fbpixel

Search icon
Search
Φέτος ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη διαφορά με το πιο εκλεπτυσμένο γιορτινό menu
TASTE

Φέτος ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τη διαφορά με το πιο εκλεπτυσμένο γιορτινό menu

Χάρη στα Lidl και στις premium προτάσεις της σειράς Deluxe που θα συναρπάσει τους καλεσμένους μας


Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικό γέλιο, δώρα δίπλα στο τζάκι και γλυκές μυρωδιές από γλάσο και σοκολάτα. Η πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα του χρόνου πλησιάζει και εμείς ξεκινάμε από τώρα να οργανώνουμε βήμα βήμα το εορταστικό μας menu. Για ακόμη μια χρονιά ανυπομονούμε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας, κάνοντας αξέχαστη τη γευστική τους εμπειρία. Αυτή τη φορά, όμως, τολμούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο εκλεπτυσμένη τραπεζαρία, προσθέτοντας luxurious γαστρονομικές επιλογές, που θα σαγηνεύσουν και τον πιο απαιτητικό. 

Τα Lidl είναι εδώ και μας συντροφεύουν στο πιο eclectic ταξίδι της χριστουγεννιάτικης προετοιμασίας μας. Χάρη στις premium προτάσεις της σειράς Deluxe, θα υποδεχτούμε τις γιορτές με το πιο λαμπερό και νόστιμο τραπέζι. Άριστες πρώτες ύλες, φρέσκα αρώματα και εκλεκτές γεύσεις εγγυώνται τα πιο εξεζητημένα dishes, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και προτίμηση των φιλοξενούμενών μας. Στα καταστήματα Lidl, έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα προϊόντα που θα μας χαρίσουν την προσιτή πολυτέλεια που αναζητούμε και αυτήν την εορταστική περίοδο. Μια ευρεία γκάμα από υψηλής ποιότητας αλλαντικά και τυριά, γαλοπούλες και κρέατα μέχρι ζυμαρικά και σάλτσες μας, περιμένουν για τα εξερευνήσουμε. 

Αφήνουμε το πνεύμα των ημερών να μας κατακλύσει και ξεκινάμε την προετοιμασία του πιο eclectic Christmas menu παρέα με τα Lidl!

Fresh Starters

online-1.jpg

Το καλωσόρισμα αποτελεί πάντα την πιο σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να προσφέρει άπλετο χαμόγελο και νεύματα απόλυτης απόλαυσης στο τραπέζι μας. Τα Lidl μας χαρίζουν τις πιο ξεχωριστές γευστικές options για να επιμεληθούμε τα πιο fresh starters της μεγάλης βραδιάς. Αγαπημένη γευστική πρόταση αποτελεί ένα κομψό minimal πιάτο με τα πράσινα φασολάκια, τυλιγμένα σε μπέικον, ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον «πάντρεμα», που σίγουρα θα μας ανταμείψει με τα πιο γοητευτικά κοπλιμέντα. Ακόμη ένα healthy fresh dish είναι τα σπαράγγια, σερβιρισμένα με δροσερό άνηθο και λεμόνι, απογειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με τη βινεγκρέτ της επιθυμίας μας.

Για όσους επιθυμείτε να προσθέσετε ακόμη ένα easy meal, οι απολαυστικές bufala πίτσες, φτιαγμένες με την αυθεντική ιταλική συνταγή, αποτελούνται από τα πιο tasty αλλαντικά, τυριά και μπαχαρικά σίγουρα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και είναι έτοιμες να μας ενθουσιάσουν. Μην παραλείψετε να ενισχύσετε τον γευστικό του χαρακτήρα με απολαυστικά κομμάτια αλλαντικών, γεμισμένα με φιστίκια, ένας γλυκοκαυτερός συνδυασμός, που θα μας συνεπάρει μαγικά. 

Premium edition meat

deluxe-kreata-2-gr-copy.jpg

Περνώντας στα main dishes, πρωταγωνιστικό ρόλο συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τα premium κρέατα. Ελεγμένη και αγνή πρώτη ύλη, μας βοηθά να ετοιμάσουμε τo πιο δημιουργικό τραπέζι, με παραδοσιακά αρώματα, που μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και στις αγαπημένες μας οικογενειακές συγκεντρώσεις. Απολαμβάνουμε ζουμερό χοιρινό ρολό από καπνιστή μπριζόλα στον φούρνο, προετοιμάζοντας από νωρίς το κατάλληλο μαρινάρισμα, που θα αναβαθμίσει αυτόματα τα γευστικά επίπεδα. Δεν ξεχνάμε τις προετοιμασίες των πιάτων, με κυρίαρχο στοιχείο το τρυφερό μοσχαράκι άρτιας ποιότητας, που θα καταπλήξει τα πλήθη. 

Ολοκληρώνουμε με τα αγαπημένα μας λαχανικά εποχής και baby πατάτες. Για τους φιλοξενούμενούς μας που λατρεύουν τις πιο τολμηρές επιλογές, οι πατάτες ογκρατέν με μπρόκολο, ανθόγαλα και τυρί έμενταλ, θα γίνουν το best of the best side dish. Φυσικά δεν γίνεται να μην τελειοποιήσουμε την αισθητηριακή αυτή εμπειρία με τη συνοδεία του υπέροχου ερυθρού ξηρού οίνου Syrah, ο οποίος κουβαλάει την άγρια ομορφιά του Ταύγετου.

Deluxe seafood

deluxe-thalassina-gr-copy.jpg

Από την άλλη πλευρά, για όσους δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη θέα των θαλασσινών, τα Lidl έχουν οργανώσει μια high quality seafood γκάμα, για να δημιουργήσετε το δικό σας concept menu. Deluxe αστακός ολόκληρος και μια ελκυστική ποικιλία από γαρίδες καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας την πιο πολυτελή Japanese προσέγγιση του χριστουγεννιάτικου δείπνου με τους αγαπημένους μας. Μην ξεχάσετε την ξεχωριστή ποικιλία μπαχαρικών, που θα προσφέρει ένα ενδιαφέρον spicy αρωματικό αποτέλεσμα. 

Για ένα ονειρικό τραπέζι, ολοκληρώνουμε με το «Ξ», το best seller ροζέ ημίξηρο 100% ξινόμαυρο Π.Γ.Ε. Φλώρινα, με δροσιστική οξύτητα και μετρημένη γλυκύτητα.

Unique sweet creations

online-2.jpg

Πάντα υπάρχει χώρος για dessert και τα Lidl γνωρίζουν πολύ καλά πως να μας εξοπλίσουν με τα πιο updated εορταστικά εδέσματα. All-time-classic μελομακάρονα με μέλι και καρύδια, τραγανοί κουραμπιέδες, deluxe εκλεκτές straggiatella τούρτες και φυσικά η καθιερωμένη βασιλόπιτα θα αφήσουν τους καλεσμένους μας με τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Χαρούμενα Χριστούγεννα με το πιο μαγικό και deluxe menu. Χάρη στα Lidl!

Info

Site: www.lidl-hellas.gr

Fb: Lidl Hellas

Instagram: @lidl_hellas