fbpixel

Search icon
Search
Είστε έτοιμες για grande έξοδο; 7 copper eye-looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα
MAKE UP

Είστε έτοιμες για grande έξοδο; 7 copper eye-looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Μη μένετε πια στις απλές αποχρώσεις


Κάθε σεζόν, συναντάμε μια τάση μακιγιάζ που είτε έρχεται από το παρελθόν, είτε αποτελεί μια νέα προσθήκη σε όλα όσα γνωρίζουμε. Μια από αυτές είναι η αγαπημένη μας χάλκινη σκιά που δίνει βάθος και απόλυτα glam χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση. Με διάφορες αποχρώσεις και φινιρίσματα, ο χαλκός φωτίζει αμέσως τα μάτια και ανυψώνει τα βλέφαρά σας. Αυτό το χρώμα μπορεί να είναι υπέροχο τόσο μόνο του όσο και συνοδευόμενο από πλούσιες καφέ και ροζ αποχρώσεις. Μάλιστα, μην πιστέψετε πως τώρα που έρχεται το καλοκαίρι αυτή είναι μια δύσκολη επιλογή, αντιθέτως, οι pop εκδοχές του θα σας συνοδεύσουν υπέροχα σε κάθε σας έξοδο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας επιλογές και σας τις παρουσιάζουμε!

Colorful Copper Shadow

eyeshadow.jpg
@DELINAMEDHIN

Το χάλκινο χρώμα ταιριάζει υπέροχα με όλα, όπως φαίνεται σε αυτό το πολύχρωμο και πολύ τολμηρό αποτέλεσμα. Φυσικά, η έντονη αντίθεση που προκαλείται από το βαθύ μπλε, φτερωτό eyeliner χαρίζει ακόμη πιο εντυπωσιακά εφέ.

Layered and Sultry

img-6742-66df9a5b14194fe193e6e250490fdaec.jpg
@KALETETER

Η τοποθέτηση διαφορετικών χάλκινων τόνων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μάτι. Επιλέξτε ένα χάλκινο με έναν υποτόνο συμπληρωματικό με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών σας. Ξεκινήστε με τον πιο έντονο τόνο για να δημιουργήσετε βάθος και διάσταση και μετά τελειώστε με μια λάμψη, φέρνοντάς το στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων για να δέσουν μαζί. Ολοκληρώστε με μερικές στρώσεις μάσκαρα για όγκο.

Smoke and Fire

metalic-eyeshadow.jpg
@MERTON_MUAREMI_MAKEUP

Αυτή η εντυπωσιακή εμφάνιση δημιουργείται από μια μεταλλική χάλκινη σκιά που εφαρμόζεται στο κέντρο από το καπάκι του ματιού, αναμειγνύεται στην πτυχή με αρκετό μαύρο χρώμα και τελικά δημιουργεί ένα smokey αποτέλεσμα. Τα μεταλλικά χρώματα μπορεί μερικές φορές να θέλετε να τα αποφύγετε αλλά όταν τα δείτε τελικά στα μάτια σας θα συνειδητοποιήσετε πως προσθέτουν κάτι ξεχωριστό. 

Sophisticated Smoke

eyeshadow-unLYH.jpg
@FLORENCEPUGH

Αυτό το look είναι ένα ακόμη παράδειγμα για το λόγο για τον οποίο το χάλκινο χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν θέλετε να πετύχετε το τέλειο smoky eye. Για να πείτε το "ναι", αναμείξτε χάλκινη σκιά στο πάνω και στο κάτω μέρος των ματιών. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μαύρο υγρό eyeliner στο κέντρο του καπακιού, επεκτείνοντάς τo προς τα έξω.

Simple Layering

eyeshadow-6xSJZ.jpg
@MALVINA_ISFAN

Ανοιχτοί χάλκινοι τόνοι στα βλέφαρα με βαθύτερες αποχρώσεις στην πτυχή του ματιού συνδυάζονται και δημιουργούν αυτό το πολυδιάστατο eye look. Θα χρειαστείτε μια παλέτα σκιών με αρκετές αποχρώσεις για να διαλέξετε και το μόνο που σας μένει είναι ο πειραματισμός.

Golden Glam

eyeshadow
@KALETETER

Η ανάμειξη απαλού χρυσού και χάλκινου για μια λαμπερή εμφάνιση είναι η σωστή κίνηση, όπως μπορείτε να διακρίνετε εδώ. Για αυτό το look το ιδανικότερο είναι να χρησιμοποιήσετε μια υγρή σκιά ματιών που θα σας χαρίσει αστραφτερό φινίρισμα και μεγάλη διάρκεια για κάθε περίσταση.

Soft Focus

eyeshadow-9DiD0.jpg
@SHE_MAKEUPARTISTRY

Ο μαλακός χαλκός σε συνδυασμό με τις ροζ αποχρώσεις είναι ένας ακόμη τρόπος για να δημιουργήσετε μια φυσική χάλκινη σκιά. Η λάμψη ενισχύεται από το έντονο μαύρο που εφαρμόζεται στις εσωτερικές και εξωτερικές γραμμές των βλεφαρίδων.