fbpixel

Search icon
Search
Exclusive: Η τσάντα Evangelie σφραγίζει τη συνεργασία της Marina Raphael & της Evangelie Smirniotaki
FASHION NEWS

Exclusive: Η τσάντα Evangelie σφραγίζει τη συνεργασία της Marina Raphael & της Evangelie Smirniotaki

Ένα υπέροχο νέο με πολλή έμπνευση από τον χώρο της μόδας


Δύο εξαιρετικές φίλες μόλις ολοκλήρωσαν μια αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία, με σκοπό τη δημιουργία της απόλυτης party bag. Η Marina Raphael και η Evangelie Smyrniotaki δεν είναι ξένες στον κόσμο της μόδας, καθώς η νεαρή designer και η art director αντίστοιχα, έχουν χαράξει το μοναδικό τους μονοπάτι στον χώρο. 

copy-of-dsc-76991.jpg

Η ιδέα αυτής της συνεργασίας γεννήθηκε τον περασμένο χειμώνα, σε ένα αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όταν κατά τύχη κάθισαν η μία δίπλα στην άλλη. Είτε πρόκειται για τύχη είτε για κάτι άλλο, οι δύο γυναίκες σφυρηλάτησαν αυτήν την ιδέα για τη συνεργασία τους βασισμένη σε μια σύγχρονη μούσα: Μια ψυχή γεμάτη αυτοπεποίθηση, που δεν καθορίζεται από τους νόμους της κοινωνίας, που αντιλαμβάνεται κάθε στιγμή της ζωής της σαν ευκαιρία για γιορτή.

copy-of-marina-x-evangelie409611.jpg

Το όραμά τους μεταφράστηκε με τη μορφή μιας τσάντας γεμάτης με κρύσταλλα και το ροζ-fluorescent alter ego της. Η εκκεντρικά ελκυστική νέα σιλουέτα των δημιουργιών της Marina Raphael διαμορφώνεται έτσι ώστε το μικροσκοπικό της σχήμα να δώσει ζωή σε όλα τα night-out essentials. Το ιριδίζον σώμα της αποτελείται από ένα πάνελ πλέγματος που περιέχει πάνω από 5.000 προσεκτικά τοποθετημένους κρυστάλλους Swarovski. Οι ροζ και οι μαύρες λαβές που χρησιμοποιήθηκαν αποτελούν ωδή στην περιπετειώδη δυαδικότητα που μετατοπίζεται από το κλασικό πνεύμα στον edgy μοντερνισμό, όπως και η συμπληρωματική παρουσία της Marina και της Evangelie.

copy-of-dsc-7879c.jpg
Και οι δύο γυναίκες άλλωστε, είναι ισχυρές υποστηρίκτριες της αυτο-έκφρασης και της απεριόριστης δημιουργικότητας, ενώ μέσω αυτής της συνεργασίας στοχεύουν να μεταδώσουν ένα μήνυμα αγάπης και αποδοχής, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να λάμψουν.

Στο επίκεντρο αυτού του έργου, έρχεται επίσης το πάθος τους για τη βιώσιμη μόδα. Τόσο η Marine όσο και η Evangelie έκαναν πραγματικότητα την αποστολή τους: να δημιουργήσουν τα πάντα σύμφωνα με τη βιώσιμη ιδεολογία του Swarovski και την καθαρή παραγωγή.

copy-of-dsc-8388.jpg

Η νέα τους δημιουργία, η τσάντα Evangelie, είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ, φτιαγμένο για να ξεχωρίζει, καθώς για εκείνες, η μόδα δεν σήμαινε ποτέ να συμμορφώνεται κανείς με τις νέες τάσεις! Αντιθέτως, αποτελούσε πάντοτε μια δημιουργική έκφραση της προσωπικότητάς τους. Ακριβώς όπως όταν ένας από τους χιλιάδες κρυστάλλους Swarovski πιάνει ακόμη και την παραμικρή ακτινοβολία και αντανακλά, έτσι οι δύο κυρίες, προσπαθούν να υπενθυμίσουν σε όλους να προβάλλουν την εμπιστοσύνη και την προσωπικότητά τους σε ό,τι κάνουν.

copy-of-dsc-78151.jpg
copy-of-marina-x-evangelie4197.jpg


«Η μόδα αποτελείται από την επιδίωξη μιας δημιουργικής έκφρασης και διαρκούς επανεφεύρεσης. Μόνο πιέζοντας συνεχώς τα όρια που θέτουμε, μπορούμε να προκαλέσουμε την αλλαγή και να εξελιχθούμε πραγματικά», αναφέρει η Marine.

copy-of-dsc-7780.jpg

Ενώ συμπληρώνει η Evangelie, «Το να είσαι σε θέση να διακρίνεις ένα κομμάτι που πραγματικά έχει κάτι να σου πει μέσα σε μια «θάλασσα απέραντων επιλογών», ενώ παράλληλα με την εμφάνισή του αποτυπώνει τη δική σου ουσία... αυτό είναι το θέμα του προσωπικού στιλ».

Info: Η τσάντα Evangelie θα είναι διαθέσιμη μόνο online από τις 27 Νοεμβρίου