fbpixel

Search icon
Search
Guns N' Roses: Το θρυλικό rock band έρχεται το καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο για ένα εκρηκτικό live
ARTS & CULTURE

Guns N' Roses: Το θρυλικό rock band έρχεται το καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο για ένα εκρηκτικό live

Λίγες μέρες πριν στον ίδιο χώρο ο αγαπημένος τενόρος Andrea Bocelli υπόσχεται να μάς χαρίσει μια μοναδική συναυλία


Διακρίνονται από πάθος, δημιουργική ένταση και διαχρονική αφοσίωση στη μουσική. Οι Guns N' Roses παραμένουν το πιο δυναμικό, «επικίνδυνο» και επιδραστικό rock αμερικάνικο συγκρότημα στην ιστορία έως σήμερα. Ενσωματωμένο στην pop κουλτούρα, το album-ορόσημο Appetite For Destruction, με τις θριαμβευτικές πωλήσεις του 1987, ξεχωρίζει ως το «ντεμπούτο album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ», καθώς και ως το «11ο album όλων των εποχών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ», ενώ η περιοδεία “Not In This Lifetime...” (2016-2019) κατατάχθηκε ως η «τέταρτη υψηλότερη σε εισπράξεις συναυλία στην ιστορία της μουσικής». 

Το 1991, οι Guns N’ Roses συγκλόνισαν τον κόσμο με διπλό χτύπημα με τα 7 φορές πλατινένια άλμπουμ “Use Your Illusion I” και “Use Your Illusion II”, κατακτώντας τις δύο πρώτες θέσεις του Billboard 200 με την κυκλοφορία τους. Με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι αυτήν τη στιγμή, ο κατάλογός τους αποτελείται από τα “G N’ R Lies” (5 φορές πλατινένιο), “The Spaghetti Incident?” (πλατινένιο), “Greatest Hits (5 φορές πλατινένιο)” και “Chinese Democracy” (πλατινένιο). Επιπλέον, είναι μία από τις most-streamed ροκ μπάντες στον κόσμο, με μέσο όρο 24 εκατομμύρια ακροατές κάθε μήνα στο Spotify. Μετά τη θρυλική τους επανένωση, έγιναν headliners στο Coachella και πούλησαν πάνω από 5 εκατομμύρια εισιτήρια στην περιοδεία τους “Not In This Lifetime…”. Παρ΄ όλα αυτά, οι Guns N’ Roses δεν σταματούν ποτέ, με ακόμα περισσότερες συναυλίες για το 2023 και πολλές άλλες εκπλήξεις – το “Nightrain” συνεχίζει να ροκάρει ασταμάτητα!

snapinstaapp-1080-328723384-147215621158207-2902272929050194128-n.jpg
@gunsnroses
Αυτό το καλοκαίρι, το εμβληματικό συγκρότημα της rock, ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται για τρίτη φορά στην Αθήνα και στο Ολυμπιακό στάδιο για ένα εκρηκτικό live. Η ομάδα του Axl Rose και Slash ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2023, σε παραγωγή της Live Nation, με τελικό ευρωπαϊκό σταθμό την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο στις 22 Ιουλίου. Πρώτος σταθμός τους θα είναι το Park Hayarkon στο Tel Aviv, όπου η συναυλία θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου.Το συγκρότημα θα συνεχίσει προς τη Βόρεια Αμερική, με αφετηρία το Medavie Blue Cross Stadium του Moncton, NB το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα επισκεφτεί ιστορικούς συναυλιακούς χώρους όπως το Fenway Park - Boston, MA στις 21 Αυγούστου και το Wrigley Field - Chicago, IL στις 24 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place - Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου. Πριν μια ημέρα, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του μουσικού τους tour και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους, γράφοντας στη λεζάντα: "Gunners, δεν μπορούμε να περιμένουμε! Έρχεται η World Tour 2023. Τα λέμε σύντομα!"

snapinstaapp-1080-332032298-134863686159065-9182334184607712234-n.jpg
@gunsnroses
33.png

Another great music concert!

andrea-bocelli.jpg

Ακόμη ένα ευχάριστο μουσικό γεγονός αφορά στην άφιξη του timeless αγαπημένου τενόρου, Andrea Bocelli, ο οποίος θα εμφανιστεί στις 18 Ιουλίου 2023 στον ίδιο χώρο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο. Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο και ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, επιστρέφει στην Αθήνα για να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη συναυλία του στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα! Μια μοναδική, μαγική εμπειρία περιμένει όλους τους λάτρεις της μουσικής για να μοιραστούν νοσταλγικές ρομαντικές μελωδίες. 

Μετράμε ήδη αντίστροφα... 

Info: Η προπώληση των εισιτηρίων για τα μέλη του fanclub των Guns N' Roses  ξεκίνησε χθες, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00, ενώ η γενική προπώληση ξεκινά την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα. Για να κλείσετε τα εισιτήριά σας, μπείτε εδώ και εδώ. Για τη συναυλία του Andrea Bocelli, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εδώ.