fbpixel

Search icon
Search
Η Poppy Delevigne είναι ζευγάρι με το γιο της Marie Chantal, Πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο
PEOPLE & MOMENTS

Η Poppy Delevigne είναι ζευγάρι με το γιο της Marie Chantal, Πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο

Ένα royal romance μόλις ξεκίνησε


Οι φήμες έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκαν. Η Poppy Delevigne είναι ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο της Ελλάδας και της Δανίας. Οι δύο τους απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι να περπατάνε χέρι-χέρι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η αλήθεια είναι πως όταν αναφερόμαστε στην Poppy Delevigne γνωρίζουμε πολύ καλά το άριστο γούστο της, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά.

poppy-200223-mjpics-exc-poppy-delevingne-constantine-alexios-of-greece-first-pics-15-1-1.webp
MJ-Pictures.com

Who is Who

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος, 24 ετών, γνωστός στους φίλους του ως Tino, είναι ο γιος του διαδόχου Παύλου και της πριγκίπισσας Marie Chantal της Ελλάδας και έχει συχνά θεωρηθεί μαζί με τον Δούκα του Westminster Hugh Grosvenor, ένας από τους πιο περιζήτητους βασιλικούς εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα William. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών τον περασμένο μήνα ενώ πριν από λίγες ημέρες έγινε το μνημόσυνο στη μνήμη του. 

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πιασμένο χέρι-χέρι, σε μια βόλτα στο κέντρο του Λονδίνου. Η Delevingne επέλεξε ένα μακρύ, καμηλό μάλλινο παλτό και μαύρο σκούφο και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος ήταν ντυμένος casual με πουκάμισο και τζιν, καθώς περπατούσαν μέσα σε μια περιοχή που μοιάζει με το Chelsea. Άλλες φωτογραφίες τους έδειχναν να επισκέπτονται ένα βιβλιοπωλείο, να μοιράζονται ένα φιλί και να φαίνονται ευτυχισμένοι.

image-2.jpg
MJ-Pictures.com

Η Poppy Delevingne είναι 36 ετών και εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί οκτώ χρόνια επιχειρηματία σύζυγό της, James Cook. Αν και ο χωρισμός τους δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θεωρείται βέβαιο ότι οι δρόμοι τους χώρισαν στις αρχές του 2022. Παντρεύτηκαν το 2014 σε μια εκκλησία του Knightsbridge με τις αδελφές της Poppy, Cara και Chloe να είναι ανάμεσα στις λαμπερές παράνυφους. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους όταν ο 43χρονος James παραιτήθηκε από διευθυντής της εταιρείας της, Poppy Delevingne Limited, τον περασμένο μήνα. Επιπλέον, ένα νέο προφίλ με φωτογραφίες που μοιάζουν τον James Cook δημιουργήθηκε στην εφαρμογή γνωριμιών διασημοτήτων Raya, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί αν επρόκειτο για αληθινό προφίλ ή όχι.

Her Style

Η Poppy Delevigne  είναι μοντέλο και ηθοποιός και γνωστή για το κομψό στιλ και την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Αποτελεί μία αξιοσημείωτη παρουσία στον κόσμο της υψηλής μόδας και έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από μικρή ηλικία και γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Louis Vuitton και Dolce & Gabbana.

Έχει μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή αίσθηση στο στιλ, με χαρακτηριστικό της στοιχείο ότι συνδυάζει με άριστο τρόπο τα vintage με τα μοντέρνα κομμάτια. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σ' ένα από τα πιο δημοφιλή style iconsπαγκοσμίως. Η μεγάλη κόρη των Delevigne «συνδυάζει την κομψότητα με μία δυναμική προσωπικότητα», όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ.