fbpixel

Search icon
Search
Η γυμναστική της Jennifer Aniston διαρκεί μόνο 20 λεπτά
WELLNESS

Η γυμναστική της Jennifer Aniston διαρκεί μόνο 20 λεπτά

Και φέρνει την απόλυτη ευτυχία στη ζωή της


Γνωστή για το αψεγάδιαστο κορμί της και τη λαμπερή επιδερμίδα της, η Jennifer Aniston διατηρεί τον θαυμασμό μας για το fitness lifestyle της. Σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς αποκαλύπτει το προσωπικό της wellness plan και τις επιλογές της για να εντυπωσιάζει τόσο με την επιδερμίδα της όσο και με την υπέροχη και γραμμωμένη σιλουέτα της. Παρακάτω μάλιστα θα ανακαλύψετε το work-out που επιλέγει για έναν always happy τρόπο ζωής! 

Η Jennifer Aniston αποδίδει την χαλαρή, χαρούμενη στάση ζωής της και το λαμπερό της δέρμα σε μία γυναίκα - την καλύτερή της φίλη και δασκάλα yoga Mandy Ingber. Ήταν το πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η star μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt και είναι οι προπονήσεις της που βοήθησαν την Jen να προχωρήσει νιώθοντας γεμάτη θετικότητα και εσωτερική ηρεμία.

Η star συνήθως γυμνάζεται μαζί τρεις φορές την εβδομάδα κάνοντας 20-25 λεπτά cardio για προθέρμανση - συνήθως spinning ή ενεργητικό χορό - και στη συνέχεια μια συνεδρία yoga στον κήπο, προτού αφιερώσει χρόνο για «μια στιγμή ευγνωμοσύνης» στη βεράντα του σπιτιού της στο Beverly Hills.

Πώς να κάνετε τη γυμναστική διασκεδαστική

shutterstock-2281671045.jpg

«Το στιλ yoga της Mandy άλλαξε τη ζωή μου», λέει η Jennifer, η οποία παραδέχεται με ευκολία ότι δείχνει και αισθάνεται καλύτερα μέσα της απ' ό,τι όταν ήταν στα 20 της, επειδή έχει εγκαταλείψει τις τιμωρητικές προπονήσεις και τις σκληρές δίαιτες για μια πιο ήπια, ευγενική προσέγγιση του σώματός της. «Αυτή είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές, προκλητικές προπονήσεις που έχω κάνει ποτέ».

Η Mandy συμβουλεύει ότι αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χωρέσετε ένα cardio work-out στο γυμναστήριο μέσα στην ημέρα σας ή αν είστε απλά πολύ κουρασμένη για να γυμναστείτε, τότε διαλέξτε ένα αγαπημένο τραγούδι που σας φτιάχνει και παίξτε το 6 φορές μέσα στην ημέρα και σηκωθείτε και «χορέψτε σαν τρελή, κάντε άλματα, κλωτσιές προς τα εμπρός ή τρέξιμο επί τόπου.»  Αυτός είναι ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να κάνετε 20 λεπτά cardio - χωρίς καν να το σκεφτείτε! 

Η Jennifer λατρεύει να ακούει Will i.am και Britney Spears όταν ιδρώνει (ναι, πραγματικά). Αλλά η στάση της Ingber είναι αναζωογονητική - ειδικά στο Hollywood, όπου οι γυναίκες είναι γνωστό ότι λιμοκτονούν πριν από τις πρεμιέρες ταινιών, κάνοντας τακτικά επικίνδυνα detox και νηστείες που αφήνουν το σώμα τους εξαντλημένο και μπερδεμένο. 

Παίξτε μουσική και χορέψτε για να κάψετε θερμίδες!

shutterstock-591305627.jpg

Αν και η Ingber πιστεύει ότι η διατροφή που περιέχει «πολλά πράσινα φυλλώδη λαχανικά» είναι η καλύτερη, δεν είναι αυστηρή και συμβουλεύει ότι αν έχετε μια από εκείνες τις μέρες που ξαφνικά λαχταράτε ένα ζαχαρούχο muffin ή μπισκότα και τα τρώτε, τότε μην απελπίζεστε:

«Αν το κάνετε αυτό, συγχωρήστε τον εαυτό σας αμέσως», λέει. «Μην ενδώσετε και πείτε: "Ω, έφαγα κάτι κακό" και στη συνέχεια δείτε το ως λόγο για να φάτε fast food για το υπόλοιπο της ημέρας και να ξεκινήσετε ξανά τη δίαιτά σας το επόμενο πρωί. Πιείτε ένα ποτήρι νερό και ξεκινήστε από την αρχή αμέσως. Προχωρήστε με αυτοαγάπη και αποδοχή. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, να είστε ευγενικοί με αυτόν, αφήστε το πίσω σας - τώρα, όχι αύριο.», καταλήγει. 

Γιατί η προετοιμασία των γευμάτων σας θα σας βοηθήσει να τηρήσετε μια υγιεινή διατροφή

shutterstock-1421746712.jpg

Και, η Mandy λέει στους πελάτες της ότι ο προγραμματισμός των γευμάτων της εβδομάδας την Κυριακή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγουν να κάνουν κακές επιλογές όταν είναι αγχωμένοι και κουρασμένοι στα μέσα της εβδομάδας.

«Αν έχετε ένα ψυγείο γεμάτο υγιεινά τρόφιμα, τότε αυτά θα τρώτε», εξηγεί. «Ενθαρρύνω τους ανθρώπους που ξεκινούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής να σταματήσουν να καταναλώνουν συσκευασμένα προϊόντα, γιατί δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το σώμα μας ευτυχισμένο.»

«Οι ανάγκες μας είναι πραγματικά πολύ βασικές: Σκεφτείτε τι έτρωγαν οι άνθρωποι πριν εμφανιστεί το γρήγορο φαγητό. Πολλά λαχανικά, ψάρια, φρούτα, σαλάτα, άπαχη πρωτεΐνη και μερικούς υδατάνθρακες που καίνε αργά.» 

«Το να έχετε μαζί σας στο γραφείο ή στην τσάντα σας ένα σακουλάκι αποξηραμένα μούρα goji ή αμύγδαλα θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, καθώς δεν θα μπείτε στον πειρασμό να φορτωθείτε με πράγματα που αργότερα θα εύχεστε να μην είχατε φάει. Αν έχετε μια λιγούρα για γλυκό, τότε η μους από κακάο και αβοκάντο με ωμό μέλι θα ικανοποιήσει αυτή την επιθυμία και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να το φτιάξετε στο σπίτι.»