fbpixel

Search icon
Search
Fall in love: Αυτά είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Μάρτιο
LIFE & CAREER

Fall in love: Αυτά είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν τον Μάρτιο

Ανακαλύψτε ποια star signs θα χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα


Είστε έτοιμοι για μια από τις μεγαλύτερες διελεύσεις της χρονιάς; Ο Πλούτωνας - ο πλανήτης που είναι γνωστός ως ο άρχοντας του κάτω κόσμου - ο οποίος συμβολίζει επίσης και τη μεταμόρφωση, αλλάζει τους αστρολογικούς μας χάρτες αυτόν τον μήνα. Γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό; Γιατί συμβαίνει μόνο μία φορά ανά γενιά. Συνολικά μιλώντας, καθώς ο πρώτος μετακινείται στον Υδροχόο, οι αστρολόγοι βλέπουν ότι κινούμαστε προς μια πιο ανθρωπιστική κοινωνία, ωστόσο αυτή η διέλευση σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε ζώδιο, όπως και για τα ερωτικά του. 

Για να δούμε ποια από τα 12 ζώδια θα σταθούν τυχερά στην αγάπη αυτόν τον μήνα.

Κριός 

Οι ελεύθεροι Κριοί θα έχουν μεγάλες επιτυχίες στις ερωτικές τους σχέσεις ήδη από τις πρώτες ημέρες του μήνα. Τον Μάρτιο θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις παλιές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να είστε όμως να μην ενθουσιάζεστε και να παραμένετε συγκρατημένοι. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Όσοι είστε σε σχέση θα θελήσετε να βελτιώσετε τον δεσμό με το έτερον ήμισυ. Θα πρέπει να δείξετε συναίσθημα και ενσυναίσθηση προς τον σύντροφό σας, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά! 

dilan-nagi-vb1sj4vc-i-unsplash.jpg

Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας αγαπητοί Ταύροι. Σκεφτείτε αρραβώνες και γάμο. Plus, οι singles θα λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα από μία νέα γνωριμία. Δώστε μια ευκαιρία στις κοινωνικές σας συναναστροφές και γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και πείτε «ναι» σε νέους φίλους. Όσοι έχετε βρει την οικογενειακή θαλπωρή, μοναδικές στιγμές είναι μπροστά σας!

Δίδυμος 

Αυτόν τον μήνα, η μοίρα σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις χαμένες σχέσεις. Αν είστε ελεύθεροι, τα άστρα σας υπόσχονται ευτυχισμένες συναντήσεις - απλά παραιτηθείτε από τις υπερβολικές απαιτήσεις. Μπορεί να βρείτε τον τέλειο σύντροφο! Tip: Αποφύγετε τις γνωριμίες στο διαδίκτυο, γιατί η συνάντηση στην πραγματική ζωή μπορεί να απογοητεύσει...

jonathan-borba-vx2nrlhq4h4-unsplash.jpg

Καρκίνος

Ταύροι, θυμηθείτε ότι οι αρμονικές σχέσεις βασίζονται στον εποικοδομητικό διάλογο. Αποφύγετε τις διαφωνίες. Κάθε άτομο έχει τη δική του άποψη και γνώμη. Είναι ωφέλιμο και για τους δυο σας να μιλάτε χωρίς μνησικακίες κι είναι σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Οι ελεύθεροι, η μοναξιά σας δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία σας περιμένει σύντομα. Προσπαθήστε να δείτε τον εκλεκτό της καρδιάς σας με διαφορετικό τρόπο. Θυμηθείτε γιατί τον ερωτευτήκατε. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας!

Ιχθείς

Αυτήν την άνοιξη υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για την έναρξη μιας μακροχρόνιας, σοβαρής σχέσης. Δεν θα πρέπει να το αναβάλλετε για αργότερα. Μην κοιτάτε πίσω! Να είστε θετικοί απέναντι στην παρούσα κατάσταση. Απολαύστε κάθε στιγμή, αν θέλετε να χτίσετε μια ισχυρή σχέση. Μην εγκαταλείπετε τις νέες γνωριμίες και τολμήστε να αλλάξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Επιπλέον, φροντίστε να είστε συμπονετικοί απέναντι στο σύντροφό σας και να κατανοείτε τα συναισθήματά του, ώστε να μην απογοητεύεται. Σε μια ερωτική σχέση, είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί.