fbpixel

Search icon
Search
Zodiac signs at work: Πώς συμπεριφέρεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας, στο γραφείο
LIFE & CAREER

Zodiac signs at work: Πώς συμπεριφέρεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας, στο γραφείο

Ανακαλύψτε τα workaholic χαρακτηριστικά σας!


Είναι γεγονός πως το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Τα δικά του θετικά και αρνητικά στοιχεία. Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, ο αστρολογικός μας χάρτης έχει μία θέση στην καθημερινότητά μας κι επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή μας. Θέλετε να μάθετε το ποιος είναι ο στερεοτυπικός ρόλος σας στο γραφείο - βάση του ζωδίου σας; Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε όλες τις απαντήσεις.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η θέληση και οι επιθυμίες σας σας ωθούν να γίνετε καλύτεροι. Αλλά, μερικές φορές δεν μπορείτε απλά να τα δώσετε όλα. Η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ της προσπάθειας για αριστεία 24/7 και της μετριότητας θα σας βοηθήσει να μην παίρνετε κατάκαρδα τις επαγγελματικές αποτυχίες.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Είστε ο κινητήριος δημιουργός του ζωδιακού κύκλου. Με τη μοναδική σας αισθητική και τα δημιουργικά σας ταλέντα, μπορείτε να χτίσετε μια αυτοκρατορία και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες με την ευφυΐα σας. Η προειδοποίηση, όμως, είναι ότι μπορεί να είστε υπερβολικά πεισματάρης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όταν εργάζεστε σε έργα με συναδέλφους, καθώς μπορείτε να δείτε το τελικό παιχνίδι μόνο από τη δική σας οπτική γωνία, όχι από τη δική τους.

shutterstock-2250866885.jpg

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Social butterfly από τη φύση σας, η ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε τα λόγια σας για να γοητεύετε πελάτες, συναδέλφους και αφεντικά είναι γνωστή σε όλους. Απλά να είστε προσεκτικοί και να επανεξετάζετε τα λόγια σας που είναι ταχύτατα, καθώς μπορεί να δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις για έργα, δαγκώνοντας περισσότερα από όσα μπορείτε να αναλάβετε. 

Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Είστε ο αιώνιος caregiver του γραφείου, φέρνοντας cupcakes για τα γενέθλια και τις γιορτές όλων. Σας σέβονται για την ευσυνειδησία σας, καθώς και για την ικανότητά σας να διεκπεραιώνετε αβίαστα έργα με γρήγορους ρυθμούς.

shutterstock-515369740.jpg

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Είστε οι πιο πολυάσχολοι. Πρώτα απ' όλα, κάνετε τη δουλειά 5 ατόμων και διατηρείτε την ψυχραιμία σας όταν βρίσκετε υπό πίεση. Το να μάθετε να δίνετε στους άλλους μέρος του μεγάλου φόρτου εργασίας σας μπορεί να είναι πρόκληση, καθώς έχετε την τάση να θέλετε να τα αναλαμβάνετε όλα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Συχνά σας θεωρούν το 'gossip station' του γραφείου. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το πνευματώδες αέρινο ταλέντο σας για να δημιουργήσετε αντί να κουτσομπολεύετε στους συναδέλφους σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε συγκεντρωμένοι και ισορροπημένοι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και αν είστε αγχωμένοι.

shutterstock-1674467302.jpg

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η αποφασιστικότητά σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, όπως και η ικανότητά σας να εργάζεστε όταν βρίσκεστε υπό πίεση. Παρόλο που μπορεί να χάνετε την ψυχραιμία σας πού και πού, οι συνάδελφοί σας λατρεύουν τη δυναμική σας στάση. Υ.Γ. Τους αρέσει επίσης να ακούνε τις τρελές ιστορίες σας στο happy hour.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Το προσωπικό και το επαγγελματικό σας σύνθημα πάνε χέρι-χέρι. Είστε χαλαροί μέχρι να φτάσετε στα άκρα. Δηλαδή, τα πάτε καλά με όλους και εργάζεστε σκληρά - μέχρι να σας προκαλέσουν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να διεκδικήσετε τη γνώμη σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Από τη φύση σας σκληρά εργαζόμενοι, οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες είναι γνωστές σε όλους. Όμως οι συνάδελφοί σας συχνά εκπλήσσονται όταν βλέπουν την πιο ήπια και ευγενική πλευρά σας όταν εργάζεστε μαζί σε ομαδικά έργα. Αυτό οφείλεται κυρίως στην επιθυμία σας να παράγετε το καλύτερο περιεχόμενο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε από το moodiness σας.

shutterstock-481502263.jpg

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Λοιπόν, ας το παραδεχτούμε - εκπέμπετε μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα όταν οι άλλοι προσπαθούν να σφετεριστούν την εξουσία σας στο γραφείο. Αυτή η αυστηρή ενέργεια μπορεί να εκπέμπει ανάμεικτα μηνύματα, καθώς είστε επίσης ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του χώρου. 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ονειροπόλος από τη φύση σας, είστε ο δόκιμος του γραφείου που κολυμπάει μέσα και έξω από τις μεσημεριανές συζητήσεις για το Game of Thrones και την πολιτική. Η άλλη πλευρά, είναι ότι είστε ο καλλιτεχνικός οραματιστής που οι συνάδελφοί σας καλούν για δημιουργική συμβουλή.

Feature image source: @victoriabeckham