fbpixel

Search icon
Search
Leather Guide: Πώς θα φορέσετε το απόλυτο trend το φθινόπωρο
THE LOOK

Leather Guide: Πώς θα φορέσετε το απόλυτο trend το φθινόπωρο

Τα δερμάτινα κομμάτια είναι hot για ακόμα μία σεζόν


Η μία σεζόν διαδέχεται την άλλη και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, ωστόσο υπάρχει ένα ύφασμα, που όχι μόνο δεν μπαίνει στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας αλλά εμφανίζεται ακόμα πιο ανανεωμένο κάθε χρόνο. Πλέον, κατέχει μία θέση σε όλες τις εποχές, παρόλα αυτά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι μεταβατικές περίοδοι, όπως είναι το φθινόπωρο, του ταιριάζουν μοναδικά. 

Οι πασαρέλες για την Fall/Winter 2024 ήταν γεμάτες από δερμάτινα κομμάτια, που απογείωναν κάθε σύνολο. Οι σχεδιαστές απέδειξαν, με τον καλύτερο τρόπο, ότι το leather θα ειναι το απόλυτο ύφασμα της εποχής που διανύουμε. 

Από πανωφόρια μέχρι φούστες και αξεσουάρ, σας παρουσιάζουμε πως θα φορέσετε το δέρμα στα day to night looks σας!

Leather jacket 

snapinstaapp-456876301-368382302981636-4143079345586908683-n-1080.jpg

Όταν αναφερόμαστε σε leather items, αμέσως στη σκέψη μας έρχεται το απόλυτο go-to item, δηλαδή το πανωφόρι. Με τη θερμοκρασία να μειώνεται αισθητά, θα χρειαζόμαστε ένα cover up κυρίως τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή απ'αυτό το διαχρονικό κομμάτι. Οι σχεδιαστές μας προτείνους τις πιο cropped εκδοχές σε κλασικά και διαχρονικά σχέδια. Οι πιο φαρδιές γραμμές θα μας δώσουν την ευκαιρία να τα φορέσουμε και στην καρδιά του χειμώνα μαζί με πουλόβερ και ζεστά cardigans.

Trench coat 

6542f4072689e900dbc99b3d10ab132d.jpg

Παραμένοντας στην κατηγορία των cover ups, οι δερμάτινες καμπαρντίνες είναι μια πιο μοντέρνα και ανανεωμένη επιλογή. Το κατα τ' άλλα διαχρονικό κομμάτι, έρχεται με φρέσκο αέρα σ' αυτό το ύφασμα. Οι μακριές γραμμές που ακουμπάνε τον αστράγαλο θα κολακεύσουν τη σιλουέτα μας, καθώς θα μας χαρίσει περισσότερο ύψος. Τα φετινά σχέδια δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στους ώμους, προσθέτοντας έξτρα πόντους στην εμφάνισή μας. Οι μαύρες επιλογές βασίζονται στην πρακτικότητα, ωστόσο υπάρχουν και οι έντονες αποχρώσεις για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. 

Trousers

2e0017ae039090167f80f4f58925c778.jpg
Image source: @thezoereport

Μπορεί να μετατραπεί στο αγαπημενό σας staple. Οι τρόποι για να τα εντάξετε στην εικόνα σας είναι διάφοροι. Αν επιθυμείτε μία πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση τότε επενδύστε σε πολύχρωμα παντελόνια και "παντρέψτε" τα με αθλητικά παπούστια ή chunky loafers. Από την άλλη πλευρά, για πιο preppy outfits, κινηθείτε σε κλασικές αποχρώσεις, όπως το καφέ ή το μπεζ μαζί με πουκάμισα, cardigans, slingback και μπαλαρίνες για all-day εμφανίσεις. Extra tip: Τα δερμάτινα παντελόνια του φετινού φθινοπώρου είναι βουργουνδί και κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί!

Skirt

87c351399f0811465491e929acaf3910.jpg

Οι δερμάτινες φούστες απογειώνουν τη sexy πλευρά κάθε γυναίκας. Φέτος, τα κοψίματα έχουν την τιμητική τους μαζί με τις λαμπερές λεπτομέρειες αλλά και γραμμές που αγκαλιάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα μας. Σίγουρα, οι midi εκδοψές ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και μπορούν να επιλέγουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να τις συνδυάσετε από πουκάμισα μέχρι t-shirts και cropped tops. Όσον αφορά τα παπούτσια, ένα ζευγάρι statement pumps θα μοιάζουν ιδανικά. Θα τονίσετε τη θηλυκότητά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Αccessories 

5896cfd8964c0a1405c26650c9eb9502.jpg
Image source: @pinterest

Τα δερμάτινα γάντια μετατρέπονται στο απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν. Τα μακριά opera gloves θα κερδίσουν μία σημαντική θέση στις βραδινές μας εμφανίσεις, προσφέροντας μια πιο Hollywood αισθητική. Μπορείτε να τα φορέσετε πάνω από τα σακάκια σας αλλά και μαζί με φορέματα που θα αναδείξουν τα χέρια σας. Τα σχέδια τους πολλά ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες σας.