fbpixel

Search icon
Search
Ποιο wedding ring σας ταιριάζει ως νύφη ανάλογα το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

Ποιο wedding ring σας ταιριάζει ως νύφη ανάλογα το ζώδιό σας

Όλες οι προβλέψεις Μαρτίου και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει στην καθεμιά


Ο νέος μήνας εκτός από την άνοιξη, φέρνει αλλαγές και καινούριες αρχές σε πολλά από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Αναζητήστε ό,τι σας ευχαριστεί, βρείτε καταφύγιο όπου αισθάνεστε ασφάλεια και αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει στο όμορφο ταξίδι της! Παράλληλα, όσες από εσάς αναζητάτε το ιδανικό δαχτυλίδι που θα συνοδεύσει την ημέρα των ονείρων σας και πολλά ακόμα χρόνια με το άλλο σας μισό, τότε παρακάτω θα ανακαλύψετε το κόσμημα που σας ταιριάζει ως νύφη ανάλογα το ζώδιό σας, καθώς και όλες τις προβλέψεις του Μαρτίου. 

Κριός 21.3-20.4

Τα άστρα συμβουλεύουν να εστιάσετε την προσοχή σας στην αναμόρφωση των επιθυμιών και των ονείρων σας κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Το να βρίσκεστε με ανθρώπους που μοιράζονται κάτι κοινό μαζί σας θα σας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση αυτήν τη στιγμή.


Ταύρος 21.4-20.5

Αυτός ο μήνας αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να βελτιώσετε τη θέση που κατέχετε στον κόσμο. Αναγνωρίστε την αξία της ύπαρξής σας, επανεξετάζοντας όλα όσα έχετε επιτύχει από τα προηγούμενα γενέθλιά σας, και βάλτε σε προτεραιότητα τυχόν εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Διακατέχεστε από υπαρξιακούς προβληματισμούς. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί κι εξερευνήστε όλες τις επιλογές σας. Η πνευματική σας αναζήτηση θα σας φέρει σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο και από τα μέσα Μαρτίου θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή σας διαφορετικά.


Καρκίνος 22.6-22.7

Η περίεργη ενέργεια που θα κυριαρχεί γύρω σας στο πρώτο μισό του μήνα θα σας οδηγήσει να αντιληφθείτε ότι αυτό που έχετε ανάγκη είναι να προσφέρετε βοήθεια. Είτε πρόκειται για φίλο είτε για συνάδελφό σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις το κάνετε.


Λέων 23.7-23.8

Η καριέρα σας πρωταγωνιστεί, αφού και οι ίδιοι βάζετε στο επίκεντρο αποκλειστικά την επαγγελματική σας ζωή. Θα υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι σας - είτε μια μετακόμιση είτε κάποιες σημαντικές ανακαινίσεις. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να κερδίσετε τον τίτλο του «οικοδεσπότη του μήνα».


Παρθένος 24.8-22.9

Η στιγμή της αλλαγής έχει έρθει. Θα διαπιστώσετε ότι στην καριέρα σας μπορείτε να εξελιχθείτε με τρόπους που ποτέ δεν περιμένατε, αλλά ονειρευόσασταν. Θα δημιουργήσετε μια νέα δυναμική στις σχέσεις σας, καθώς θα κλείσετε μια πληγή του παρελθόντος και θα προχωρήσετε.


Ζυγός 23.9-22.10

Οι πλανήτες προσθέτουν υπέροχη ενέργεια αγάπης στον κόσμο σας και μπορείτε να δείτε ότι βρίσκεστε στον δρόμο της επιτυχίας. Μπορεί οι αλλαγές στο σπίτι σας να σας φαίνονται λίγο αγχωτικές, όμως, τελικά ακολουθείτε ένα μονοπάτι προς την ικανοποίηση και την αρμονία.


Σκορπιός 23.10-22.11

Ένας μήνας αλλαγών καταφτάνει και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση που θα αλλάξει την πορεία του ερωτικού σας πεπρωμένου. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποδεχτεί και να εμπιστευτεί επιτέλους ένα έτερον ήμισυ και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.


Τοξότης 23.11-21.12

Απολαμβάνετε μια περίοδο προσωπικής και πνευματικής μεταμόρφωσης. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια νέα δέσμευση προς όφελος της διατροφής και της υγείας σας. Οι σχέσεις σας αποκτούν νέα δυναμική και, παρόλο που διαθέτετε περιορισμένο χρόνο, θα έρθετε πιο κοντά μ’ αυτούς που αγαπάτε.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Θα υπάρξουν αλλαγές στη ρουτίνα σας και μια νέα αίσθηση πειθαρχίας στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το ασυνείδητό σας γίνεται ακόμη πιο ενεργό καθώς προχωράει η χρονιά. Πολλές νέες ιδέες θα δείτε να κάνουν την εμφάνισή τους διά μαγείας!


Υδροχόος 20.1-19.2

Να είστε έτοιμοι να κινηθείτε γρήγορα, όταν σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία από το πουθενά, που μπορεί να στρέψει την καριέρα σας προς μια νέα κατεύθυνση. Θα αναγνωριστείτε ως οι προσωπικότητες που λύνουν τα προβλήματα με το μυαλό τους και δε σταματάνε ποτέ.


Ιχθείς 20.2-20.3

Αυτός θα είναι ο μήνας του έρωτα! Αντί να αναρωτιέστε πού είναι η αγάπη, θα αρχίσετε να ψάχνετε απάντηση στο ποιον να διαλέξετε ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών σας. Η καλή διάθεση είναι το κλειδί για την επιτυχία σας αυτήν την περίοδο.

Find out more: Κοσμήματα Lito και Link Jewellery