fbpixel

Search icon
Search
H Gen Z αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα makeup trends του καλοκαιριού
MAKE UP

H Gen Z αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα makeup trends του καλοκαιριού

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ακόμη και αν δεν ανήκετε εκεί


Κάθε γενιά έχει τις δικές της beauty τελετουργίες. Γίνονται mix από προηγούμενες τάσεις, αποκαλύπτονται νέα trends, δημιουργούνται πραγματικά breakthroughs και τελικά όλοι όσοι λατρεύουν αυτό τον "κόσμο" ακολουθούν τα αγαπημένα τους αποτελέσματα. Έτσι, τώρα με το beauty κομμάτι να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ στο TikTok διασημότητες όπως η Olivia Rodrigo, η Zendaya και η Charitra Chandran αποκαλύπτουν την νέα εποχή. Το μακιγιάζ είναι πλέον μια μορφή έκφρασης και γι αυτό το λόγο αλλάζει καθημερινά και δημιουργείται με τρόπο που να ταιριάζει στη διάθεση σας. Είναι μακιγιάζ που σας βοηθάει να αποδεχτείτε αυτό που είστε και όχι να το καλύψετε.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 προτάσεις που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Έντονη λάμψη

hailey-biber.jpg
@haileybieber

Η ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα αποτελεί ένα trend που ήρθε για να μείνει. Αποδεικνύει ότι το δέρμα είναι απίστευτα σημαντικό και η έμφαση δίνεται στην υγιή ανάδειξη του. "Αγκαλιάστε" τις φακίδες αντί να προσπαθείτε να τις κρύψετε, εντάξτε στη ρουτίνα σας προϊόντα όπως ένα υγρό highlighter που έχει πολλαπλές χρήσεις και αναδείξτε την πιο έντονη πλευρά του εαυτού σας. Το αποτέλεσμα θα φαίνεται αβίαστο και για να το ολοκληρώσετε μπορείτε να τοποθετήσετε μια απαλή σκιά.

Φυσικό look

makeup
@oliviarodrigo

Ένα σκρολάρισμα στο TikTok και στο Instagram θα σας πείσει πως το φυσικό, καθαρό look είναι αυτό που οφείλετε να εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Αυτό το μακιγιάζ βασίζεται στο λαμπερό δέρμα, αλλά το υπόλοιπο διατηρείται στο ελάχιστο δυνατό. Για παράδειγμα λίγο eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, γυαλιστερά, ζουμερά χείλη και λίγο ρουζ στο πρόσωπο μπορούν να σας πείσουν να το δοκιμάσετε.

Βραδινή glam λάμψη

Dua Lipa
@dualipa

Η νυχτερινή λάμψη είναι το ακριβώς το αντίθετο άκρο του φυσικού look αλλά επιβάλλεται για της περιστάσεις που μια πιο έντονη εμφάνιση είναι το ζητούμενο. Ταιριάζει στις μέρες που θέλετε να ντυθείτε, να βγείτε έξω, και να κάνετε πάρτι μέχρι αργά. Ακολουθεί μάλιστα και τις τάσεις του Euphoria που σίγουρα σας μάγεψε το χειμώνα που πέρασε. Ήταν μάλλον η κατάλληλη στιγμή το Full-on glam να επιστρέψει.

Ηλιοκαμένη όψη

sunkissed-makeup.jpg
@ninapark

Το blush έχει κάνει την επιστροφή του φέτος και υπόσχεται εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είναι θέμα τοποθέτησης και σωστού συνδυασμού με το κατάλληλο contouring. Αντί να το εφαρμόζετε απλώς στα μάγουλά σας, η Gen Z προτείνει να το βάλετε στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών σας και να προσθέσετε μια ελαφριά πινελιά στη μύτη κάτι που θα σας δώσει φυσικό αποτέλεσμα ηλιοκαμένου προσώπου.

Έντονο eyeliner

zenday.jpg
@zendaya 

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που παρατηρούνται αυτή τη στιγμή είναι το γραφικό eyeliner. Δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει και μπροεί να γίνει πολύ εύκολα, χωρίς προσπάθεια. Γιατί; Γιατί απλώς έχετε το ελεύθερο να κάνετε ότι πραγματικά θέλετε. Το "κλειδί", άλλωστε, είναι να το κρατήσετε απλό.