fbpixel

Search icon
Search
New season outerwear: Οι τάσεις στα πανωφόρια που μπαίνουν στη wishlist μας
TRENDS & CATWALKS

New season outerwear: Οι τάσεις στα πανωφόρια που μπαίνουν στη wishlist μας

Τα πιο in σχέδια των επόμενων μηνών


Ένα από τα βασικότερα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι τα πανωφόρια. Βαδίζοντας ολοένα και περισσότερο προς τον χειμώνα, θα γίνονται must για την ολοκλήρωση των συνόλων μας. Μάλιστα, ο ρόλος του είναι πολλαπλός, καθώς δεν προσθέτουν μόνο την απαραίτητη ζεστασιά αλλά αναβαθμίζουν το στιλ κάθε γυναίκας. Μην ξεχνάτε ότι τα outerwears είναι το πρώτο item που μαγνητίζει τα βλέμματα στα σύνολα μας. 

Οι σχεδιαστές σύστησαν τα trends στις πασαρέλες και εμείς σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Leather jacket 

458981743-2025954914532450-4662150031971602443-n.jpg
Image source: @leiasfez

Διαχρονικό, απόλυτα stylish και πρακτικό. Τα δερμάτινα πανωφόρια είναι τα πρώτα που βγαίνουν από τη ντουλάπα μας κατά τη διάρκεια των μεταβατικών περιόδων. Όσα χρόνια και να περάσουν θα έχουν την αντίστοιχη δυναμική. Μάλιστα, μας βοηθάει να αναδείξουμε και την πιο sexy πλευρά του εαυτού μας. Θα τα συναντήσουμε τόσο σε απλές εκδοχές όσο και σε πιο rock σε oversized γραμμές και με λεπτομέρειες, όπως τα έντονα φερμουάρ, που θα κάνουν τη διαφορά. Σε μαύρες ή καφέ χρώματα θα μας ακολουθήσουν παντού για ακόμα μία σεζόν.

Cropped faux fur

666a7cd6e8fde171d1eb5f8a734b7904.jpg

Ένας λόγος που λατρεύουμε τον χειμώνα και τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι οι γούνες. Ένα από τα πιο κομψά πανωφόρια όλων των δεκαετιών, έχει καταφέρει, τα τελευταία χρόνια να επικρατήσει ακόμα και στις day to night εμφανίσεις μας. Φέτος οι σχεδιαστές επέλεξαν να αναδείξουν την cropped εκδοχή τους, προσφέροντάς τους μία πιο cool διάθεση. Οι καφέ αλλά και οι burgundy αποχρώσεις βρίσκονται στο radar μας. Από πρωινά σύνολα με τζιν μέχρι βραδινές εμφανίσεις με φορέματα, αυτό το πανωφόρι θα γίνει το αγαπημένο σας. 

Puffer jackets 

55375942b32a7ff3f65378becaf849b6.jpg

Μαλακό σαν το μαξιλάρι μας και ζεστό σαν το πάπλωμα μας. Τα puffer jackets είναι τα ιδανικά πανωφόρια για τις ημέρες που δεν επιθυμούμε να αποχωριστούμε το cozyness του σπιτιού μας. Αυτό το αγαπημένο πανωφόρι επιστρέφει δυναμικά για ακόμα ένα φθινόπωρο. Σχεδιαστές, fashion gurus και fashionistas μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πρόκειται για το it piece των συνόλων μας. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα προτιμήστε και σ' αυτήν την κατηγορία της πιο cropped εκδοχές. 

Big necks 

e7cb5e39530b1073296d36f04377d8f7.jpg
Image source: @elle

Οι εντυπωσιακοί και μεγάλοι γιακάδες αναβαθμίζουν κάθε κομμάτι, ακόμα και το πιο απλό σχέδιο. Φέτος εμφανίζονται και στα πανωφόρια. Διάσημοι οίκοι, όπως Burberry, Loewe, Chloé, Victoria Beckham αλλά και Simone Rocha παρουσίασαν δημιουργίες τους βασισμένες σ' αυτήν τη λεπτομέρεια. Θα τα συναντήσετε τόσο σε leather εκδοχές, όσο και σε καμπαρντίνες ή puffer jackets. Αποτελούν έναν εύκολο τρόπο για να προσφέρετε ανανέωση στην εμφάνιση σας και να είστε in fashion, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.