fbpixel

Search icon
Search
Η guest εμφάνιση της Brigitte Macron στο Emily in Paris είναι η έκπληξη που περιμέναμε
PEOPLE & MOMENTS

Η guest εμφάνιση της Brigitte Macron στο Emily in Paris είναι η έκπληξη που περιμέναμε

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δηλώνει fan της σειράς και φαίνεται πως θα μας χαρίσει μία ερμηνεία της.


Η Brigitte Macron, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, εντοπίστηκε στο πλατό της σειράς "Emily in Paris" κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τέταρτου κύκλου που έχουν ξεκινήσει εντατικά. 

Η Πρώτη Κυριά της Γαλλίας είχε εκφράσει παλιότερα ότι και η ίδια είναι θαυμάστρια και παρακολουθεί τη σειρά που πρωταγωνιστεί η Lily Collins στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Το όνομα της Brigitte Macron άλλωστε είχε αναφερθεί ξανά, κατά τον πρώτο κύκλο της σειράς, γεγονός που αποτελεί την ιδανική επαγωγή για την guest εμφάνιση που θα αναλάβει.

Ας πραγματοποιήσουμε μία επιστροφή στο παρελθόν, για να θυμηθούμε πως η Αμερικανίδα Emily συνδέεται με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου. Οι φανατικοί viewers της σειράς μπορεί να γνωρίζουν το σκηνικό στο οποίο αναφερόμαστε και για τους υπόλοιπους, let us refresh your memory! 


Στην πρώτη season του "Emily in Paris" η ένταξη της Emily στην εταιρία μάρκετινγκ δεν αντιμετωπίζεται με τον πιο φιλόξενο τρόπο. Η νεαρή Αμερικανίδα βρίσκεται σε μία ξένη χώρα και καλείται να αποδείξει την αξία της και την σημαντική προσθήκη που θα αποτελέσει στο τμήμα του french γραφείου. Το γεγονός αυτό επιτεύχθηκε μέσω της κοινοποίησης που έκανε η Brigitte Macron σε ένα post της Emily στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσίευση προέκυψε από μία διαφημιστική καμπάνια που είχε αναλάβει η Emily για την εταιρία Vaga-Jeune, κατά την οποία ανακάλυψε πως στην γαλλική γλώσσα η λέξη που αντιστοιχείτε στην ετυμολογία του γυναικείου κόλπου είναι αρσενικού γένους. Χωρίς δεύτερη σκέψη μοιράστηκε τον προβληματισμό και την απογοήτευσή της για αυτό στα social και η Πρώτη Κυρία ανταποκρίθηκε, αναδημοσιεύοντας το συγκεκριμένο post. Η κίνηση της Brigitte Macron έκανε viral το σχόλιο της Emily και την βοήθησε να διατηρήσει τη θέση της.

Τα νέα για την συμμετοχή της Brigitte Macron στη σειρά αποκαλύφθηκαν πριν λίγες μέρες, όπου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Πρώτη Κυρία και την Lily Collins μαζί στο set. 

Η Lily Collins είχε γνωρίσει την Πρώτη Κυρία κάποια χρόνια πριν, το 2022. Όπως ανέφερε ή ίδια σε συνέντευξή της, όταν ερωτήθηκε αν έχει γνωρίσει τον πρόεδρο της Γαλλίας, απάντησε "Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Μάλιστα, είναι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του σειράς". 

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο και οι θεατές περιμένουν πως και πως να μάθουν πως θα εξελιχθεί η ζωή της Emily στο Παρίσι. Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για τα νέα επεισόδια είναι ελάχιστα, καθώς το Netflix αλλά και η παραγωγή δεν έχουν αποκαλύψει ούτε κάποιο spoiler, ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη. 

Η Lily Collins βέβαια, μας έδωσε κάποια στοιχεία για όσα θα ακολουθήσουν μέσω μίας mini ανακοίνωσης σε Youtube video. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως θα παρακολουθήσουμε περισσότερη μόδα, διασκέδαση και εννοείτε περισσότερο δράμα, με την Emily να βρίσκει τον εαυτό της σε μεγάλο δίλημμα. Είναι όλα αυτά που πάντα ήθελε όσα χρειάζεται στην πραγματικότητα; Και αφού η καρδιά της ανήκει στο μαγευτικό Παρίσι, τι θα την κάνει να βρεθεί στην αιώνια πόλη της Ρώμης; Μετά το ανατρεπτικό τέλος της τρίτης season, τα νέα επεισόδια φαίνεται πως θα μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες απρόσμενες στιγμές και ποιος ξέρει, ίσως και άλλες εντυπωσιακές guest εμφανίσεις.