fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Τι έκανε το Παλάτι να προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για την υγεία της;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Τι έκανε το Παλάτι να προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για την υγεία της;

Ενώ οι φήμες αυξάνονται, δόθηκαν νέες εξηγήσεις


Είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα κεντρικά πρόσωπα το τελευταίο διάστημα στη Μεγάλη Βρετανία. Βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω της, βλέπει όλο και περισσότερο κόσμο να εκφράζει τα ερωτηματικά του για την κατάστασή της, ωστόσο, η ίδια όλο αυτό το διάστημα έχει προτιμήσει να τηρήσει μία πολύ συγκεκριμένη στάση. Η Kate Middleton, αναρρώνει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ωστόσο, υπάρχει κάτι που έκανε να προχωρήσει σε ένα update, αναφορικά με την υγεία της.

Φυσικά, δεν πρόκειται για μία δική της τοποθέτηση, αλλά του εκπροσώπου της...

Η Kate στο επίκεντρο!

Η νέα ενημέρωση

shutterstock-2374497721.jpg

Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που πέρασε την πόρτα της εξόδου της κλινικής, στην οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση, πως θα έπρεπε να κάνει ένα step back για ένα σημαντικό διάστημα προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην κανονικότητα και στην καθημερινότητά της πιο δυνατή. H Kate Middleton υποβλήθηκε -περίπου στα μέσα του Γενάρη- σε προγραμματισμένη επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην «The Clinic» του Λονδίνου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου και μετά από ένα διάστημα 10-14 ημερών, επέστρεψε στην κατοικία της.

shutterstock-602808032.jpg

Στην πρώτη του ενημέρωση, το Παλάτι είχε ξεκαθαρίσει τότε πως η 42χρονη πριγκίπισσα δεν επρόκειτο να κάνει δημόσιες εμφανίσεις νωρίτερα από το Πάσχα, όμως όπως αποδείχθηκε αυτό δεν ήταν αρκετό για αρκετό κόσμο. Το τελευταίο διάστημα -λοιπόν- έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από δημοσιεύματα που αφορούσαν την... εξαφάνιση της δούκισσας, ενώ και τα social media σταδιακά κατακλύστηκαν από διάφορα σχόλια και φήμες. Οι Βρετανοί δυσκολεύτηκαν να κατανοήσουν την απόφαση της Kate να κάνει ένα βήμα πίσω, ωστόσο, με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο, το Παλάτι πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει μία νέα ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της ανάρρωσης και της υγείας, με τον εκπρόσωπό της να σημειώνει: «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Kensington θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Η κατάσταση της Kate και τα επόμενα βήματα

Στην εποχή της παραπληροφόρησης -και της υπερπληροφόρησης- μπορεί να γραφτούν και να ειπωθούν πολλά κι αυτό αποδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο στην περίπτωση της Kate Middleton, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν επρόκειτο να επιστρέψει νωρίτερα στα καθήκοντά της, καλλιεργήθηκε από συγκεκριμένες πλευρές μία έντονη ανησυχία, που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά και ακόμη περισσότερες... σκιές. Η απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας από την ευχαριστήρια τελετή για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο μερικές ημέρες πριν, ήρθε να προκαλέσει ακόμη περισσότερα σενάρια, με το Παλάτι να ξεκαθαρίζει πως δεν άλλαξε κάτι κι όλα κυλούν βάσει προγράμματος, αλλά και βάσει των οδηγιών που έχουν δώσει οι ειδικοί γιατροί στην Kate και το περιβάλλον της, μετά την... περίφημη επέμβαση.

shutterstock-1628806048.jpg

Για την ώρα, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο αυτό το χειρουργείο, με την πριγκίπισσα να καταφθάνει στην κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να επιστρέφει στην κατοικία της και στο πλευρό της οικογένειάς της 13 μέρες αργότερα, για να συνεχίσει την αποθεραπεία και την ανάρρωσή της, σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Όλο αυτό το διάστημα, ο William βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της, έχοντας αποσυρθεί -αρχικά- προσωρινά από τα βασιλικά καθήκοντά του για να φροντίσει τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ωστόσο, μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο κι αυτός αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα και την καθημερινότητά του, χωρίς -όμως- να παραμελήσει την σύζυγό του.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο πως από την πλευρά της Kate Middleton και του Παλατιού δεν υπάρχει αρκετή διάθεση για πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες, αναφορικά με την κατάστασή της. Από την αρχή φάνηκε πως ήθελαν να αρκεστούν απλά στα απαραίτητα, με την πριγκίπισσα να κάνει focus στην υγεία της, αλλά να επιθυμεί -παράλληλα- να προστατέψει και τα παιδιά της, που βρίσκονται σε μία ιδιαίτερη ηλικία και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν όλες τις καταστάσεις. Αυτό που ζητούν άπαντες -λοιπόν- είναι να σεβαστούν όλοι αυτή την επιθυμία και την στάση που τηρούν οι royals σε μία πολύ-πολύ ιδιαίτερη περίοδο γι΄αυτούς, για πολλούς διαφορετικούς λόγους και μένει να φανεί, αν αυτή τη φορά έγινε σαφές το μήνυμα ή αν θα συνεχιστεί ο... χορός των δημοσιευμάτων, που στην ουσία δεν εξυπηρετούν κανέναν και τίποτα.