fbpixel

Search icon
Search
For Netflix Lovers: Οι νέες σειρές & ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στη διάσημη streaming πλατφόρμα
ARTS & CULTURE

For Netflix Lovers: Οι νέες σειρές & ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στη διάσημη streaming πλατφόρμα

Εμπλουτίστε τη watch list σας με ό,τι καινούριο θα κυκλοφορήσει


Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και μαζί του φέρνει new entries σειρών και ταινιών που θα προβληθούν στην αγαπημένη πλατφόρμα του Netflix. Κυκλοφορίες που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον επόμενο μήνα και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, μιας και περιλαμβάνουν stories δράσης, περιπέτειας και δράματος, είναι αυτές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν παρέα για το επόμενο χρονικό διάστημα και την new season που βρίσκεται στα σκαριά. 

Don't miss them!

Young Wallander

aug-14-film-young-wallander-image-crop-TXOgJ.jpg


Ένα έγκλημα αποτελεί την αφορμή για τον Kurt Wallander -τον υποδύεται ο Adam Palsson- να θελήσει να διαλευκάνει την όλη ιστορία που κρύβεται πίσω από τη βίαιη επίθεση που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του. Ο θρυλικός ντετέκτιβ που μάχεται καθημερινά ενάντια στη μάστιγα της σύγχρονης ζωής της Σουηδίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εναντιωθεί στο κατεστημένο που ορίζει η κοινωνία και να αποδίδει δικαιοσύνη, όπου θεωρεί πως είναι απαραίτητη. Το συγκλονιστικό best seller μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Wallander παίρνει εικόνα μέσα από τη σειρά που θα προβληθεί στη μικρή οθόνη και αποτελεί ωδή στη δράση και την περιπέτεια.

Info: Πρεμιέρα στις 03/09.

I'm Thinking of Ending Things

im-thinking-of-ending-things-poster-jessie-buckley-social.jpeg

Μια ταινία που «γεννά» σκέψεις που αφορούν στη ζωή και την ανθρώπινη ύπαρξη παρουσιάζει τη σχέση μιας νεαρής κοπέλας με τον σύντροφό της και αποκαλύπτει κάθε πτυχή αυτής -είτε με ευχάριστα γεγονότα είτε με άσχημες καταστάσεις. Μερικές ημέρες σε μια οικογενειακή φάρμα είναι αρκετές για να κάνουν την πρωταγωνίστρια (Jessie Buckley) να σκεφτεί περαιτέρω για τη σχέση της, την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους και φανερώνει σημάδια κλονισμού και την ουσία των πραγμάτων της ζωής που είναι διαφορετική από ό,τι ήξερε μέχρι πρότινος. Η πορεία αμφισβητήσεων και αποριών ξετυλίγει το κουβάρι της μπροστά της.

Info: Πρεμιέρα στις 04/09.

Away

netflix-sci-fi-series-away-season-1.png


Η Emma Green (Hilary Swank) καλείται να πάρει μια απόφαση ζωής που πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της για ένα χρονικό διάστημα που ούτε η ίδια γνωρίζει. Σταδιακά και γεμάτη θλίψη, προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα πως αφήσει πίσω της τον άνδρα και την έφηβη κόρη της για να ακολουθήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν: αναλαμβάνει επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος στην πρώτη αποστολή στον Άρη, ούσα αστροναύτης στην Αμερική. Η νέα αυτή σειρά προβάλλει τις σχέσεις μεταξύ της γυναίκας και της οικογένειας που συνεχώς περιπλέκονται, προσπαθώντας να βρεθούν λύσεις από κοινού προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Άραγε τα καταφέρνουν; Η απάντηση έρχεται σε λίγες ημέρες!

Info: Πρεμιέρα στις 04/09.

Julie and the Phantoms

julieheader.jpg

Έπειτα από τον χαμό της μητέρας της, η έφηβη πρωταγωνίστρια της σειράς Julie (Madison Reyes), χάνει το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι, βυθιζόμενη σε μια κατάσταση στην οποία δεν είχε συνηθίσει. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν έρχεται σε επαφή με τρεις ανθρώπους των '90s που της δίνουν το έναυσμα να επαναφέρει το ενδιαφέρον της και να θυμηθεί τις στιγμές που μαγευόταν τραγουδώντας. Η όλη αυτή κατάσταση σε συνδυασμό με τη νέα συνθήκη που έζησε χωρίς να το περιμένει, την καθιερώνει σε πιο δυναμική προσωπικότητα που είναι σίγουρη για τα όνειρα και τους στόχους της. Τελικά, δημιουργεί το δικό της συγκρότημα και μένει με επιμονή στον χώρο τον οποίο λατρεύει.

