fbpixel

Search icon
Search
Jeans & top: Γνωρίστε τους καλύτερους συνδυασμούς για τον φετινό χειμώνα
STYLING TIPS

Jeans & top: Γνωρίστε τους καλύτερους συνδυασμούς για τον φετινό χειμώνα

Χαρίστε ανανέωση στην εικόνα σας μ’ αυτές τις επιλογές


Πάντα ήμασταν της άποψης ότι το απλό είναι και το πιο ωραίο. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής αλλά στο χώρο της μόδας ακόμα περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα τζιν παντελόνια είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κι ακόμα περισσότερο ότι πλέον μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις τόσο casual όσο και πιο formal.

Για να του δώσουμε όμως το χαρακτήρα που θέλουμε και για να το προσαρμόσουμε σε όλες τις ώρες της ημέρας, day to night, καλό θα ήταν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο styling κι ακόμα περισσότερο στα tops με τα οποία επιλέγουμε να το συνδυάσουμε.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και βρείτε όλους τους hot combos για να ταιριάξετε το τζιν παντελόνι σας το φετινό χειμώνα

Button up shirt

jeans-top-4.jpg
Image source: @sylviemus_

Δεν υπάρχει πιο διαχρονικός, ασφαλής και classy συνδυασμός από τον denim pants & button up shirt. Κι αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way τότε το λευκό πουκάμισο θεωρείται μονόδρομος. Μία επιλογή για όλη τη διάρκεια της ημέρες, η οποία λειτουργεί σαν «λευκός καμβάς» που μπορείτε να ζωγραφίζετε επάνω του, δηλαδή να «παίξετε» με τα υποδήματα, τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα για να το προσαρμόσετε στην περίσταση που θέλετε. Για όλες εσάς που λατρεύετε τις τάσεις, προσθέστε ένα πλεκτό αμάνικο γιλέκο και μία it bag και να είστε σίγουρες ότι θα έχετε δημιουργήσει μία από τις πιο updated εμφανίσεις της σεζόν.

Jumper

jeans-top-6.jpg
Image source: @carodaur

Τα everyday look μας έχουμε την ανάγκη να είναι άνετα και stylish, head to toe. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας με το ζεστό και cozy πουλόβερ σας. Οι επιλογές πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Για να προσθέσετε μία νότα αισιοδοξίας ακόμα και στις πιο μουντές μέρες του χειμώνα, παρουσιάστε ένα total white look. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να «σπάσετε» την αίσθηση καθαριότητας που αφήνει το λευκό χρώμα, ολοκληρώστε με μαύρα αξεσουάρ και υποδήματα.

It top

jeans-top-2.jpg

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να εντυπωσιάζουμε χωρίς όμως να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να περνάμε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη μας. Πραγματικά, τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα απ’ αυτό που νομίζουμε. Διαλέξτε ένα ψηλόμεσο wide leg denim και προσθέστε από πάνω ένα it top, όπως για παράδειγμα puff sleeves ή bib collars ή ακόμα καλύτερα αυτήν την περίοδο ένα second skin top. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο και είμαστε σίγουρες ότι θα το λατρέψετε.

Cardigans

jeans-top-3.jpg
Image source: @leandramcohen

Για να διατηρήσετε την απαραίτητη ζεστασιά που χρειάζεται η χειμερινή περίοδος αλλά παράλληλα για να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας μ’ένα πολύχρωμο ή printed cardigan. Θα τα συναντήσετε τόσο σε oversized γραμμές όσο και σε πιο στενές ανάλογα με το στιλ σας. Όσα περισσότερα χρώματα έχει το cardigan σας τόσο μεγαλύτερη αισιοδοξία θα εκπέμπει.

Roll neck

jeans-top-5.jpg
Image source: @emmahill

Για όλες εσάς που αγαπάτε το minimal style τα πράγματα ίσως πολλές φορές να είναι πιο εύκολα. Ένα roll neck top θα σας χαρίσει ζεστασιά αλλά και θα τονίσει τα όμορφα στοιχεία του προσώπου σας και του λαιμού σας, γεγονός που θα αναβαθμίσει την εικόνα σας. Αν θέλετε να προσθέσετε τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά αλλά θα έχει και πρακτικό λόγο ύπαρξης τότε μπορείτε να δέσετε ένα πουλόβερ στου ώμους σας. Ολοκληρώστε μ’ ένα ζευγάρι από it loafers.

Bra

jeans-top-1.jpg

Με τη σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα έχει έρθει η στιγμή να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς και να πειραματιστούμε με την εικόνα μας. Φυσικά και για να νιώσουμε μία μεγαλύτερη ασφάλεια μπορούμε να ξεκινήσουμε από βασικά και «γνώριμα» στοιχεία. Συνδυάστε το καθημερινό τζιν παντελόνι σας μαζί μ’ ένα oversized shirt ακόμα και του συντρόφου σας. Προσθέστε από πάνω ένα πλεκτό bra… et voilà. Δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε !