fbpixel

Search icon
Search
Greet & Meet: Ζήστε μια αλλιώτικη εμπειρία διασκέδασης στο πιο premium beach bar της Ελλάδας
TRAVEL

Greet & Meet: Ζήστε μια αλλιώτικη εμπειρία διασκέδασης στο πιο premium beach bar της Ελλάδας

Η Αντριάνα Δέδε είναι η δημιουργός του «Piedra Del Mar» που θα αποτελέσει τον επόμενο must go προορισμό σας στην Κέρκυρα


Το καλοκαίρι αποτελεί συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της φροντίδας του σώματος και του πνεύματός μας. Γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές γίνονται το ιδανικό σκηνικό, μέσα στο οποίο θα ζήσουμε τις στιγμές που πάντα ονειρευόμασταν. Ψάχνοντας και φέτος για τον απόλυτο summer προορισμό, το βλέμμα μας δε θα μπορούσε να μην πέσει επάνω στο όνομα της Αντριάνας Δέδε, μιας γυναίκας με όραμα, γούστο και φυσικά εξειδίκευση σε ό,τι αφορά το premium design. 

Success Story 

kp5a9268-edit-edit.jpg
Αντριάνα Δέδε

Η Αντριάνα, λοιπόν, γεννημένη στο Île de la réunion -στον Ινδικό ωκεανό- έζησε τα πρώτα οκτώ χρόνια της ζωής της στην Αφρική, λίγο πριν έρθει μόνιμα με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Σπούδασε interior design και γραφικό σχέδιο στην σχολή «Vakalo» στην Αθήνα, από την οποία αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor σε τέχνη και σχέδιο από το «University of Derby» του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνεχίζοντας τις σπουδές της μέχρι το 2005 στις Βρυξέλλες στο «L’Ecole Superieure des Arts de Saint Luc» και παρακολουθώντας μαθήματα φωτογραφίας στο «Camberwell College of Arts» στο Λονδίνο, η ίδια γνωρίζει καλά πώς να ηγείται σημαντικών projects, αλλά και να γεννά ενδιαφέρουσες ιδέες.

Η αγάπη της για την Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη νοσταλγία για την πατρίδα της, την οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στην Κέρκυρα και να ανοίξει ένα beach bar restaurant, το «Piedra del Mar», το οποίο φυσικά σχεδίασε και διακόσμησε εκείνη. Καταφέρνοντας να αποδώσει τη λατρεία της για το design, αλλά και να καλύψει την ανάγκη της για δημιουργία, παράλληλα με τη λειτουργία του «Piedra del Mar», η ίδια, ζούσε κι εργαζόταν για 5 χρόνια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στην «Rakeen Congo Construction Company», όπου ήταν σύμβουλος εσωτερικής διακόσμησης. 

kp5a7731-edit.jpg

Δίνοντας τον προσωπικό της χαρακτήρα σε κάθε τι που αναλαμβάνει, η Αντριάνα Δέδε εμπνέεται από τις προσωπικές εμπειρίες από ταξίδια και από τις γνωριμίες της με διάφορες κουλτούρες, προσεγγίζοντας το εκάστοτε νέο project της με θαυμασμό. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη της την τοποθεσία, τη φύση της δουλειάς και τον χαρακτήρα κάθε έργου, η designer ξεχωρίζει για την αισθητική και τα ιδιαίτερα σχέδιά της -που όμως δε συμβιβάζονται στον τομέα της λειτουργικότητας και της άνεσης, αλλά συνδυάζουν τη χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική.

Τα τελευταία χρόνια η Ανδριάνα ζει κι εργάζεται στην Κέρκυρα, έχοντας αναλάβει πλήρως το επιχειρηματικό σκέλος του «Piedra del Mar», ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων, της διακόσμησης και της διαχείρισης ξενοδοχειακών & επαγγελματικών ακινήτων. Στα επόμενα σχέδιά της είναι η ενασχόληση με τη βιομηχανία εμπορίου και συγκεκριμένα αυτού των αφρικανικών υφασμάτων.

Piedra del Mar

kp5a9373-edit.jpg

Στους καταπράσινους πρόποδες του Παντοκράτορα, στα φημισμένα λευκά βότσαλα της παραλίας Μπαρμπάτι και τα μοναδικά νερά της κερκυραϊκής θάλασσας, το Piedra del Mar ξεχωρίζει για την ειδυλλιακή τοποθεσία του. Αποτελώντας την απόλυτη πρόταση διασκέδασης για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υπέροχες γεύσεις από λαχταριστά θαλασσινά και αρώματα από εκλεκτά cocktails εκεί που σκάει το κύμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το γνωστό beach bar, lounge και restaurant διαμορφώθηκε από την Αντριάνα Δέδε με γνώμονα την ήρεμη, easy living ατμόσφαιρα και την bohemian αισθητική, προσφέροντάς σας τις διακοπές των ονείρων σας. Αυτός ο must go προορισμός ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη και καταφέρνει να δημιουργεί μια ultimate εμπειρία απόδρασης. Με διακόσμηση που διακρίνεται από υψηλή αισθητική και φίνες λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, ίσως βρείτε για πρώτη φορά αυτό που πάντα επιθυμούσατε σε ένα beach bar: πολυτέλεια και άνεση -και όλα αυτά με την υπογραφή μιας από τις πιο καλαίσθητες και καταξιωμένες επαγγελματίες στον κόσμο του design. 

Ιt takes three  

Με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, το exclusive beach bar αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Ξεκινήστε από τις ξαπλώστρες, που βρίσκονται μια «ανάσα» μακριά από τη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον παγωμένο καφέ ή το cocktail σας, συνεχίζοντας στο lounge bar για τους λάτρεις του είδους και ολοκληρώνοντας με ένα εκλεκτό εστιατόριο, «ντυμένο» στις αφρικανικές νότες, που αναδεικνύουν τη συνολικά μοναδική ατμόσφαιρα του χώρου, όπως και την ομορφιά του συνολικού τοπίου.

Μετρώντας ήδη 14 χρόνια λειτουργίας, το «Piedra del Mar» παραμένει η κορυφαία επιλογή εκατοντάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, ενώ εξελίσσεται συνεχώς, επικαιροποιώντας το μενού, τη μουσική και τις υπηρεσίες του. 

G for Gastronomy 

kp5a9252-edit.jpg

Στο εστιατόριο του πολυτελούς beach bar θα ανακαλύψετε λαχταριστές γεύσεις που υμνούν το fine dining και προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή γευστική εμπειρία. Δοκιμάστε τα αχνιστά μύδια του, αλλά και την special γαριδομακαρονάδα του που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας. Όσοι από εσάς ακολουθούν μια πιο αυστηρή vegan διατροφή, θα βρουν επίσης φοβερές προτάσεις με gluten free και χορτοφαγικά πιάτα.

kp5a9322-edit.jpg

Ωστόσο, το «Piedra del Mar» γνωρίζει καλά πώς να ανεβάζει το κέφι στα ύψη, αφού πολλάκις γίνεται ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν μια υπέροχη βραδιά κάτω από το φως των αστεριών και με μουσική υπόκρουση μερικές από τις καλύτερες προτάσεις, που μπορείτε να ανακαλύψετε μόλις 22 χλμ. έξω από την πόλη της Κέρκυρας!

Info

Διεύθυνση: Μπαρμπάτι 490 83, Κέρκυρα 

Τηλ.: 2663091566

Site: www.piedradelmar.gr

Instagram: @piedradelmar

Facebook: Piedra del Mar

Credits Φωτογραφιών: Νikos Μamalos