fbpixel

Search icon
Search
Jennifer Aniston: Η εξομολόγηση για την τελευταία συνομιλία με τον Matthew Perry την ημέρα του θανάτου του
PEOPLE & MOMENTS

Jennifer Aniston: Η εξομολόγηση για την τελευταία συνομιλία με τον Matthew Perry την ημέρα του θανάτου του

Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί να προχωρήσει μπροστά μετά από μία σημαντική απώλεια


Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καθόλου εύκολο για την Jennifer Aniston από πολλές, διαφορετικές απόψεις. Κλήθηκε να αποχαιρετήσει σημαντικά πρόσωπα, με τα οποία πέρασε σπουδαίες στιγμές στη ζωή της κι όλο αυτό, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία της. Είναι -μάλιστα- ενδεικτικό πως άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την κατάστασή της, καθώς πιέστηκε αρκετά και κλείστηκε στον εαυτό της.

Τώρα -ωστόσο- η Aniston προσπαθεί να πατήσει και πάλι σταθερά στα πόδια της και δείχνει να κάνει βήματα μπροστά, με την πασίγνωστη ηθοποιό να μιλάει για πρώτη φορά και για την τελευταία της επαφή με τον Matthew Perry, πριν να φύγει αυτός από τη ζωή στην κατοικία του.

Μία δύσκολη περίοδος!

Η ξεχωριστή εξομολόγηση

shutterstock-93593938.jpg

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή μόλις στα 54 του χρόνια, στην κατοικία του στο Λος Άντζελες, προκαλώντας ένα τεράστιο σοκ στον λαμπερό κόσμο του Hollywood και φυσικά, όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, αλλά κι αυτοί που είχαν αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του μέσα από το ρόλο του στην αγαπημένη σειρά Friends, βυθίστηκαν στο πένθος. Η είδηση του θανάτου του, κλόνισε σημαντικά την Jennifer Aniston και για αρκετές ημέρες, η ψυχολογία της ήταν πραγματικά κακή, με την ίδια να κλείνεται στον εαυτό της και να βιώνει την απώλεια αυτή με αρκετά έντονο τρόπο. Σταδιακά -όμως- κι έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους, η γνωστή ηθοποιός δείχνει να συνέρχεται και τώρα, μίλησε για πρώτη φορά σε συνέντευξή για τη φιλία της με τον Perry, αποκαλύπτοντας ότι είχε επικοινωνήσει μαζί του την ημέρα του θανάτου του.

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Αυτό ξέρω μόνο. Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενοςΘέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε σκληρά. Ήταν σκληρό καρύδι. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλι. Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγαπούσαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος… Όταν μιλούσε δημιουργούσε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Ακολουθούσε το δικό του μονοπάτι, με έναν τρόπο. Εμπλούτιζε τη χαρά μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια της Aniston, που θυμήθηκε μία δύσκολη -για πολλούς- ημέρα. Πέρασαν μαζί πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Ο Matthew Perry, είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως οι συμπρωταγωνιστές του υπήρξαν σημαντικά στηρίγματα γι' αυτόν σε περιόδους πραγματικά σκοτεινές για τον ίδιο και τώρα, η Aniston έρχεται -ξανά- να επιβεβαιώσει πως η σχέση αυτή ήταν αληθινή και αυθεντική, σε αντίθεση με πολλές άλλες στον... μαγικό κόσμο του Hollywood.

Η διαφορετική Jennifer

Στο παρελθόν, η Jennifer Aniston απέφευγε να μιλήσει τόσο ανοικτά για δικά της, πιο προσωπικά θέματα. Φρόντιζε να μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο, μία άλλη διαφορετική εικόνα. Ήταν πιο κλειστή, έμοιαζε λιγότερο προσιτή. Τώρα -ωστόσο- αυτό δείχνει να αλλάζει. Η Aniston μοιάζει να τα έχει αφήσει όλα αυτά πίσω της και δε διστάζει να μιλήσει ανοικτά ακόμη και για τα πιο σημαντικά, δικά της θέματα. Μοιράζεται τα συναισθήματά της, δείχνει και την πιο ευαίσθητη πλευρά της και δεν μένει απλά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το έκανε σε πολλές περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα και με αφορμή και τον θάνατο του Matthew Perry, έδειξε σε όλους πως η απώλεια αυτή όχι μόνο την άγγιξε, αλλά της προκάλεσε τεράστιο πόνο και θλίψη, σε μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της.


«Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήρεμος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε ημέρα… Μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες "μπορούσες να είσαι πιο τρελή;". Αναπαύσου μικρέ αδελφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα», ανέφερε πρόσφατα στην -σπαρακτική- ανάρτησή της η Aniston, όταν θέλησε να αποχαιρετήσει τον επί σειρά ετών συμπρωταγωνιστή της, συνοδεύοντάς αυτό το post με ιδιαίτερες φωτογραφίες τους, αλλά και με μία στιγμή από τα «Φιλαράκια». Η Αμερικανίδα ηθοποιός, χρειάστηκε αρκετό χρόνο προκειμένου να συνειδητοποιήσει το τι συνέβη και να τοποθετηθεί για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου και τώρα, έκανε ένα ακόμη βήμα, μιλώντας για πρώτη φορά ανοικτά για την τελευταία τους επικοινωνία. Πέρασαν πολλά μαζί και όλες οι δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν, έκαναν την σχέση τους ακόμη πιο ισχυρή και αληθινή. Η Aniston καλείται να προχωρήσει τη ζωή της και κρατάει πλέον μόνο τις καλές αναμνήσεις, με τον Matthew Perry να μένει για πάντα ζωντανός στην καρδιά και το μυαλό της, όπως παραδέχεται η ίδια. Ξεχωριστή σχέση, ξεχωριστό δέσιμο που σπάνια βλέπουμε σε αυτό το χώρο...