fbpixel

Search icon
Search
Η Kaia Gerber είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της DKNY
FASHION NEWS

Η Kaia Gerber είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της DKNY

Κι ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε στον κόσμο της μόδας


Οδεύοντας προς τον χειμώνα η μόδα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Σχεδιαστές και διάσημα fashion brands παρουσιάζουν νέες καμπάνιες με κεντρικά πρόσωπα που εντυπωσιάζουν και απρόσμενες συνεργασίες μας υπενθυμίζουν γιατί ο fashion world κρατάει συνεχώς το ενδιαφέρον μας αμείωτο. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα στον χώρο της μόδας!

Kaia Gerber - DKNY 

7995164c502c4f50a2a27b966f3b05f3.webp

 Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται στη Νέα Υόρκη για τη νέα καμπάνια της DKNY, εντυπωσιάζοντας κάθε fashion lover. Το διάσημο αμερικάνικο brand, παρουσίασε την περασμένη άνοιξη τη νέα της εικόνα και τώρα επιστρέφει με ένα συναρπαστικό concept, συνδυάζοντας τον iconic χαρακτήρα του αμερικάνικου στιλ, τα ακαταμάχητα vibes της Νέας Υόρκης και τη φρεσκάδα του προσώπου του αγαπημένου μοντέλου. 

Το top model αναζητά την έμπνευση σε μια πόλη που αποτελεί την απόλυτη Μούσα. Από τη λογοτεχνία μέχρι τη μουσική, το Big Apple συνδέεται με τη δημιουργικότητα και δείχνει τον δρόμο για το πέρασμα της DKNY στην επόμενη εποχή. Ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, η Kaia έχει μια όλο ζωντάνια ενέργεια που ταιριάζει απόλυτα στο brand, με τον συνδυασμό τους να δημιουργεί ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

dkny-fw24-campaign-shot-05.webp

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Mikael Jansson, σε συνεργασία με τον στυλίστα Alastair McKimm, δημιούργησαν μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες με φόντο τη Νέα Υόρκη. Οι φωτογραφίες είναι εμπνευσμένες από κλασικά βιβλία που διαδραματίζονται στην πόλη, όπως το «Just Kids» της Patti Smith, το «The Great Gatsby» του F. Scott Fitzgerald και το «Bright Lights, Big City» του Jay McInerney. Μέσα από αυτές τις ιστορίες, ο Jansson φέρνει στη ζωή τη νέα συλλογή, χρησιμοποιώντας μια μοναδική χρωματική παλέτα που δίνει φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση.

Το αποτέλεσμα της καμπάνιας είναι ένας συνδυασμός διαχρονικού στιλ και σύγχρονης μόδας, που αντικατοπτρίζει το πνεύμα και τη φιλοσοφία του brand. Η καμπάνια προσφέρει στο κοινό τη δύναμη να δει κάθε εμφάνιση σαν μια προσωπική πασαρέλα, με looks που μπορούν να προσαρμοστούν και να συνδυαστούν με απεριόριστους τρόπους.

Marina Rinaldi X Zuhair Murad 

marina-rinaldi-murad-639x402-at-2x.jpg

Γνωστός για τις μαγευτικές βραδινές και νυφικές δημιουργίες του, ο Zuhair Murad παρουσιάζει -αυτήν τη φορά για τη Marina Rinaldi- 13 red carpet looks, τόσο εκθαμβωτικά και κομψά όσο θα περιμέναμε. Η χρωματική παλέτα της συλλογής εμπνέεται από τους ζωηρούς τόνους των πολύτιμων λίθων: το τολμηρό πράσινο του σμαραγδιού, το μεθυστικό κόκκινο του ρουμπινιού, το μεγαλοπρεπές μοβ του αμέθυστου και το υπέρλαμπρο διαφανές του διαμαντιού. Όπως περιγράφει ο ίδιος ο Murad, όραμά του για αυτήν τη συνεργασία ήταν να δημιουργήσει «ένα αρμονικό μείγμα αισθησιασμού, θηλυκότητας και διακριτικής γοητείας». Με σχολαστικότητα, λοιπόν, επιμελήθηκε στοιχεία όπως περίπλοκα κεντήματα, αστραφτερά κρύσταλλα και εξαιρετικές παγιέτες, φιλοδοξώντας να κάνει την επιδίωξη των γυναικών για σαγήνη πραγματικότητα. Η collection παρουσιάζει δημιουργίες από εκλεκτά υλικά, όπως αγνή μεταξωτή ζορζέτα, τούλι και δαντέλα Chantilly, ενώ σ’ αυτήν πρωταγωνιστούν τα μάξι φορέματα, αν και με μερικές εξαιρέσεις, αφού συναντάμε κι ένα σακάκι σμόκιν, ένα κοστούμι και μια ολόσωμη φόρμα - όλα ιδανικά για γιορτινές εμφανίσεις.

