fbpixel

Search icon
Search
Γνωρίστε καλύτερα την δημιουργό του επιτυχημένου γραφείου διοργανώσεων event στη Θεσσαλονίκη, Bίκυ Τζίκα
#GREEKSDOITBETTER

Γνωρίστε καλύτερα την δημιουργό του επιτυχημένου γραφείου διοργανώσεων event στη Θεσσαλονίκη, Bίκυ Τζίκα

Η επικεφαλής του Organize That μέσα από τα μάτια των συνεργατών της


Λίγο πριν τη νέα χρονιά, βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο κοινωνικής πραγματικότητας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την γυναικεία επαγγελματική πρόοδο. Σπουδαίες, δυναμικές γυναίκες έρχονται στο προσκήνιο χάρη στη σκληρή δουλειά, αλλά και στο μεράκι για το αντικείμενο τους. Με το βλέμμα στραμμένο στην επικοινωνία, λοιπόν, αλλά και στη δημιουργία όμορφων στιγμών που παραμένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη των ανθρώπων, το γραφείο Organize That προσφέρει στο κοινό εμπειρίες, που θα θυμούνται μια ζωή. 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από τη σωστή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης ή ενός σημαντικού γεγονότος με μεγάλη σημασία. Αυτή τη σημασία, είναι που δίνει και η Βίκυ Τζίκα,η δημιουργός του Organize That, ενός γραφείου σχεδιασμού που παρέχει πλήρη βοήθεια σε θέματα οργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων, με moto του, το μοναδικό «You can dream it, you can do it» -μια σκέψη που δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να γίνει πραγματικότητα κάθε όνειρο...

Αυτή είναι η και η φράση-κλειδί, στην οποία σίγουρα πιστεύει και η ίδια η Βίκυ, αφού όπως μας εξομολογήθηκαν οι συνεργάτες της Κωνσταντίνος, Όλια, Αργύρης, Μαρίνα, Ιωάννα και Καλλιόπη, πρόκειται για μία πολύ δυναμική, αυτοδημιούργητη γυναίκα, η οποία έχει πετύχει τη «χρυσή» συνταγή.

organized-3-bx24Y.jpg
Image source: @tzika_vicky_organizethat

Η Βίκυ είναι το πρόσωπο πολλών γυναικών εκεί έξω, οι οποίες εκτός από μητέρες και σύζυγοι, πετυχαίνουν εξίσου και στον επαγγελματικό τομέα της ζωής τους, καταφέρνοντας να ξεχωρίσουν στο χώρο τους, αλλά και να διατηρούν σε ισορροπία τόσο ζητήματα καριέρας, όσο και οικογένειας. 

Αυτό, μάλιστα που μας τόνισαν περισσότερο οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από Organize That είναι η σημασία της καλής ομαδικής δουλειάς, η οποία οδηγεί σε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Οι σχέσεις των συνεργατών αποτελούν την προτεραιότητα τους, ενώ η αρχηγός τους Βίκυ, αποτελεί «μία πολύ καλή φίλη που ο καθένας θα ήθελε να έχει, καθώς κι έναν πολύ διασκεδαστικό άνθρωπο, χαρακτηριστικό που βοηθάει πάρα πολύ στην ποιότητα και την εξέλιξη της δουλειάς». 

Δεν είναι τυχαίο που στο Organize That, θα συναντήσουμε το ίδιο προσωπικό εδώ και χρόνια. Στοιχείο που επιβεβαιώνει το πόσο όμορφο και ιδανικό είναι το κλίμα για τους εργαζόμενους.

organized-7.jpg
Η Βίκυ Τζίκα με την ομάδα συνεργατών της, Image source: @tzika_vicky_organizethat

Η επιτυχία της εταιρείας είναι δεδομένη, ενώ μέσω της υπέροχης διοργάνωσης events, ο κόσμος βιώνει και από την πλευρά του την θετικότητα και την αγάπη που αντλείται τόσο από την ίδια, όσο και από το υπόλοιπο προσωπικό. Έτσι κι αλλιώς βασικό χαρακτηριστικό του γραφείου είναι η υψηλή αισθητική και η εσωτερική ανάγκη για οργάνωση και ενασχόληση με κάθε τι όμορφο, που δημιουργεί ιδιαίτερες στιγμές. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, η σωστή επιλογή των συνεργατών παραμένει βασικός παράγοντας για την τέλεια οργάνωση ενός σημαντικού γεγονότος, όπως είναι για παράδειγμα ένας γάμος ή μια βάφτιση. Παρακολουθώντας την πορεία της στο χώρο γίνεται εμφανές, πως εκείνη είναι πανταχού παρούσα και προσεκτική, ενώ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να οδηγηθεί την ομάδα, δημιουργώντας μια ξέγνοιαστη και λαμπερή ατμόσφαιρα.

img-3235.JPG
Η Βίκυ Τζίκα με την ομάδα συνεργατών της, Image source: @tzika_vicky_organizethat

organized-5.jpg
Image source: @tzika_vicky_organizethat

Ταυτόχρονα, βασικό προσόν όλων των μελών είναι ότι έχουν την ικανότητα να αισθάνονται και να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του κοινού, ενώ μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό και δίνουν τεράστια προσοχή ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Επιπλέον, συνολικά, η εταιρία καταφέρνει να επιβεβαιώνει τον κύριο και πιο βασικό σκοπό της: την συνεχή όρεξη και ενέργεια για να δημιουργηθεί ένα απόλυτα μοναδικό και αξέχαστο γεγονός. Άλλωστε, ο προγραμματισμός των διαφόρων events που αναλαμβάνουν είναι αποτέλεσμα της αγάπης που έχουν για τη διασκέδαση, τη δημιουργία αναμνήσεων, αλλά και την ανάγκη τους για πλήρη οργάνωση στα πάντα.

organized-6.jpg
Image source: @tzika_vicky_organizethat

Για όλα αυτά λοιπόν και για ακόμα περισσότερα, το προσωπικό του Organize That Wedding Planning Events, θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώτα απ’ όλα φίλη και μετά εργοδότριά τους, Βίκυ Τζίκα, για τις πανέμορφες στιγμές και αναμνήσεις που δημιούργησαν μεταξύ τους, αλλά και με τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ενώ δεσμεύονται να παραμείνουν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού για πολλά ακόμη χρόνια. 

Κεντρική φωτογραφία: @tzika_vicky_organizethat