fbpixel

Search icon
Search
H facialist της Hailey Bieber αποκαλύπτει 6 απλά μυστικά για τέλειο δέρμα
FACE & BODY

H facialist της Hailey Bieber αποκαλύπτει 6 απλά μυστικά για τέλειο δέρμα

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά που σας ταιριάζουν


Η αισθητικός Emma Goodman που οι περισσότεροι τη γνωρίζουν ως Skin Witch LA αποτελεί ένα από τα top ονόματα στο χώρο του skincare. Έχοντας για πελάτες μερικές από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood ξέρει όλα όσα απαιτούνται έτσι ώστε το δέρμα να έχει το πολυπόθητο φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε. Χρησιμοποιώντας εργαλεία υψηλής τεχνολογίας αλλά και παλιές τεχνικές και συνδυάζοντας τα με τα top συστατικά στον κόσμο της περιποίησης μπορεί σίγουρα να σας χαρίσει μια χρήσιμη οπτική στη beauty πραγματικότητα.

Μην επιμένετε με την απολέπιση

Η Goodman, όπως και πολλοί δερματολόγοι και αισθητικοί αναφέρουν πόσο σημαντικό είναι να μην κάνετε καθημερινά απολέπιση. Αυτή η πρακτική μπορεί να σας πάρει μακριά από το δέρμα των ονείρων σας καθώς αφαιρείτε το μικροβίωμα. Απομακρύνοντας αυτό το στρώμα του φραγμού καταλήγετε να έχετε ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα. Μάλιστα, αναφέρει πως όταν κάνετε συχνό peeling τότε προκαλείτε περισσότερη γήρανση μακροπρόθεσμα.

Tip: Χρησιμποιήστε ένζυμα φρούτων και οξέων, τα οποία είναι πολύ ήπια, και μία φορά το μήνα επενδύστε σε μια θεραπεία στο γραφείο της δερματολόγου ή της αισθητικού.

Ξανασκεφτείτε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα ρετινοειδή

Η ρετινόλη είναι ένα από τα αγαπημένα συστατικά αλλά εάν χρησιμοποιείται υπερβολικά συμβάλει περαιτέρω στην απογύμνωση του φραγμού με αποτέλεσμα να παρουσιάζετε λεπτό δέρμα και ευαισθησίες. Υπάρχουν έρευνες που ισχυρίζονται πως αυτά τα συστατικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για έξι μήνες και στη συνέχεια να κάνετε "διάλειμμα" για τους επόμενους έξι μήνες. Παρόλα αυτά μπορείτε σε αυτό το διάστημα να χρησιμοποιείτε μια άλλη εναλλακτική, τη ρετιναλδεΰδη η οποία έχει όλα τα ευεργετικά συστατικά της βιταμίνης Α ωστόσο δεν προκαλεί ερεθισμούς.

hailey202208222020gettyimages-1242587634-sf.webp

Χρησιμοποιήστε τις συχνότητες για ανόρθωση

Ένας εργαλείο σαν το Microcurrent μπορεί μακροπρόθεσμα να κάνει θαύματα. Βοηθά στο να γυμναστούν οι μύες του προσώπου σας και φέρνει πολλή ροή αίματος σε συγκεκριμένα σημεία. Με αυτό τον τρόπο δίνεται τελικά μυϊκή δομή στο περίγραμμα του προσώπου καθώς μεγαλώνετε. Ωστόσο κάποια συσκευή που θα βρείτε στο γραφείο της αισθητικού θα προσφέρει σίγουρα μεγαλύτερη συχνότητα ηλεκτρικού ρεύματος και κατά συνέπεια καλύτερα αποτελέσματα.

Αντιμετωπίστε το λιπαρό δέρμα με μαγειρική σόδα

Εάν υποφέρετε από λιπαρή επιδερμίδα ή το δέρμα σας μοιάζει να έχει πολλούς πόρους μπορείτε να κάνετε αυτό το κόλπο στο σπίτι. Αναμείξτε λίγη μαγειρική σόδα με το καθαριστικό σας και επαναλάβετε το μερικές φορές την εβδομάδα. Παρόλα αυτά, είναι επίσης σημαντικό να δείτε τι συμβαίνει εσωτερικά για να καταλάβετε γιατί το δέρμα σας μπορεί να είναι υπερβολικά λιπαρό ή γιατί μπορεί να εμφανίζει τόσους πόρους. Άλλωστε, είναι γεγονός πως πάντα αυτό που βγαίνει έξω, οφείλεται σε κάτι που υπάρχει μέσα. Ξεκινήστε από εκεί.

haileydress-def.jpeg

Πείτε “ναι” στο gua sha

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ενεργό μασάζ στο πρόσωπο σας στο σπίτι και για να βοηθήσετε τις τοξίνες να μετακινηθούν. Τα υγρά από το πρόσωπο σας θα σταματήσουν να αποτελούν μια πραγματικότητα και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας θα κάνει ουσιαστικό elevate. O πιο εύκολος τρόπος για να το τολμήσετε είναι να έχετε ένα εργαλείο gua sha δίπλα στο κρεβάτι σας και να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για πέντε με δέκα λεπτά. Αν θεωρείτε πως δεν διαθέτετε αυτό το χρόνο τότε κάντε το παράλληλα με κάτι άλλο. Για παράδειγμα ενώ έχετε τα πόδια σας ψηλά στον τοίχο ώστε να "κατέβουν" όλα τα υγρά. Δηλαδή double win.

Προσθέστε ροδόνερο στο λάδι προσώπου σας

Η Hailey Bieber έχει αναφέρει πολλές φορές ότι τα λάδια προσώπου τη βοηθούν να πετύχει το glazed-skin look που όλοι θέλουν να αντιγράψουν. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα tip που σίγουρα δε γνωρίζατε. Όπως αναφέρει η Goodman: «Όταν απλώνετε ένα λάδι προσώπου, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ροδόνερο ή κάποιο είδος ενυδατικού toner εκ των προτέρων, γιατί το δέρμα σας δεν θα απορροφήσει σωστά το λάδι εάν δεν έχει ενυδατωθεί πρώτα».