Ρίχνοντας μια ματιά τώρα σε κάθε επιμέρους κομμάτι, αρχικά η άρτια δεξιοτεχνία του Murad διαφαίνεται στο σμαραγδένιο bustier με τις χειροποίητες κρυστάλλινες αλυσίδες, αλλά και στο ρουμπινί φόρεμα από τούλι, που «ντύθηκε» με εντυπωσιακά κεντήματα στα πλαϊνά, τα οποία συμπληρώνονται από μια ασορτί πολύ μακριά εσάρπα. Στο μοβ cape dress, ο σχεδιαστής χάρισε αστραφτερό εφέ στους ώμους, ενώ το μαύρο mermaid dress με τα μακριά μανίκια και τη μικρή ουρά φρόντισε να παραπέμπει σ’ ένα στιλ που ανήκει σε βασίλισσες και πριγκίπισσες. Τέλος, το στενό εφαρμοστό σχέδιο με επένδυση από ρομαντική δαντέλα, η μοβ ολόσωμη φόρμα που διακοσμείται με φτερά στα μανίκια και το ρουμπινί φόρεμα με μικρο-παγιέτες και μια σταυρωτή ζώνη, εκπέμπουν τόση γοητεία όση αφήνει πίσω της η υπογραφή Murad.

Moncler - Lucas Pinheiro Braathen

skier-lucas-pinheiro-braathen.webp

Η Moncler συνεχίζει να τονίζει τους δεσμούς της με τις επιδόσεις και τον αθλητισμό μέσω της σειράς Grenoble, που έχει πλέον έναν νέο παγκόσμιο πρεσβευτή, τον Lucas Pinheiro Braathen.

Ο 24χρονος Βραζιλιανο-Νορβηγός αθλητής αλπικού σκι — που το 2023 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο ανδρικό σλάλομ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι FIS — θα προπονείται και θα κάνει προετοιμασία φορώντας Moncler Grenoble.

Ο Braathen πρόκειται να αγωνιστεί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι της FIS, που ξεκινά στην Αυστρία αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Οι εμπνεύσεις μου με τόλμησαν να ακολουθήσω τα όνειρα που πολλοί θεωρούσαν τρελά. Το να γίνω παγκόσμιος πρεσβευτής της Moncler Grenoble είναι η ευκαιρία μου να γίνω κι εγώ πηγή έμπνευσης για άλλους, σε μια συνεργασία που ξεπερνά τον αθλητισμό και τη μόδα, ώστε να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, όποιο κι αν είναι το μέγεθος των ονείρων σου», δήλωσε ο Pinheiro Braathen.

Γνωστός για τις αθλητικές του επιτυχίες, καθώς και για το στιλ του έξω από τις πίστες, το οποίο παρουσιάζεται με μοναδικό τρόπο στο προφίλ του στο Instagram, όπου έχει 194.000 ακολούθους, ο Pinheiro Braathen εντάσσεται σε μια ομάδα άλλων παγκόσμιων αθλητών σε αυτόν τον ρόλο. Αυτοί περιλαμβάνουν τους Xuetong Cai, Perrine Laffont, Richard Permin, Alex Hall και Shaun White.