fbpixel

Search icon
Search
Jacquemus: Άνοιξε τις πύλες η πιο ντελικάτη pop-up boutique του στο Portofino
FASHION NEWS

Jacquemus: Άνοιξε τις πύλες η πιο ντελικάτη pop-up boutique του στο Portofino

Ο τρίτος σταθμός της καλοκαιρινής σειράς pop-ups του πρόκειται να λειτουργήσει έως τις 16 Οκτωβρίου με επόμενη στάση τη Γαλλία


Ξεχωρίζει πάντα για την ανατρεπτική του προσέγγιση στην παγκόσμια fashion σκηνή, αλλά και για την εκλεπτυσμένη αισθητική του ταυτότητα. Οι νέες του προτάσεις αποκτούν θερμούς λάτρεις από κάθε άκρη του πλανήτη και γίνονται αυτόματα το next big thing. Ο αγαπημένος Γάλλος designer, Simon Porte Jacquemus, τολμά, παθιάζεται και δημιουργεί με απόλυτη αφοσίωση, έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, καθώς και με διαχρονικό σεβασμό στα υλικά και στις υφές. Έχει καταφέρει να καθιερώσει μια fresh κουλτούρα, χάρη στη συχνή διαμόρφωση των concepts stores του σε σημεία, τα οποία εμπνέουν και ιντριγκάρουν το κοινό, προσκαλώντας το να συστηθεί μέσα από ευφάνταστους τρόπους με την καλλιτεχνική του φιλοσοφία.

Ο ίδιος δεν επαναπαύεται ποτέ και κάθε φορά φροντίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των fashionistas. Νέα του κίνηση αποτελεί η λειτουργία της πολλά υποσχόμενης Portofino Boutique, η οποία άνοιξε χθες τις πόρτες της, με τις πρώτες εικόνες και videos να μονοπωλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο pop-up αποτελεί τον τρίτο σταθμό της καλοκαιρινής capsule σειράς με το όνομα Été και πρόκειται να λειτουργήσει έως τις 16 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει και η σχετική περιγραφή στα social media του γαλλικού brand, επόμενη στάση θα είναι η νότια Γαλλία. 

snapinstaapp-352144916-946098049932277-263975653594214969-n-1080-1.jpg
@jacquemus

Σύμφωνα με το "WWD": «Οι δύο προηγούμενες συλλογές του διατέθηκαν στο Cernobbio pop-up στη λίμνη Como, όπου η Jacquemus δημιούργησε ένα pop-up luxury store που παραδοσιακά άνηκε στην Tessabit.»

Οde to the French Riviera

snapinstaapp-351485106-277406904844967-7671997988964354466-n-1080-1.jpg
@jacquemus
Το νέο exclusive store καλύπτει συνολική έκταση 1.735 τετραγωνικών μέτρων και είναι εγκατεστημένο στο φυλάκιο ανδρικής ένδυσης Via Calata Marconi του ιταλικού multibrand retailer Modes, το οποίο αριθμεί περίπου 22 καταστήματα σε Ιταλία, Γαλλία και Ελβετία. Τοποθετημένο ακριβώς πάνω στην πλακόστρωτη προκυμαία, διαθέτει έπιπλα και ξεχωριστά pieces, κατασκευασμένα από ξύλο. Οι επιβλητικές θολωτές οροφές έρχονται σε αντίθεση με τις γεωμετρικές βιτρίνες, συνθέτοντας ένα άκρως παραμυθένιο σκηνικό, εναρμονισμένο με τη μαγεία του καλοκαιριού.

image00016.webp
ADRIEN DIRAND/COURTESY OF JACQUEMUS

Σε κάθε σημείο του παρουσιάζονται γυναικεία και ανδρικά ready-to-wear, τσάντες και καπέλα, με ιδιαίτερη αδυναμία στους γήινους τόνους, αλλά και στο απαλό κίτρινο χρώμα, προτάσεις που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την capsule collection "Modes Portofino". Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του "WWD": "Στα αξεσουάρ περιλαμβάνονταν ένα από τα χαρακτηριστικά oversize ψάθινα καπέλα του σχεδιαστή, ογκώδη χρυσά κοσμήματα σκουλαρίκια και κολιέ, καθώς και vesrions των τσαντών Chiquito και Le Bisou".

Όσον αφορά την επόμενη premium «στάση», φαίνεται πως οι θαυμαστές πρότειναν προορισμούς όπως οι Κάννες, το Σεν Τροπέ ή η Μασσαλία, μια πόλη που είναι αγαπητή στην καρδιά του Γάλλου σχεδιαστή...

Source: WWD

Κεντρική φωτογραφία: ADRIEN DIRAND/COURTESY OF JACQUEMUS