fbpixel

Search icon
Search
French girls: 6 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ στα μαλλιά τους
HAIR & NAILS

French girls: 6 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ στα μαλλιά τους

Μήπως να τις ακολουθήσετε κι εσείς;


Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα french girls αποτελούν την επιτομή του στιλ, της θηλυκότητας και της φινέτσας. Μοιάζουν πάντα super λαμπερές και εκθαμβωτικές και το καλύτερο είναι πως δε χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ για να το καταφέρουν. Η κομψότητα είναι κομμάτι του εαυτού τους, γι’ αυτό και αποτελούν τα κατάλληλα πρότυπα για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να φροντίζουν και να περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση και σήμα κατατεθέν τους, αποτελούν από τα stylish looks τα εντυπωσιακά τους μαλλιά.

Εμείς ανακαλύψαμε μερικά από τα must-try μυστικά τους και σας τα παρουσιάζουμε!

Αποκτήστε τα μαλλιά των ονείρων σας!

Προσοχή στο styling

Όταν δεν είναι απαραίτητο, οι Γαλλίδες αποφεύγουν τη θερμότητα και προσπαθούν να μείνουν μακριά από τα styling tools, που το μόνο που κάνουν -μακροπρόθεσμα ή και μη- είναι να ταλαιπωρούν σημαντικά την τρίχα. Όσες γνωρίζουν καλά τα μυστικά της επιτυχίας, παίρνουν ξεκάθαρα θέση κατά όλων αυτών των εργαλείων και συστήνουν άλλες, πολύ πιο φυσικές μεθόδους, που λειτουργούν ευεργετικά για τα μαλλιά. «Μη στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι. Αντ' αυτού προτιμήστε δύο πιο φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους: τον φρέσκο αέρα το καλοκαίρι και την πετσέτα τον χειμώνα», σημειώνουν τα it-girls και αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον γνωρίζουν κάτι περισσότερο.

damas.jpg

Δε βάφουν συχνά τα μαλλιά τους

Σίγουρα, είναι συναρπαστικό το να αλλάζετε συχνά το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά αν θέλετε να ακολουθήσετε το δρόμο που έχουν χαράξει η Γαλλίδες, ένα από τα πρώτα πράγματα που οφείλετε να κάνετε, είναι να περιορίσετε τα ραντεβού σας στο κομμωτήριο. Μείνετε όσο είναι εφικτό, μακριά από τις βαφές μαλλιών και τις τεχνικές που μόνο καλό δε θα σας κάνουν. Τα French girls λένε «ναι» στο φυσικό τους χρώμα και σε συνδυασμό με συχνό κούρεμα και μία σταθερή hair routine, διατηρούν την υγεία των μαλλιών τους και κυρίως, τη λάμψη και την σωστή ενυδάτωσή τους, που τους χαρίζουν την πιο iconic όψη.

Η υγρασία είναι σύμμαχος!

Για τις περισσότερες από εμάς, η έντονη υγρασία αποτελούσε ανέκαθεν μεγάλο πρόβλημα και πηγή... εκνευρισμού και νεύρων. Μήπως -όμως- ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε την στάση μας; Κι όμως, οι Γαλλίδες, θεωρούν πως η υγρασία μπορεί να ωφελήσει τα μαλλιά τους, καθώς τους δίνει διαφορετικό σχήμα και τα μεταμορφώνει. Αφήστε -λοιπόν- τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα που επικρατεί το φθινόπωρο να κάνουν τη δουλειά τους, δίνοντας σχήμα στα μαλλιά σας και δείτε το χρώμα σας να γίνεται πιο έντονο και φωτεινό, με την τρίχα να αποκτά μεγαλύτερη ένταση και νεύρο. Δοκιμάστε το!

3-OkiEC.jpg

Δε λούζονται καθημερινά

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που συνηθίζουν να λούζονται σε καθημερινή βάση, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως οι Γαλλίδες δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση σε αυτή την κατηγορία. Αντιθέτως, υποστηρίζουν πως τα second-day μαλλιά είναι τα καλύτερα, επιλέγοντας κάποιον ατημέλητο κότσο, είτε μία χαμηλή αλογοουρά ή ακόμη και μία κλασική γαλλική κοτσίδα. Τα french-girls συμβουλεύουν όλες τις γυναίκες να μη λούζουν καθημερινά τα μαλλιά τους, καθώς η τρίχα συνηθίζει και σε βάθος χρόνου μπορεί να γίνει πολύ πιο λιπαρή, από όσο είναι στην πραγματικότητα, κι αυτό -φυσικά- δεν είναι κάτι που θέλουμε να συμβεί.

Δεν αγαπούν τα αξεσουάρ

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως τα hair accessories έχουν εξελιχθεί σε mega trend κι όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν στην καθημερινότητά τους και χτίζουν ολόκληρα looks, με βάση αυτά. Ωστόσο, οι Γαλλίδες έχουν πολύ-πολύ διαφορετική άποψη και δεν ανήκουν στους fans των συγκεκριμένων αξεσουάρ. Τα french-girls αγαπούν την απλότητα κι είναι λάτρεις του μινιμαλισμού, γι' αυτό και φροντίζουν να μένουν μακριά από όλα αυτά τα extra-pieces. Προτιμούν τα ελεύθερα, φυσικά μαλλιά και τα απλά χτενίσματα, χωρίς πολλές υπερβολές και η αλήθεια είναι πως μπορούμε να τις καταλάβουμε...

7cf21c84ea94151a5210725a48faa477.jpg

Λατρεύουν τα αρώματα

Δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μυστικό, το γεγονός ότι οι Γαλλίδες λατρεύουν τα αρώματα. Άλλες αγαπούν τα πιο ελαφριά, άλλες τα πιο floral κι άλλες τα πιο έντονα, ωστόσο, όλες συμφωνούν πως δεν υπάρχει πιο ιδανικός τρόπος να αναδείξουν την πιο sexy πλευρά τους, από μία σαγηνευτική μυρωδιά. Τι κάνουν λοιπόν γι΄αυτό; Δεν παραλείπουν το άρωμά τους ποτέ και για κανέναν λόγο και φροντίζουν να ψεκάζουν μικρή ποσότητα από αυτό πίσω από τα αυτιά και τον λαιμό του κι ολοκληρώνουν, με μερικές σταγόνες και στα μαλλιά τους, για να έχουν μια μεθυστική μυρωδιά που διαρκεί όλη την ημέρα.

Ακολουθήστε τα βήματά τους και δείτε τα μαλλιά σας να είναι πιο λαμπερά και πλούσια από ποτέ!