fbpixel

Search icon
Search
The Beauty Guru: Πώς να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα λίγο πριν τον γάμο σας
MAGAZINE

The Beauty Guru: Πώς να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα λίγο πριν τον γάμο σας

Wedding Countdown Calendar | 4 months before: Αφεθείτε στα χέρια των experts


Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., είναι πιστοποιημένη εφαρµοστής της θεραπείας Botox και των εμφυτευμάτων µε υαλουρονικο οξύ και της ενέσιµης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας, ώστε η μέρα του γάμου σας να σας βρει πιο όμορφη από ποτέ.

Η ανάλυση του δέρματος

Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να συζητώ με τις μέλλουσες νύφες και γαμπρούς, τους στόχους τους για λαμπερή επιδερμίδα. Ιδανικά, ξεκινάμε με την πρώτη συνάντηση 4 μήνες πριν από την τελετή, όπου το υπερσύγχρονο Visia skin analysis μάς βοηθά να αναλύσουμε την κατάσταση του δέρματος τους. Με αυτήν την λεπτομερέστατη σάρωση, μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες του και να επιλέξουμε τόσο τις κατάλληλες θεραπείες όσο και τα απαραίτητα δερμοκαλλυντικά προϊόντα.

istock-1170104907-scaled.jpg

Οι πρώτες εφαρμογές

Ξεκινήστε με το laser αποτρίχωσης Alexandrite 755nm. Εμπιστευθείτε ένα κέντρο με επώνυμο μηχάνημα κι εμπειρία, για να αποφύγετε εγκαύματα ή δυσχρωμίες. Για αρκετό διάστημα πριν από τον γάμο, μπορούμε να προετοιμάζουμε την επιδερμίδα με “beauty from within”, μέσω εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Ιδιαιτέρως αποτελεσματικά, τα προϊόντα της GliSODin. Είναι η ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε και με το σώμα σας. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το laser αναίμακτης λιποαφαίρεσης Sculpsure και έχουμε τη δυνατότητα κρυολιπόλυσης και λεμφικού μασάζ. Οι μέθοδοι λιποαφαίρεσης συνδυάζονται τέλεια με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων Venus Legacy.

Last Minute Θεραπείες 

Μια θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης μπορεί να εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων έκφρασης μετώπου, μεσόφρυου και ματιών, αλλά και για off-label χρήσεις, όπως καταπολέμηση του ουλικού χαμόγελου, ανύψωση των φρυδιών, ανόρθωση του περιγράμματος. Μπορείτε να τελειοποιήσετε την ενίσχυση των όγκων σε μάγουλα, ζυγωματικά και χείλη με υαλουρονικό οξύ. Η διόρθωση του περιγράμματος γίνεται με το σύστημα κλασματικών ενέσιμων ραδιοσυχνοτήτων. Το Vivace RF Microneedling, μια θεραπεία που προσφέρει λάμψη, ανόρθωση, σμίκρυνση των πόρων, ιδανική και για τις μαμάδες στην πιο όμορφη στιγμή των παιδιών τους!

shutterstock-1080322049.jpg

Tips & Trends

Βασική προϋπόθεση πριν από τον γάμο σας: μια υγιής, λαμπερή επιδερμίδα, ώστε να δείχνει ακόμη πιο υπέροχο και το νυφικό μακιγιάζ σας. Προγραμματίστε έγκαιρα τα ραντεβού σας στον δερματολόγο, καθώς το στρες της προετοιμασίας μπορεί να πυροδοτήσει φλεγμονές. Ξεκινήστε με την επιλογή του σωστού skincare. Το laser ανάπλασης Fractional CO2, 4 μήνες πριν από την τελετή, θα σας χαρίσει μοναδική λάμψη. Όταν συνδυάζεται με αυτόλογες (PRP-Vampire Lift) ή ετερόλογες (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) μεσοθεραπείες και με φωτο-δυναμικές εφαρμογές προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Με μια έγχυση filler υαλουρονικού οξέος στα ζυγωματικά, το πιγούνι και τη γνάθο, θα βγαίνετε υπέροχοι στις φωτογραφίες. Τον μήνα πριν από τον γάμο σας επιλέξτε έναν δερματολογικό καθαρισμό. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό και για υδρο-δερμοαποξέσεις hydrafacial. Μία εβδομάδα πριν, απολαύστε μια θεραπεία ενυδάτωσης και προετοιμαστείτε για την πιο όμορφη μέρα σας!

img-0593.jpg

Info

Έλενα Ραδοπούλου: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255, radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022