fbpixel

Search icon
Search
Jacquemus Obsession: Από σήμερα και για ένα μήνα το elegant concept store του στη Galeries Lafayette
FASHION NEWS

Jacquemus Obsession: Από σήμερα και για ένα μήνα το elegant concept store του στη Galeries Lafayette

Αποτελεί το πρώτο του pop-up τόσο μεγάλης κλίμακας με 16 βιτρίνες, τρία καταστήματα, ένα coffee shop και ένα ανθοπωλείο


Ξεχωρίζει πάντα για την ανατρεπτική του προσέγγιση στην παγκόσμια fashion σκηνή, αλλά και για την εκλεπτυσμένη αισθητική του ταυτότητα. Οι νέες του προτάσεις αποκτούν θερμούς λάτρεις από κάθε άκρη του πλανήτη και γίνονται αυτόματα το next big thing. Ο αγαπημένος Γάλλος designer, Simon Porte Jacquemus, τολμά, παθιάζεται και δημιουργεί με απόλυτη αφοσίωση, έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, καθώς και με διαχρονικό σεβασμό στα υλικά και στις υφές. Έχει καταφέρει να καθιερώσει μια fresh κουλτούρα, χάρη στη συχνή διαμόρφωση των concepts stores του σε σημεία, τα οποία εμπνέουν και ιντριγκάρουν το κοινό, προσκαλώντας το να συστηθεί μέσα από ευφάνταστους τρόπους με την καλλιτεχνική του φιλοσοφία. 

Ο ίδιος δεν επαναπαύεται ποτέ και κάθε φορά φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των fashionistas. Νέα του κίνηση αποτελεί η συνεργασία του με την πολυτελή γαλλική αλυσίδα πολυκαταστημάτων, "Galeries Lafayette", ανοίγοντας το καινούργιο του pop-up με το όνομα "Jacquemus Obsession". Από σήμερα και μέχρι τις 2 Απριλίου, θα υποδέχεται το κοινό μέσα από μια άκρως γοητευτική εγκατάσταση, η οποία περιλαμβάνει 16 βιτρίνες, τρία καταστήματα, ένα coffee shop και ένα ανθοπωλείο. Είναι γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο του concept store τόσο μεγάλης κλίμακας. Μετά την ίδρυση του "Café Citron", πριν από δύο χρόνια, αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του με τη Galeries.

snapinstaapp-1080-333622549-1144372692904502-7169679142711399285-n.jpg
@jacquemus

Ο δημοφιλής σχεδιαστής ανακοίνωσε χθες τα εγκαίνια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας τις πρώτες εντυπωσιακές εκκεντρικές εικόνες. Στη λεζάντα, η οποία της συνόδευε, έγραψε: «"Jacquemus Obsession". Aνοιχτά αύριο. 16 βιτρίνες, τρία καταστήματα, ένα coffee shop και ένα ανθοπωλείο». Οι «εραστές» των eclectic συλλογών του έχουν την ευκαιρία να αποκτήσει τα pieces των ονείρων του. Το "The Giant Bambino" είναι αφιερωμένο στις γυναικείες συλλογές, ενώ το " Le Lavomatique" παρουσιάζει τις updated του ανδρικές collections. Μια κομψή σειρά από μπουκέτα με φρέσκες λευκές τουλίπες μπορούν να γίνουν δικές τους, όπως στο παλιό pop-up, το οποίο είχε ιδρύσει στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού το 2021.

snapinstaapp-1080-333757306-503772538636643-5134611317436464670-n.jpg
@jacquemus

Τις εντυπώσεις έκλεψαν από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους η χαρακτηριστική τσάντα του designer, ένας χώρος - φρυγανιέρα σε γιγαντιαίο μέγεθος, αλλά και ο σουρεάλ laundry χώρος, ένα τεράστιο κινητό εικαστικό δρώμενο, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να βάλουν το χέρι τους σε ένα πολυπόθητο κομμάτι. Διακρίνεται για την total white φιλοσοφία του, τις μινιμαλιστικές επιρροές και τα έντονα στοιχεία γεωμετρίας. 

Στην καρδιά του Παρισιού, η ημέρα ξεκινά με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Ραντεβού σε ένα γοητευτικό σύμπαν με έναν δυνατό καφέ και ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια, όπως ακριβώς λατρεύει την πρωινή του συνήθεια στην πόλη ο Jacquemus. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη gallery! 

Info: Galeries Lafayette, 40 Bd Haussmann, 75009 Paris.