fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Ποια θα είναι η γυναίκα που θα την αντικαταστήσει στον τελικό του Wimbledon;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Ποια θα είναι η γυναίκα που θα την αντικαταστήσει στον τελικό του Wimbledon;

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Λονδίνο


Το Wimbledon μπαίνει στην τελική του ευθεία και όπως είναι φυσικό, αυξάνονται όλο και περισσότερο τα ερωτηματικά με φόντο την παρουσία ή όχι της Kate Middleton στον μεγάλο τελικό του Grand Slam. Η πριγκίπισσα δίνει σταθερά το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό γεγονός και στη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion icon της βασιλικής οικογένειας με τα looks της να εξελίσσονται σε statements, ωστόσο, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Ποια θα είναι η γυναίκα που θα την αντικαταστήσει στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει; Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε την απάντηση.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Kate...

Η αναμονή και η απάντηση

shutterstock-1628806048.jpg

Οι tennis-lovers -κι όχι μόνο- μετρούν πλέον αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Wimbledon και άπαντες, περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι φέτος ο «εκλεκτός» που θα κρατήσει το πολυπόθητο τρόπαιο στα χέρια του, προσθέτοντας έναν major τίτλο στη συλλογή του. Την ίδια ώρα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε αυτή τη φάση για το αν θα μπορέσει η Kate Middleton να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό, πραγματοποιώντας τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά το Trooping The Colour. Φυσικά, οι διοργανωτές καλούνται να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και γι΄αυτό όσοι γνωρίζουν το τι συμβαίνει, εμφανίζονται σίγουροι πως έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στην περίπτωση που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν τα καταφέρει.

birgitte-duchess-of-gloucester-2015.jpg
H Δούκισσα του Gloucester

Σύμφωνα με την Telegraph, η Birgitte, η Δούκισσα του Gloucester, είναι το πρόσωπο που πιθανότατα θα παρουσιάσει τα τρόπαια στους τελικούς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, σε περίπτωση που όντως η πριγκίπισσα Kate δεν μπορέσει να βρεθεί στο court. H Κate συνεχίζει τις θεραπείες της και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, αλλά αυτό που σημειώνουν άτομα από το περιβάλλον της ούτε η ίδια, αλλά ούτε και οι γιατροί που την παρακολουθούν, δε θέλουν να υπάρξει το παραμικρό ρίσκο ή επιβάρυνση. Παραδοσιακά, η πριγκίπισσα είναι αυτή που παρουσιάζει τα βραβεία στους πρωταθλητές, αλλά δεν αποκλείεται φέτος να δούμε την δούκισσα του Gloucester, που είναι παντρεμένη με τον πρώτο ξάδελφο της βασίλισσας Ελισάβετ, να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο. Η Birgitte έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το τένις και είναι επίτιμη πρόεδρος της Ένωσης Αντισφαίρισης εδώ και 25 χρόνια, ενώ φέτος έχει βρεθεί στο royal box δύο φορές από την έναρξη του Grand Slam, με τα βλέμματα τώρα να στρέφονται επάνω της, εν αναμονή των επίσημων τοποθετήσεων.

Το Wimbledon και η λάμψη

papa.jpg

Όλα αυτά, την ώρα που το Wimbledon 2024 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι αποτελεί για μία ακόμη season πόλο έλξης για πολλούς A-listers, αστέρες του αθλητισμού, celebrities και royals που σπεύδουν να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο Grand Slam. Τα πρόσωπα που παίρνει θέση στο Royal Box βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο και μέχρι στιγμής, έχουμε δει πολλά πρόσωπα γεμάτα λάμψη να μαγνητίζουν τα βλέμματα, όπως οι David Beckham, Sienna Miller, Kim Cattrall, Sir David Attenborough, Nicole Scherzinger, Dave Grohl, Dustin Hoffman, Salma Hayek και Dame Mary Berry. Παράλληλα, πριν από μερικές ημέρες είδαμε και την Μαρία Ολυμπία με τον πατέρα της Παύλο να δίνουν το «παρών», μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το δροσερό floral φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με λευκά πέδιλα και μία ζακέτα, ενώ ο πατέρας της επέλεξε ένα μπλε σακάκι και γαλάζιο πουκάμισο, σε μία super-stylish εμφάνιση.


«Ελπίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτιδα του Club, αλλά η υγεία της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα», σημείωσε πρόσφατα η πρόεδρος του England Lawn Tennis and Croquet Club, Debbie Jeans και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμη πολλά πράγματα. Όλοι είπαμε ότι θα δουλέψουμε μαζί της και θα της δώσουμε όση περισσότερη ευελιξία γίνεται». Θα μπορέσει πράγματι η Kate να δώσει το «παρών» ή θα διαφοροποιηθεί αυτή τη φορά το σκηνικό, με την πριγκίπισσα να εξακολουθεί να δίνει τη δική της, σιωπηλή μάχη; Η απάντηση θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους Βρετανούς να έχουν στραμμένο το βλέμμα και την προσοχή τους στην πριγκίπισσα, σε μία ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της...