Info: Πρεμιέρα στις 10/09.

The Duchess

the-duchess-s1-katherine-ryan-2ce9e3e.jpg


Υπό την πίεση ενός γάμου που δεν επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί, η Catherine Rayan στον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας και, ταυτόχρονα, η δημιουργός της σειράς, φέρνει στον κόσμο ένα παιδί κι ελπίζει πως όλα θα βελτιωθούν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πραγματοποιείται με τη δυστυχία της να βρίσκεται στα ύψη και τον άνδρα της να γίνεται ο μεγαλύτερός της εχθρός. Κάποια χρόνια αργότερα, μπαίνει και πάλι στη διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο και θα τους φέρει αγάπη και γαλήνη. Κατά πόσο αυτό μπορεί να είναι εφικτό;

Info: Πρεμιέρα στις 11/09.

The Devil All The Time

the-devil-all-the-time-tom-holland-social.jpg

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Donald Ray Pollock, η νέα αυτή ταινία αφορά στη ζωή ενός νέου αγοριού -στον ρόλο του οποίου ο Tom Holland- που έχοντας βιώσει μια ιδιαίτερα ακραία κατάσταση με τον πατέρα του -θυσίες ζώων (και ανθρώπων) που πραγματοποιούσε ο τελευταίος για να σώσει τη γυναίκα του από τον καρκίνο- μεγαλώνει για να γίνει ένας δολοφόνος-εκδικητής. Γύρω του ένας άγριος, παράξενος κόσμος, που ακολουθεί τα δικά τους χνάρια και πραγματοποιεί τη μία βίαιη κατάσταση μετά την άλλη. Θα καταφέρουν να εγκαταλείψουν τον φαύλο κύκλο στον οποίο είναι μπλεγμένοι; 

Info: Πρεμιέρα στις 16/09.

Criminal UK: Season 2

03465-criminal-uk-01-29de.jpg


Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της αστυνομικής αυτής σειράς, πρόκειται να τα έχει όλα: γυρισμένη με διαφορετική ματιά διαδραματίζεται αποκλειστικά σε έναν ανακριτικό χώρο ενός αστυνομικού τμήματος και κάνει focus στη σχέση μεταξύ αστυνομικού και υπόπτου -κάτι που ίσχυε και στην season 1. Το δράμα έχει τον πρώτο λόγο για όλες τις στιγμές που οι δύο τόσο διαφορετικές κοινωνικά ιεραρχημένες ομάδες ανθρώπων έρχονται σε αντιπαράθεση για τις πνευματικές τους απόψεις. Πρωταγωνιστούν: David Tennant, Nicolas Pinoc και Katherine Kelly.

Info: Πρεμιέρα στις 16/09.

Ratched

ratched.png


Βγαλμένη από άλλη εποχή και σύμφωνα με τη νοοτροπία άλλων δεκαετιών, η νέα δραματική αυτή σειρά ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της Mildred Ratched (Sarah Paulson) που εργάζεται σκληρά σε άσυλο και βασίζεται στην ταινία «Στη Φωλιά του Κούκου» του 1975. Όπως και στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα εκείνης της ταινίας, η Mildred αναλαμβάνει καθήκοντα νοσοκόμας σε μια σπουδαία ψυχιατρική κλινική της Βόρειας Καλιφόρνιας στην οποία πραγματοποιούνται ακραία και καινοτόμα πειράματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο, γεγονός που αποτελεί ανησυχία τόσο για την ίδια όσο και για ολόκληρο τον κόσμο εκείνης της εποχής.

Info: Πρεμιέρα στις 18/09.

Enola Holmes

enola-holmes-00-01-49-05-b-cc387e4.jpg


Υπό το πρίσμα αλλαγών και συνεχών εξελίξεων που αφορούν στην καθημερινότητα των ανθρώπων, η Αγγλία του 1884 μοιάζει τελείως διαφορετική από ό,τι την ήξεραν οι πολίτες της. Η Enola Holmes (Millie Bobby Brown), ούσα πρωταγωνίστρια της ταινίας, ξυπνά την ημέρα των 16ων γενεθλίων της και ανακαλύπτει πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα, με πρώτη αφορμή την ξαφνική απουσία της μητέρας της (Helena Bonham Carter) από το σπίτι. Η ζωή για εκείνη, έδειξε το σκληρό της πρόσωπο και μετέτρεψε τα δεδομένα που μέχρι πρότινος γνώριζε, με τα μεγαλύτερα αδέρφια της να προσπαθούν να διαμορφώσουν το μέλλον της σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες.

Info: Πρεμιέρα στις 23/09.

Stay tuned!

Κεντρική φωτογραφία: Ratched