fbpixel

Search icon
Search
Meditation Time: Τα online video διαλογισμού που θα σας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές σας
WELLNESS

Meditation Time: Τα online video διαλογισμού που θα σας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές σας

Η ηρεμία και γαλήνη βρίσκεται μερικά λεπτά μακριά σας


Δεν είναι μυστικό ότι ο διαλογισμός είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προώθηση της ηρεμίας, τη μείωση του στρες, του άγχους και της κατάθλιψης και για να γίνετε πιο παρόντες, παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι στην καθημερινή σας ζωή. Πρόκειται για μια συνήθεια που μπορεί να βελτιώσει κάθε πτυχή της ζωής σας και μπορούν να προσαρμοστούν σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Μπορείτε να ακούσετε ένα καθοδηγούμενο διαλογισμό όταν ξυπνήσετε, πριν κοιμηθείτε, στο δρόμο σας για τη δουλειά ή οποτεδήποτε νιώθετε αγχωμένη. 

Αλλά ακόμη και αν γνωρίζετε τα πολλά οφέλη του διαλογισμού, εξακολουθείτε να βρίσκεστε να μην συμμετέχετε σε αυτή την πρακτική;

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα tried & tested online video καθοδηγούμενου διαλογισμού που έχουμε ξεχωρίσει. Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο!

Διαλογισμός για δύναμη και γείωση (15 λεπτά)

Αυτός ο σύντομος δεκαπεντάλεπτος διαλογισμός για δύναμη και γείωση θα βοηθήσει στην ανακούφιση της ανησυχίας και του άγχους κατά τη διάρκεια αγχωτικών και αβέβαιων καιρών στη ζωή σας. Μέσω της απλής πράξης της επανασύνδεσης με τον εσωτερικό σας εαυτό, αυτός ο εύκολα καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι ιδανικός για όσους χρειάζονται θετικότητα και γαλήνη στη ζωή τους.

Πρωινός διαλογισμός (10 λεπτά)

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά με τον αυτόν τον δεκάλεπτο πρωινό διαλογισμό που έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίσει καθαρό μυαλό και αίσθηση ηρεμίας. Είτε ξυπνάτε νωρίς είτε χρειάζεστε ένα ήρεμο ξεκίνημα στη ρουτίνα σας, αυτό το βίντεο είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ασκούμενους. Ανακαλύψτε πώς να ενσωματώσετε την ενσυνειδητότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα και να ξυπνήσετε με ένα αίσθημα αναζωογόνησης και συγκέντρωσης.

Διαλογισμός για την αυτοαγάπη (5 λεπτά) 

Μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, αυτός ο διαλογισμός σας βοηθά να αναπτύξετε μια βαθύτερη αίσθηση εκτίμησης και αγάπης για τον εαυτό σας. Ενθαρρύνει τη θετική αυτοκριτική και την αποδέσμευση των αρνητικών αυτοκριτικών, καλλιεργώντας μια πιο υγιή εικόνα του εαυτού σας. Αφιερώνοντας αυτόν τον σύντομο χρόνο στην αυτοαγάπη, μπορείτε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας ανθεκτικότητα και να δημιουργήσετε τα θεμέλια για μια πιο θετική και ικανοποιητική σχέση με τον εαυτό σας. 

Διαλογισμός για τον ύπνο (10 λεπτά)

Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να κάνει overthinking προτού κοιμηθείτε, ή να σας έρχονται αγχωτικές σκέψεις που επιβραδύνουν τον ύπνο σας; Αντί να κάνετε άσκοπο scrolling, αφιερώστε 10 λεπτά σε ένα sleep meditation. Ο συγκεκριμένος καθοδηγούμενος διαλογισμός θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το σώμα και το μυαλό σας, ώστε να προετοιμαστείτε για έναν καλό ύπνο.

Διαλογισμός για το άγχος (20 λεπτά)

Πολλοί άνθρωποι παλεύουν με το άγχος και τις προκλήσεις που το συνοδεύουν. Ένα ισχυρό εργαλείο που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια είναι οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί για το άγχος. Ενσωματώνοντας αυτόν τον συγκεκριμένο καθοδηγούμενο διαλογισμό για το άγχος στη ρουτίνα σας, θα μάθετε να αφήνετε το άγχος και θα βιώσετε ένα πλήθος από οφέλη για την ψυχική και συναισθηματική σας ευεξία.

7 μέρες διαλογισμού

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα πιο long-term meditation, συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτό το 7-day challanege του ALO yoga. Περιλαμβάνει επτά 7λεπτους διαλογισμούς για να βρείτε το ζεν σας/ Η Caley Alyssa και ο Andrew Sealy θα σας καθοδηγήσουν μέσα από ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμούς και οραματισμούς για να σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε και να μάθετε αποτελεσματικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Είναι ο τέλειος τρόπος για να εμβαθύνετε την πρακτική σας στη γιόγκα και να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας. Μπορεί τα επτά λεπτά να μην ακούγονται πολλά, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το λίγο φτάνει πολύ - ειδικά αν μπορείτε να το μετατρέψετε σε συνήθεια!