fbpixel

Search icon
Search
STYLE PEOPLE

Η τσάντα από τον οίκο "The Row" που προβλέπεται να είναι η νέα Birkin

Η Margaux bag γίνεται συνέχεια sold out και έχει πλέον λίστες αναμονής που ανέρχονται στους 6 μήνες!


Η τσάντα από τον οίκο "The Row" που προβλέπεται να είναι η νέα Birkin

Οι it bags αλλάζουν ανά τα χρόνια και σύμφωνα με κάθε σεζόν. Παρόλαυτα υπάρχουν μερικές τσάντες-ορόσημα που δε φεύγουν ποτέ από το επίκεντρο και αποτελούν τις πιο περιζήτητες και hard-to-acquire επιλογές. Αδιαμφισβήτητα, μια από αυτές είναι και η Hermès Birkin

Οι πολύτιμες τσάντες της Hermès πωλούνται σε τιμή δεκάδων χιλιάδων δολαρίων η καθεμία, ενώ η εταιρεία έχει πουλήσει Birkins αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο. 

Την πορεία της Hermès ακολουθεί και μια νέα it bag του οίκου The Row. Η Mary-Kate και η Ashley Olsen, που είναι και ιδρύτριες του brand από το 2006, "The Row" έχουν δηλώσει hardcore fans της Birkin καθώς έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές κουβαλώντας μια στα street style looks τους.

mary-kate.webp
Mary-Kate Olsen, Image source: Splash News

About the brand

Το brand The Row είναι η επιτομή της διακριτικής και διαχρονικής κομψότητας. Ακολουθεί πιστά τη λογική του quiet luxury, κάνοντας focus στην ποιότητα και όχι στο έντονο branding. Πρόκειται για  έναν από τους κορυφαίους προορισμούς των A-listers για μια απόλυτη capsule wardrobe, με άψογη λεπτομέρεια, ποιότητα και δεξιοτεχνία. Εκτός αυτού, έχει διαπρέψει στο smart dressing και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του brand είναι το ότι δεν κάνει focus στα social media. Η ζωή των αδελφών Όλσεν είναι γνωστή για την έλλειψη παρουσίας τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και οι σύντομες δημόσιες εμφανίσεις τους αποτελούν πάντα αντικείμενο πολλών εικασιών (και ενδυματολογικής ανάλυσης). Εκεί, ίσως, έγκειται το μυστικό της επιτυχίας του The Row: η πραγματική πολυτέλεια το 2024 δεν είναι η διαφημιστική εκστρατεία, αλλά μια ανεπιτήδευτη και κομψή εικόνα που μας μένει. Είναι ρούχα που μιλούν για μια εσωτερική αυτοπεποίθηση και μελλοντικά κειμήλια μόδας.

Inspired by then & now

the-row-margaux-bag-309997-1700140622785-image-1280-80jpg.webp
Image source: @modedamour

Η Margaux είναι μια τσάντα πρακτική και απόλυτα κομψή. Εκτός του μεγέθους και σχήματος, δεν παραπέμπει εμφανισιακά στην Birkin της Hèrmes. Design-wise, η τσάντα προσφέρει κομψές γραμμές, εξαιρετική ραφή και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατασκευασμένη από μαλακό ιταλικό δέρμα, η τσάντα διαθέτει τρεις εσωτερικές τσέπες και λεπτομέρειες με χρυσή αγκράφα στο πλάι.

Ως γνωστόν, το big bag energy έχει επιστρέψει δυναμικά, με τις ανάγκες των μοντέρνων, εργαζόμενων γυναικών να απαιτούνε χώρο, άνεση και ευελιξία. Έτσι, οι αδερφές Olsen συνδύασαν τη διαχρονικότητα με τις σύγχρονες ανάγκες δημιουργώντας την τσάντα Margaux. Τώρα πια αποτελεί υπογραφή της πολυτελούς μάρκας και έχει μια λίστα αναμονής που ανέρχεται στους έξι μήνες τουλάχιστον. Την έχουμε δει στα χέρια των Kendall Jenner, Zoë Kravitz, Rosé, Elle Fanning, Rosie Huntington-Whiteley και Jennifer Lawrence και όχι μόνο. 

kendall-jenner-margaux-bag.jpg
Image source: Splash News

Το μοντέλο Margaux έχει επανερμηνευτεί σε διάφορους χρωματισμούς και υφάσματα από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μεγέθη (10, 12, 15 και 17 ίντσες), κατασκευασμένο από σουέτ, βουτυρένιο δέρμα και έναν συνδυασμό καμβά-δέρματος, σε πολλαπλούς χρωματισμούς (μεταξύ αυτών: μαύρο, μόκα, cuir, κονιάκ, muschio, marine, πορτοκαλί και ελεφαντόδοντο). Περιορισμένα μοντέλα παρουσιάζονται επίσης στα 270 πολυκαταστήματα που διαθέτουν το The Row και στις πολύ δικές τους ναυαρχίδες- συνδυάζονται τέλεια με την επιμελημένη τέχνη και τα έπιπλα που καθορίζουν τους χώρους τους στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Το χαλαρό σχήμα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο χωρίς να χρειάζεται ένα λογότυπο στο κέντρο του, και η τιμή του - που σήμερα ξεπερνά τα 7.000 ευρώ - αντικατοπτρίζει τις πολυτελείς τιμές της σειράς ready-to-wear της εταιρείας.

1

EW Margaux Bag in Leather in Black

The Row BUY HERE

2

EW Margaux Bag in Leather in Dark Mocha

The Row BUY HERE

3

EW Margaux Bag in Leather in Dark Chocolate

The Row BUY HERE

4

THE ROW Margaux 17 leather tote

MYTHERESA BUY HERE

5

THE ROW Margaux buckled leather tote

Net-a-porter BUY HERE

6

THE ROW Margaux 15 Top-Handle Bag in Canvas and Leather

Neiman Marcus BUY HERE

Feature image source: @sobalera, @iliridakrasniqi