fbpixel

Search icon
Search
Η Kate Middleton παίρνει ξανά τον λόγο: Το αισιόδοξο μήνυμα της πριγκίπισσας σκόρπισε χαμόγελα
PEOPLE & MOMENTS

Η Kate Middleton παίρνει ξανά τον λόγο: Το αισιόδοξο μήνυμα της πριγκίπισσας σκόρπισε χαμόγελα

Η πιο σημαντική εξέλιξη, μετά την πρώτη -δική της- εξομολόγηση


Είδε τη ζωή της να αλλάζει -πραγματικά- από τη μία στιγμή στην άλλη. Είδε όλα όσα γνώριζε να χάνονται, είδε όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω της και τα διεθνή media, να την αντιμετωπίζουν με έναν ιδιαίτερο -έως και σκληρό- τρόπο. Η Kate Middleton είναι από τα κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το πρώτο κομμάτι του 2024, με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και παράλληλα, να μας δείχνει το πιο σπουδαίο της πρόσωπο.

Ήταν αυτή που έκανε την επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της και τώρα, είναι ξανά αυτή που ενημερώνει τον κόσμο για τις εξελίξεις και τα next steps...

Μήνυμα αισιοδοξίας!

Το νέο μήνυμα της Kate

Είναι δεδομένο πως καλείται να διαχειριστεί μία πολύ-πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, καθώς τους τελευταίους μήνες αφενός παλεύει με ένα τεράστιο φάντασμα που της δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο και αφετέρου, προσπαθεί με κάθε μέσο και τρόπο να προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά της. Δεν είναι μία εύκολη πραγματικότητα, ωστόσο, τόσο η Kate Middleton, όσο και ο William προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα media τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς τους, έχοντας κάνει focus σε αυτά. Τον περασμένο Μάρτιο, η πριγκίπισσα ήταν αυτή που πήρε το λόγο και ανέλαβε το δύσκολο έργο να ενημερώσει όλο τον κόσμο για την κατάστασή της. Δε θέλησε να αφήσει το Παλάτι να το κάνει, αλλά προτίμησε να πάρει θέση η ίδια ανοικτά και καθαρά, μιλώντας για όλη την περιπέτειά της.


Τώρα, στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, η Kate κάνει το ίδιο και σε μία χρονική στιγμή όπου και πάλι τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο, παίρνει το λόγο και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, με έναν πολύ αληθινό και ανθρώπινο τρόπο. Σε νέο μήνυμά της, η πριγκίπισσα δήλωσε συγκινημένη για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει απ' όταν έγινε γνωστό πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και μοιράστηκε τα καλά νέα για την κατάσταση της υγείας της, δηλώνοντας ευγνώμων για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα. Η Kate, δείχνει για μία ακόμη φορά πως δε θεωρεί τίποτα δεδομένο και παίρνει θέση ξεκάθαρα, την ώρα που συνεχίζει τις θεραπείες της, έχοντας συνεχώς στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτά είναι τα στηρίγματά της, από αυτά αντλεί όλη τη δύναμή της και προχωράει, step by step, ευελπιστώντας πως σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το θετικό. Όσο για την επόμενη μέρα; Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε μία υπόσχεση που -αν μη τι άλλο- ενθουσίασε τους followers της κι όχι μόνο...

Next moves

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές. Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις ημέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο.

img-9786.jpeg


Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου». Αυτό είναι το νέο μήνυμα της Kate. Αυτή είναι η νέα της τοποθέτηση μέσα από τα social media, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία ποζάροντας στη φύση, φορώντας ένα μπεζ blazer jacket, λευκό t-shirt και τζιν παντελόνι.


Η πριγκίπισσα είναι δυνατή, είναι αποφασισμένη και θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στην κανονικότητά της κι αυτό που κρατούν άπαντες, εκτός από την ενημέρωση για την πορεία της υγείας της, είναι η υπόσχεση με φόντο το καθιερωμένο Trooping The Colour στο Λονδίνο. Όπως είπε η ίδια, θα συμμετάσχει στην παρέλαση με τις άμαξες μαζί με τα παιδιά της και θα είναι μέρος της οικογενειακής ομάδας που θα χαιρετά από το μπαλκόνι του Buckingham Palace, στην πιο σημαντική ενημέρωση για την υγεία της, μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης τον περασμένο Μάρτιο. Η Kate είναι δυνατή, είναι μία πραγματική μαχήτρια και για μία ακόμη φορά, μας δείχνει πως θέλει να διαχειριστεί με τον δικό της -πολύ αληθινό- τρόπο την κατάσταση, πέρα από πρωτόκολλα και περιορισμούς...