fbpixel

Search icon
Search
Kim Kardashian: Το σκάνδαλο, οι αντιδράσεις και η μεγάλη επανασύνδεση με τον οίκο Balenciaga
FASHION NEWS

Kim Kardashian: Το σκάνδαλο, οι αντιδράσεις και η μεγάλη επανασύνδεση με τον οίκο Balenciaga

Πώς φτάσαμε από το... διαζύγιο, σε ένα νέο "ειδύλλιο";


Γνωρίζει και η ίδια πάρα πολύ καλά, πως συνεχώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της. Γνωρίζει και η ίδια πάρα πολύ καλά, πως κάθε της κίνηση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης για πολλούς, διαφορετικούς λόγους. Έτσι και τώρα η Kim Kardashian μονοπωλεί το ενδιαφέρον και εξελίσσεται σε πρόσωπο των ημερών. Για ποιο λόγο και με ποιον τρόπο συμβαίνει αυτό; Η πασίγνωστη influencer, ενώνει -ξανά- τις δυνάμεις της με το brand Balenciaga, σε μία επανασύνδεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και... αρκετό παρασκήνιο.

Μία σχέση με σκαμπανεβάσματα!

Το σκάνδαλο και η τοποθέτηση

snapinstaapp-421327413-18597974059060659-9031562291515172237-n-1080.jpg

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ξέσπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο με αφορμή μία καμπάνια του οίκου Balenciaga για την Object collection. Το γνωστό fashion house επέλεξε μικρά, λούτρινα αρκουδάκια που κρατούσαν τα παιδιά-πρωταγωνιστές για την επίμαχη φωτογράφιση κι από την πρώτη στιγμή, αρκετοί υποστήριξαν πως επρόκειτο για αξεσουάρ BDSM. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές κι οι περισσότεροι, θέλησαν να πάρουν αποστάσεις από το brand πολύ-πολύ γρήγορα, καθώς το κλίμα ήταν πραγματικά κακό. Το #cancelbalenciaga εξελίχθηκε σε Νο1 hashtag στα social media κι ακόμη και η Kim Kardashian που είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον οίκο και τον καλλιτεχνικό του διευθυντή, Demna Gvasalia αναγκάστηκε να πάρει θέση για το θέμα, δηλώνοντας ότι «ταράχτηκε» και «αηδίασε» από όλα όσα συνέβησαν.

«Τις τελευταίες μέρες σιωπούσα, όχι γιατί δεν σοκαρίστηκα και δεν εξοργίστηκα με την πρόσφατη καμπάνια, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα του οίκου και να καταλάβω κι εγώ πώς ακριβώς συνέβη αυτό. Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, με αναστάτωσαν αυτές οι ενοχλητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστεί με το μεγαλύτερο σεβασμό και οτιδήποτε εναντίον της δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα. Εκτιμώ την απόσυρση της καμπάνιας και τη συγγνώμη του οίκου. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω ότι κατανοούν πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα αυτό να μη συμβεί ποτέ ξανά. Σχετικά με το μέλλον μου στον Balenciaga, αυτή τη στιγμή αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand, σύμφωνα με την προθυμία τους να αναλάβουν ευθύνες για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ – και με τις δράσεις που περιμένω να δω να παίρνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά», ανέφερε σ' ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πασίγνωστη influencer και κάπως έτσι, ήταν ξεκάθαρο πως μία σχέση πολύ-πολύ στενή είχε χαλάσει... 

Η επανασύνδεση 

snapinstaapp-421220505-18598127500060659-1000228645506413712-n-1080.jpg

Η διαφήμιση δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, την ώρα που πολύς κόσμος εξέφρασε την ανησυχία του για τα αμφιλεγόμενα μηνύματα των εικόνων, κάνοντας λόγο ακόμα και για παιδική πορνογραφία. Όλα αυτά -ωστόσο- ανήκουν στο παρελθόν. Το γνωστό brand γυρίζει σελίδα και το ίδιο κάνει και η Kim, καθώς όπως έγινε γνωστό, είναι η νέα brand ambassador του οίκου μόδας, ενώ εμφανίστηκε και στο πρόσφατο fashion show του στο Λος Άντζελες. «Για αρκετά χρόνια τα σχέδια του Balenciaga ήταν κομμάτια από πολλά looks μου και σε μερικές από τις πιο θρυλικές μου fashion στιγμές. Ο ιστορικός οίκος μόδας αγκαλιάζει το μοντέρνο, την τεχνική και έχει μια πρωτοποριακή προσέγγιση ως προς τον σχεδιασμό με τον Demna στο τιμόνι. Για μενα, αυτή η μακρόχρονη σχέση είναι χτισμένη πάνω σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και σε μια δέσμευση ώστε να γίνεται ότι είναι σωστό. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο για το brand και για μένα που έγινα ambassador του», ανέφερε η Kim στην σχετική δήλωσή της και κάπως έτσι, έγινε γνωστό το next step.

Στον μαγικό κόσμο της μόδας, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη και αυτό δεν είναι κάτι που το βλέπουμε για πρώτη φορά. Η σχέση της Kim με τον διάσημο οίκο έχει περάσει από πολλά, διαφορετικά στάδια, ωστόσο, όπως φαίνεται η επανασύνδεση είναι γεγονός. Η λαμπερή influencer, που μετράει fans και haters σε κάθε γωνιά του κόσμου βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τη νέα συνεργασία και είναι σίγουρο, πως θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη... επεισόδια σε αυτή τη σχέση. Όσο για τον Balenciaga; Εκτός από την Kim, ενώνει τις δυνάμεις του και με την Nicole Kidman -ξανά- και κάπως έτσι, ανοίγει μία νέα σελίδα, θέλοντας να αφήσει στο παρελθόν όλα όσα προηγήθηκαν...