fbpixel

Search icon
Search
Honesty is the best policy: Τα 3 ζώδια που πάντα λένε την αλήθεια, χωρίς φίλτρο
LIFE & CAREER

Honesty is the best policy: Τα 3 ζώδια που πάντα λένε την αλήθεια, χωρίς φίλτρο

Βασιστείτε σε αυτά τα ζώδια για να σας πούνε την αλήθεια, έτσι όπως είναι


Σύμφωνα με το βουδισμό, "Τρία πράγματα δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ: ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια". Ωστόσο, ορισμένα ζώδια -περισσότερο από άλλα- έχουν την τάση να βγάλουν αυτή την αλήθεια προς τα έξω και να την πουν καθαρά, δυνατά και έντονα. Τρία είναι αυτά που ξεχωρίζουν ιδιαίτερα ως 'brutally honest truth-tellers'. Αυτή η τριάδα της αλήθειας είναι ενωμένη με την πίστη της στην αυθεντικότητα- εγκαταλείποντας τις καλές λεπτομέρειες, την ευπρέπεια και, μερικές φορές, την προσωπική ασφάλεια.

Μερικοί άνθρωποι μαλακώνουν την αλήθεια, ενώ άλλοι την χειρίζονται σαν αμβλύ αντικείμενο. Η ωμή ειλικρίνεια είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς μπορεί να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή, όμως μπορεί να καταλήξει απολύτως ενοχλητική όταν εκφέρεται ως ανεπιθύμητη γνώμη για ένα ρούχο, ένα κούρεμα ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή ζωής.

Όταν προσδιορίζετε αν ανήκετε στην κατηγορία των πιο raw communicators, φροντίστε να διαβάσετε τόσο το ζώδιο του Ήλιου όσο και το ζώδιο του Ερμή σας. Ο τελευταίος κυβερνά τη γλώσσα και τις ανταλλαγές και τόσο το ζώδιο όσο και η θέση του μέσα στον γενέθλιο χάρτη είναι ενδεικτικά του τρόπου με τον οποίο μεταφέρουμε πληροφορίες.

Κριός (20 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

shutterstock-1527668528.jpg

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στον Κριό να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν το σκέφτονται δύο φορές πριν μοιραστούν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις τους - και όλα αυτά χάρη στην ισχυρή ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς. Όχι μόνο τους αρέσει να εκφράζονται, αλλά κυβερνώνται επίσης από τον πολεμικό πλανήτη Άρη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τους πειράζει αν οι απόψεις τους προκαλέσουν λίγο δράμα ή μια έντονη συζήτηση. Ενώ άλλα ζώδια είναι ευτυχείς να προσέχουν τι λένε για να αποφύγουν τις συγκρούσεις, ο Κριός δεν φοβάται να τσαλακώσει μερικά φτερά, και αυτό σημαίνει ότι δεν έμαθαν ποτέ να συγκρατούν τις σκέψεις τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

shutterstock-1319580083.jpg

Οι παρθένοι λένε πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται, αλλά ποτέ δεν θα τα έλεγαν φωναχτά. Θα αναφέρουν ότι τα μαλλιά σας δεν είναι περιποιημένα ή πόσο ακατάστατη είναι η κουζίνα σας. Ως πρακτικό γήινο ζώδιο, ο Παρθένος είναι μονίμως σοκαρισμένος και τρομαγμένος από τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι άνθρωποι διευθύνουν τη ζωή τους, γι' αυτό και κυριολεκτικά δεν μπορούν να σταματήσουν να ξεσπούν τις απόψεις τους. 

Ο Παρθένος είναι επίσης γνωστό ότι δίνει ανεπιθύμητες συμβουλές για τον ίδιο λόγο. Έχουν τις ρουτίνες τους οργανωμένες μέχρι τέλους, οπότε νιώθουν ότι είναι σε θέση να παίξουν το ρόλο του ψυχολόγου, του προπονητή γνωριμιών και του μέντορα καριέρας - ακόμη και όταν δεν ζητήσατε τη γνώμη τους.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

shutterstock-1037436535.jpg

Όταν κάνετε παρέα με έναν Τοξότη, δεν μπορείτε να ξέρετε τι θα πει στη συνέχεια. Αν δεν υπεισέρχονται σε σκληρές λεπτομέρειες για τη ζωή τους στα ραντεβού ή δεν αναφέρουν τα πιο βαθιά και σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς τους, μπορείτε να τους βρείτε να ξεστομίζουν τα πιο ειλικρινή λόγια στον πλανήτη. Τους αρέσει να συζητούν για ό,τι τους έρχεται στο μυαλό σε ένα είδος ροής συνείδησης. Μια ιστορία θα μπορούσε να καλύπτει 10 διαφορετικά θέματα, αλλά αυτό πραγματικά κάνει μια διασκεδαστική - αν όχι εντελώς απρόβλεπτη - συζήτηση.Είναι επίσης οι κωμικοί του ζωδιακού κύκλου και έτσι θα πουν εξωφρενικά πράγματα.