία Αριστοτέλους 10. Μεγάλη Τετάρτη στις 19:00. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

Κινηματογραφική προβολή «Συγγραφέας Κατά Λάθος» - "A Little White Lie"

779917.jpg

Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολλέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές και άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μία καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη. Σκηνοθεσία: Michael Maren. Σενάριο: Michael Maren. Πρωταγωνιστούν: Michael Shannon, Kate Hudson, Don Johnson, M. Emmet Walsh, Zach Braff.

Info: Η ταινία θα προβληθεί σε όλες τις κεντρικές αίθουσες της πόλης. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και οι ώρες προβολής στις επίσημες σελίδες τους.

Έκθεση «Γιάννης και Μίλτος Μανάκια. Τα πρόσωπα πίσω από τον φακό» στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

765363.jpg

Ο Γιάννης και ο Μίλτος Μανάκια, με καταγωγή από την Αβδέλλα Γρεβενών, θα διατρέξουν την ύπαιθρο και τα μεγάλα αστικά κέντρα των Βαλκανίων, καταγράφοντας όχι μόνο τη ζωή των ανθρώπων του μόχθου, στιγμές ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας αλλά και αρχιτεκτονικά τοπόσημα, ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα που σηματοδοτούν τις αλλαγές του α΄ μισού του 20ού αιώνα. Επιμέλεια: Σταυρούλα Μαυρογένη, Φανή Τσατσάια. Βοηθός ερευνήτρια: Σύλια Φασιανού. Στο πλαίσιο της Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Info: Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, Προξένου Κορομηλά 23. Μ. Πέμπτη από τις 09:00 έως τις 14:00.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Έκθεση «Στην ίδια πόλη: Χριστιανοί και Eβραίοι στη Θεσσαλονίκη» στο Αρχαιολογικό Μουσείο

bb7594e005534f73be49c9a20c2fb507.jpg

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και το Αρχείο Γεωργίου Κωνσταντινίδη συνδιοργανώνουν σειρά εκθέσεων με τίτλο «Στην ίδια πόλη: Χριστιανοί και εβραίοι στη Θεσσαλονίκη», με στόχο την ανάδειξη της ατμόσφαιρας της Θεσσαλονίκης στα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα μέσα από αδημοσίευτα ιστορικά τεκμήρια. Ο τρίτος κύκλος που συνδιοργανώνεται με το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, έχει θέμα το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Αφορά την οικονομία της πόλης, η οποία κατά την επίμαχη περίοδο στηριζόταν στις διεθνείς ανταλλαγές, το τοπικό και το περιφερειακό εμπόριο μικρής κλίμακας καθώς και στην αυτοκατανάλωση.

Info: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Μανώλη Ανδρονίκου 6. Μεγάλη Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 15:30. Διάρκεια: έως Μεγάλο Σάββατο.

Έκθεση «Από την Κρήτη στον Δούναβη. Εικόνες από τη Συλλογή Σέκουλιτς, Μουσείο της Πόλης του Βελιγραδίου» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

28123-05-2-scaled.jpg

Στην έκθεση παρουσιάζονται, για πρώτη φορά εκτός Σερβίας, επιλεγμένες εικόνες της περίφημης Συλλογής του κληροδοτήματος του ζεύγους Μίλαν και Πάβα Σέκουλιτς, στο Μουσείο Πόλης Βελιγραδίου, που χρονολογούνται από τον 15ο έως και τον 19ο αιώνα και αποτελούν έργα επώνυμων αλλά και ανώνυμων ζωγράφων, αντιπροσωπευτικά των τάσεων της μεταβυζαντινής ζωγραφικής στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, «από την Κρήτη μέχρι τον Δούναβη».

Info: Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Λεωφ. Στρατού 2. Το Μουσείο λειτουργεί τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 17:00 και το Μεγάλο Σάββατο από τις 08:00 έως τις 15:00.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Έκθεση "Lamentations της Μαριάννας Παναγιωτούδη" στη gallery The Eye Altering 

img-20230329-101007jpg.webp

Πολιτική βία στο επίκεντρο της κάθε δημιουργίας της. Η εικαστικός Μαριάννα Παναγιωτούδη με την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο "Lamentations" επιχειρεί να δημιουργήσει μια σχεδόν εικονογραφική αφήγηση της ιστορίας των πολιτικών δολοφονιών στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Επιπλέον, ο τίτλος της έκθεσης συνδέεται άμεσα με την ιστορία τέχνης μέσω της χριστιανικής εικονογραφικής παράδοσης. Οι Επιτάφιοι Θρήνοι του Χριστού (Lamentations) είναι ένα ιδιαίτερα σύνηθες θέμα στη χριστιανική τέχνη από τον Ύστερο Μεσαίωνα έως το Μπαρόκ, στο οποίο το σώμα του Χριστού, μετά τη σταύρωση, αποκαθηλώνεται και οι οικείοι θρηνούν πάνω από τη σορό.

Info: The Eye Altering gallery, Πάικου 2. Μεγάλο Σάββατο από τις 11:00  έως τις 15:00. 

Ομαδική έκθεση «Ιχνηλάτες της Φύσης» στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης 

749213.jpg

«Ιχνηλάτες της Φύσης» γίνονται οι εικαστικοί Αλεξάνδρα Μαράτη - Άννα Βαδάκογλου, Αικατερίνη Γεγησιάν και Kiril Prashkov με την ομότιτλη έκθεση αφυπνίζοντας τις αισθήσεις μέσα από "βιοδυναμικούς κήπους", προβάλλοντας με εικαστικό τρόπο τους βιολογικούς κύκλους της γης και εν τέλει της ζωής μας, αλλοιώνοντας γνωστά εικαστικά έργα και δίνοντάς τους μια απροσδόκητη χειρωνακτικότητα.

Η Αλεξάνδρα Μαράτη, σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Άννα Βαδάκογλου δημιουργούν έναν οριοθετημένο «Bιοδυναμικό Kήπο» εμπνευσμένο από τον αυστριακό φιλόσοφο Rudolf Steiner, σύμφωνα με τον οποίο η καλλιέργεια της γης με την επιμελή φροντίδα τoυ χώματος, των σπόρων και της βλάστησης αποτελεί ένα μυστήριο με μεταφυσική διάσταση αλλά ταυτόχρονα είναι η βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη οργανική καλλιέργεια. Επιμέλεια: Μαρία Τσαντσάνογλου. Στο πλαίσιο της Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. 

Info: Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης - Συλλογή Κωστάκη, Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη. Μεγάλο Σάββατο από τις 10:00 έως τις 18:00. 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μην ξεχάσετε αυτήν την ημέρα να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους σας και να μοιραστείτε όσα θέλετε να τους πείτε καιρό. Γύρω από το εορταστικό πασχαλινό τραπέζι, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να απολαύσετε μαζί μια από τις φωτεινές ημέρες της χρονιάς.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!