fbpixel

Search icon
Search
High heels trends: Τα "it" τακούνια του καλοκαιριού
TRENDS & CATWALKS

High heels trends: Τα "it" τακούνια του καλοκαιριού

Απογειώστε το στιλ αλλά και τη σιλουέτα σας


Έχει έρθει η στιγμή να αρχίσουμε να «εξοικειωνόμαστε» με τα shoe trends που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες. Ένα avant-gard παπούτσι ήταν το talk of the town κατά τη διάρκεια της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Οι fashion editors λάτρεψαν τα stilettos Loewe του Jonathan Anderson, τα οποία αποτελούνταν από σπασμένα αυγά, βερνίκια νυχιών, ανάποδα τριαντάφυλλα, πλάκες σαπουνιού και κεριά γενεθλίων ως τακούνια.

Τα sparkling designs ήταν βασικά στοιχεία στην πασαρέλα του Blumarine. Ο creative director Nicola Brognano δημιούργησε μια collection με γνώμονα την τάση του Y2K, καθώς τα μοντέλα ολοκλήρωσαν την εικόνα τους με high heels, τα οποία τα κοσμούσαν πεταλούδες. Στους Alexander McQueen και Tom Ford η λάμψη συνεχίστηκε, ενώ οι Miu Miu, Giambattista Valli, Fendi, Courrèges και Alaïa χάρισαν μία σειρά από party shoes που θα μας συνοδεύσουν στις ξέφρενες καλοκαιρινές νύχτες. Από την άλλη πλευρά, οι fashionable gladiators κυριάρχησαν στις συλλογές των Louis Vuitton, Valentino, Paco Rabanne και Dior, αλλά κανένας δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί της πλατφόρμες που κέντρισαν την προσοχή στα shows. Η Donatella Versace από τη μεριά της παρουσίασε πανύψηλα mules. 

Παρακάτω ανακαλύψτε τα πιο it designs στα high-heels του καλοκαιριού και εντυπωσιάστε!

High Shine 

4eb5074639a402f5d504f03583304b46.png
Miu Miu SS22

Οι Tom Ford, Blumarine, Miu Miu, Fendi, Courrèges και Simone Rocha παρουσίασαν ψηλοτάκουνα σχέδια με έντονη λάμψη, τα οποία έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σας σύνολο. Ετοιμαστείτε να προσθέσετε "disco balls" στα πόδια σας και να εντυπωσιάσετε με...κάθε σας βήμα!

titlo-CihrW.jpg

BUY HERE: Slingback, Prada, Kalogirou 

e-39323-10.jpg

BUY HERE: Slingback pumps, Jose Antonio Pereira, Karida1912 


Greight Heights 

capture-decran-2021-09-29-a-093233-680x1024.webp
Saint Laurent SS22

Από flatforms μέχρι πλατφόρμες τύπου David Bowie, τα shows εστίασαν σε όλα τα high heels. Αναδείξτε την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρίνη σας σιλουέτα και χαρίστε έξτρα ύψος στην εικόνα σας χάρη στους Schiaparelli, Chanel και Versace. Οι super-sized πλατφόρμες του Saint Laurent είναι για τους τολμηρούς και η φετινή μόδα έχει ανάγκη από γυναίκες που δε διστάζουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους. Χρειάζεται εξάσκηση και έντονη αυτοπεποίθηση αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. 

w750-4-removebg-preview.png

BUY HERE: Platform pumps, Valentino 

o41008156933-0.jpg

BUY HERE: High heels, Tsakiria Mallas 

Ankle Dressing 

00051-versace-spring-22-rtw-milan-details-credit-brand.webp
Versace SS22
Τα κοσμήματα έχουν φτάσει στο σημείο να κοσμούν μέχρι και τις μύτες των ποδιών μας στην κυριολεξία. Ετοιμαστείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στα summer parties με τα high heels, τα οποία έχουν τις λεπτομέρειες που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά. Σ' αυτήν τη διαδικασία δεν μπορείτε να βρείτε καλύτερους συμμάχους από τα ankle shoes à la Versace ή τα σχέδια με πέρλες του Simone Rocha. Αφήστε τα παπούτσια σας να πρωταγωνιστήσουν χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε άλλα κοσμήματα. 
90-1004186-dna32-1v57v-20-medusachainnappaleathersandals-highheelsandals-versace-online-store-0-0-removebg-preview.png

BUY HERE: Chain nappa leather sandals, Versace 

p00642710.webp

BUY HEREEmbellished PVC pumps, Mach Mach, Mytheresa.com 

The Devil is in the Detail 

loewe-shs-s22-014-1633263527.jpg
Loewe SS22

Πολλές φορές -αν όχι τις περισσότερες- η απλότητα είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν παρουσιάζετε μ' ένα twist που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Αυτό κάνουν και οι λεπτομέρειες σε μινιμαλιστικά φαινομενικά σχέδια. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα minimal strappy sandals του ισπανικού οίκου Loewe, τα οποία έχουν «ταράξει τα νερά» της μόδας με τα statement heels; Από σπασμένα αυγά, μέχρι ανάποδα τριαντάφυλλα, βερνίκια νυχιών και κεράκια γενεθλίων, η επιτυχία σας είναι δεδομένη. Από την πλευρά της, η Prada επέλεξε να τοποθετήσει τα δικά της λουλούδια σε slingbacks που θα λατρέψει κάθε γυναίκα με στιλ. 

loewe-8322126211-3160-920x920.jpg

BUY HERE: Nail polish heel leather mules, Loewe, Luisaworld.com 

ss-21-baldinini-151225-nero-2.jpg

BUY HERE: High heel sandals, Steve Madden, NAK Shoes 

Κεντρική Φωτογραφία: Miu Miu SS22 | Versace SS22