fbpixel

Search icon
Search
Τα 70’s επιστρέφουν στα hairstyles μας αυτήν τη σεζόν
MAGAZINE

Τα 70’s επιστρέφουν στα hairstyles μας αυτήν τη σεζόν

Υιοθετήστε τις τελευταίες τάσεις


Αυτό το φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό, καθώς νέες τάσεις στα χρώματα, τα σχήματα και τις υφές καταφτάνουν και μας προκαλούν να πειραματιστούμε με τα μαλλιά μας με φρέσκια διάθεση. Η επιστροφή των 70’s είναι πιο ηχηρή από ποτέ, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για αλλαγές!

Colours

Σκούρη σοκολάτα με έξτρα στρώσεις κακάο και σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα στο τελείωμα. Σας άνοιξε η όρεξη για επιδόρπιο; Κι όμως, αυτές είναι οι νέες, σχεδόν λιγωτικές, αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν αυτήν τη σεζόν. Και το κυριότερο, δε χρειάζεται να σκουρύνετε τη βάση σας, γιατί μπορούν να γίνουν τμηματικά, με ανταύγειες, πάνω στους ζεστούς χρωματικούς τόνους. Το αποτέλεσμα «γλυκαίνει» όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και, παρότι σοκολατένιο, είναι εγγυημένα “sugar free”!

Shapes 

Διαφορετικές υφές, πιο έντονα τμήματα και κίνηση γύρω από το πρόσωπο χαρακτηρίζουν τα φετινά κουρέματα. Οι ελαφριοί κυματισμοί, οι πιο γεωμετρικές φράντζες με αντιθέσεις, ο έξτρα όγκος με προσεκτικά φιλαρίσματα και οι πιο σχηματισμένες άκρες είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε για να αναβαθμίσετε το look σας. Τα γεωμετρικά σχήματα δίνουν χαρακτήρα, ενώ οι υφές όγκο και κίνηση. Αν, μέχρι τώρα, είχατε μια πιο στρογγυλεμένη κουπ, τώρα είναι η σωστή εποχή να τολμήσετε μια αλλαγή!

shutterstock-136135856.jpg

Styling

Τα 70’s επικρατούν φέτος και στα χτενίσματα. Ανοιχτές μπούκλες, φράντζες με κίνηση στο πλάι, κυματιστές άκρες και όγκοι υποδεικνύουν τις τάσεις. Η Jane Birkin, η Farrah Fawcett και η Debbie Harry είναι τα τρία ονόματα που μπορείτε να γκουγκλάρετε, για να πάρετε μια γεύση από το styling που θα αποτελέσει για φέτος την απόλυτη επιλογή, προσαρμοσμένο πάντα στη δική μας εποχή.

Hair tip: Ύστερα από ένα καυτό καλοκαίρι, το κούρεμα των ακρών και το καθάρισμα της ψαλίδας κρίνονται απαραίτητα για την αναζωογόνηση των μαλλιών σας.

Spa of the month

Macadamia-Μango: για ενδυνάμωση της τρίχας και αντηλιακή προστασία σε ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η must θεραπεία μετά την επιστροφή από τις διακοπές!

Product of the month

20210318105146-schwarzkopf-blondme-cool-blondes-neutralizing-mask-200ml.jpg

Με εξειδικευμένη τεχνολογία 3DBond Creation και σύμπλεγμα πρωτεϊνών μεταξιού, η BlondMe Cool Blondes Neutralizing Mask από την Schwarzkopf θα εξουδετερώσει τις κιτρινίλες στους ξανθούς, ψυχρούς χρωματικούς τόνους, επαναφέροντας τη λαμπερή και υγιή όψη τους. Χαρίστε βαθιά θρέψη στα μαλλιά σας και απολαύστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κομμωτηρίου στο σπίτι!

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021