fbpixel

Search icon
Search
Lily Collins: Οι Bottleneck αφέλειες που λατρέψαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε
BEAUTY PEOPLE

Lily Collins: Οι Bottleneck αφέλειες που λατρέψαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε

Τα bangs που όλες λατρεύουν


Αν το 2021 είχε ένα χαρακτηρισμό στον κόσμο των μαλλιών τότε σίγουρα αυτός θα ήταν τα bangs. Αποτελώντας μια από τις ισχυρότερες τάσεις της τελευταίας τελευταίας δεκαετίας, η φράντσα που θιοθέτησαν όλες οι stars την προηγούμενη χρονιά δεν μπορεί παρά και φέτος να αποτελεί statement. Αλλά όπως όλες οι καλές τάσεις, έτσι και αυτή οφείλει να έχει τις μετατροπές της. Για αυτό το λόγο η Lily Collins αποφάσισε πρώτη να τολμήσει κάτι νέο. Οι καινούργιες τις bottleneck αφέλειες, λοιπόν, είναι ότι καλύτερο είδαμε τελευταία!

lily-collinns-bangs-hair.jpg

Όπως και τα curtain bangs, έτσι και οι bottleneck είναι σαφώς εμπνευσμένες από τη δεκαετία του '70 με μακριές άκρες και τραχιά υφή που τα καθιστά ιδανικά για σχεδόν όλους τους τύπους μαλλιών και όλα σχήματα προσώπου. Όμως, ενώ τα curtain bangs είναι λίγο πιο κοντά, πιο σφιχτά και ξεχωριστά σε σχήμα, οι bottleneck αφέλειες είναι ακόμα πιο ξέγνοιαστες και με χαμηλή συντήρηση. Όπως υποδηλώνει το όνομα τους ακολουθούν το κωνικό σχήμα ενός γυάλινου μπουκαλιού: ξεκινούν κοντά και σχετικά ίσια πριν μακραίνουν και κυρτώνουν γύρω από τα μάτια και τελικά αφήνονται στα ζυγωματικά για να χαρίσουν μια πιο ατημέλητη αίσθηση! Δίνουν σοβαρή κίνηση, σώμα και διάσταση.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε πως οι αφέλειες είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της συνολικής ύπαρξης και της αγαπημένες Dakota Johnson. Όποιο και αν είναι κάθε φορά το φορμάρισμα τους, όποιο και αν είναι το χτένισμα, το αποτέλεσμα μένει πάντα εκπληκτικό. Μάλιστα, αυτό το νέο twist, δίνει σε όλες τον γαλλικό αέρα που μοιάζει απαραίτητος!

Για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα αυτό, πρώτα θα πρέπει να σας υποσχεθούμε ότι σε αντίθεση με τα αμβλεία bangs, τα bangs που φτάνουν το λαιμό έχουν την πιο χαμηλή δέσμευση. Επειδή είναι τόσο μακριά στην αρχή, ο χρόνος ανάπτυξής τους είναι σύντομος και έτσι είναι εύκολο να τα κόψετε ακόη και στο σπίτι για να τα διατηρήσετε στο επιθυμητό σημείο. Η σέξι, ακατάστατη υφή τους αποδεικνύει ότι ακόμη και αν μοιάζετε σαν να βγήκατε μόλις από το κρεβάτι, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. 

lily-collins-bangs.jpg

Ζητήστε από τον hairstylist σας μακριά, κωνικά bangs που διαθέτουν και πιο κοντά κομμάτια που φτάνουν ως τα φρύδια και κυρτώνουν κοντά στο σαγόνι. Για ένα πιο αλάνθαστο σχέδιο, φέρτε μια φωτογραφία με αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Οι φωτογραφίες της Johnson και της Collins είναι ένα εξαιρετικό βήμα για να ξεκινήσετε. Παρόλα αυτά κάντε και το δικό σας search στο Instagram και το Pinterest για να βρείτε μια φωτογραφία που αποτυπώνει καλύτερα το μήκος και την υφή των μαλλιών σας — αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε πώς θα παίξουν επάνω σας τα bangs που θα σας εφαρμόσουν.