fbpixel

Search icon
Search
Μαρία Ολυμπία: Τα it clutch bags που φέρουν την υπογραφή της κόρης της Marie Chantal
FASHION NEWS

Μαρία Ολυμπία: Τα it clutch bags που φέρουν την υπογραφή της κόρης της Marie Chantal

To νέο συναρπαστικό collab στον χώρο της μόδας


Γνωστή για το απαράμιλλο στιλ της και την ανεπιτήδευτη γοητεία της η Marie Chantal, σύζυγος του Παύλου, του τέως Διάδοχου της Ελλάδας, έχει περάσει την fashionable αισθητική της στην πανέμορφη κόρη τους, Μαρία Ολυμπία. Η πριγκίπισσα μεγαλώνοντας έχει υιοθετήσει ένα preppy στιλ, το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο. Για ακόμη μια φορά λοιπόν επιβεβαιώνει τη φήμη του it girl, μέσα από τη νέα της συνεργασία της με το brand Olympia Le-Tan με σκοπό τη δημιουργία μιας stylish συλλογής από iconic clutch bags. 

olympia-UkRl2.jpg

Η πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας έβαλε την υπογραφή της σε μια άκρως παιχνιδιάρικη σειρά αξεσουάρ. Τα clutches σε σχήμα βιβλίου δεν είναι μόνο κομψά και ανατρεπτικά must-haves για κάθε λάτρη της μόδας αλλά θυμίζουν και κομψά έργα τέχνης. Η συλλογή των luxuirous bags με έδρα το Παρίσι ενσωματώνει τη διασκεδαστική προσωπικότητά της, τη χαρούμενη ενέργεια και το άψογο γούστο της!

1-cMSZM.jpg

Τέσσερις από τις τσάντες της απεικονίζουν τα αγαπημένα cocktail της Olympia: Τα bloody mary, dirty martini, spicy margarita και old fashioned. Τα κομψά clutches αποτελούν μια ωδή στην αγάπη της Ελληνίδας πριγκίπισσας για τις τσάντες, καθώς και για το mixology. Ο σκύλος της, ο Eccho, ενέπνευσε μια άλλη τσάντα από τη συλλογή, ενώ την κολεξιόν ολοκληρώνουν το clutch με το μότο, Gentlemen Prefer (Platinum) Blondes κι ένα σχέδιο αφιερωμένο στο ελληνικό DNA της κληρονόμου, το Athens Owl, που απεικονίζει το αρχαίο πουλί της Σοφίας, μια κουκουβάγια.

2-xWcSG.jpg

«Θαύμαζα πάντα ιδιαίτερα το Olympia Le-Tan ως brand και μου αρέσει πολύ ο χρόνος και η λεπτομέρεια που αφιερώνεται σε κάθε τσάντα - είναι ένα έργο τέχνης, πέρα από τα δικά μου designs», δήλωσε η Olympia σε σχετικό δελτίο τύπου.

2-IKsJy.jpg

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι θα μου επέτρεπαν να κάνω τις τσάντες μου σούπερ προσωπικές και διασκεδαστικές και ήθελα να δημιουργήσω μια συλλογή που θα απευθυνόταν σε όλους, ενώ παράλληλα θα περιείχε ένα στοιχείο από εμένα. Πιστεύω ότι αυτό η σειρά αλλά και η επόμενη παρουσιάζουν ακριβώς αυτόν τον συνδυασμό.»

2-BxTLi.jpg

Οι it bags, οι οποίες είναι χειροποίητες και ραμμένες στο χέρι στην Πορτογαλία, είναι επενδεδυμένες με liberty print και περιέχουν ένα δωρεάν NTF που μπορεί να κατεβάσει κανείς μέσω ενός κωδικού QR. Οι τσάντες διατίθενται με ή χωρίς λουράκι και ξεκινούν από τα 1650 ευρώ και άνω. 

6-dVFqe.jpg

H collection της Ολυμπίας συμπεριλαμβάνεται στις "Book Clutch Bags", δηλαδή στα τσαντάκια clutch που θυμίζουν βιβλία τα οποία δημιουργεί εδώ και χρόνια ο οίκος. Πρόκειται για πολυτελή και αρκετά ακριβά κομμάτια. Δημιουργίες του συγκεκριμένου οίκου είχε κρατήσει η Μαρία Ολυμπία στον γάμο του θείου της Φίλιππου με τη Nina Flor. 

Φωτογραφίες: Olympia Le-Tan